Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 05 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 05, 2006 8:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ευλογημενοι δημιουργοι του site γεια χαρα...μαλλον εχω προβλημα το οποιο απορρεει απο το γεγονος οτι ειμαι πρωταρης και στο site και στα torrents αλλα δυστυχως ( το κυριοτερο) στο sharing..ζητω προκαταβολικα συγγνωμη γιατι διαπιστωνω διαβαζοντας topics στο forum πως δεν χρησιμοποιουσα το upload..κι αυτο επειτα απο τη διαπιστωση οτι δεν μπορω να κατεβασω αλλα επεισοδια..σας παρακαλω κατατοπιστε με και βοηθηστε με να εξυπηρετηθω και να εξυπηρετησω.....με εκτιμηση _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 06, 2006 6:35 am
Τίτλος:
|
|
|
xHATEBREEDx ευχαριστω για τη διευκρινιση και απο δω και περα την υλοποιω.Απλα επειδη πριν εγγραφω στο site ειχα ηδη κατεβασει κοντα στα 8 επεισοδια plawres sanshiro και δυο candy candy χωρις να τα αφηνω μετα για upload ,οπως μου ειπες,ρωτω μηπως εχω κανει καποια παραβαση? γιατι βλεπω οτι δεν μπορω πλεον να κατεβασω οτιδηποτε...αν ειναι ευκολο ενημερωσε με' ευχαριστω![/u] _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
AtsouBaloi
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 06, 2006 6:48 am
Τίτλος:
|
|
|
Narita-L-Saru έγραψε:
|
xHATEBREEDx ευχαριστω για τη διευκρινιση και απο δω και περα την υλοποιω.Απλα επειδη πριν εγγραφω στο site ειχα ηδη κατεβασει κοντα στα 8 επεισοδια plawres sanshiro και δυο candy candy χωρις να τα αφηνω μετα για upload ,οπως μου ειπες,ρωτω μηπως εχω κανει καποια παραβαση? γιατι βλεπω οτι δεν μπορω πλεον να κατεβασω οτιδηποτε...αν ειναι ευκολο ενημερωσε με' ευχαριστω![/u]
|
Εφόσον είσαι ενεργό εγγραμένο μέλος κάνε είσοδο στην ιστοσελίδα ξανακατέβασε το αρχείο Torrent από τον Tracker (για να έχει τα στοιχεία σου σαν ενεργό μέλος) και όχι σαν Guest και κάνε προσθήκη τα αρχεία στον Torrent Client σου αλλά να τον ρυθμίσεις να τα κάνει Seeding στην τοποθεσία που τα αποθηκεύης!
Μετά από αυτήν την διαδικασία όταν θα κάνεις διαμοιρασμό τα Projects θα έχει στοιχεία και ο Tracker!
Ελπίζω να απάντησα εύστοχα - αν κατάλαβα το πρόβλημα - και απλά! 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 06, 2006 6:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
amidamaru παρα την καλη σου προθεση ( ευχαριστω  ) δεν διευκολυνθηκα γιατι ισως δεν διατυπωνω εγω καλα το προβλημα.Προσπαθω πλεον να κατεβασω καποιο torrent απο το tracker και ενω μου δειχνει εκει οτι υπαρχουν seeders, στο bitcomet (αυτο χρησιμοποιω) δεν συνδεεται με καποιον και μου δειχνει 0 seeders..ενω ταυτοχρονα κατεβαζω καποια αλλα ασχετα torrents..btw γι αυτο αναρωτιεμαι αν εχω κανει κατι λαθος εγω.Συγγνωμη αν εγινα κουραστικος  _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
AtsouBaloi
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 08, 2006 1:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
Αλλάζοντας την έκδοση του bitcomet κατεβαζω πλεον κανονικα και το σημαντικότερο κανω seeding..
Ωστόσο θελω να ζητησω συγγνωμη απο ninja,Kakashi,xHATEBREEDx,Amidamaru για ζαλισμα και πρηξιμο με PMs
thanks  _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
AtsouBaloi
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 08, 2006 1:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
emena pali egine to anti8eto... molis katevasa to kainourio bit comet de mou katevaze opote to gyrisa se azureus kai vrika tin ygeia mou _________________ --------------------------------------------------------------------------------
The Brain: Pinky, are you pondering what I'm pondering?
Pinky: I think so, Brain, but then it'd be Snow White and the Seven Samurai...
--------------------------------------------------------------------------------
Give Me Your Blood...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 08, 2006 2:35 pm
Τίτλος:
|
|
|
den ksero pos ta kataferes.Kai ego bitcomet 0.70 exo kai molis evala to 0.71 nekra teleios.Ksanavala loipon to palio.Kai genika kati prepei na paizei me tin nea ekdosi.Alla afou sou paizei esena  .Den exo na po tpt.  _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006