Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 04, 2006 9:52 pm
Τίτλος:
|
|
|
Theo.gr έγραψε:
|
Γύρω στα 25 και λογικά αύριο θα το έχω στα χέρια μου
|
Εντάξει ρε συ λογική τιμή είναι αυτή για να αποκτήσεις τα δικαιώματα του!  Θυμάμαι κάποια στιγμή αναγκάστικα να αγοράσω το Metal Gear Solid 2 που ήταν DVD-Rom και έκανε 45 ευρώ;  με χαϊδεψαν καλά τα οπίσθια 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
x 1
Ένταξη: 24 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 04, 2006 10:16 pm
Τίτλος:
|
|
|
Δεν φταίμε εμείς που αγοράζουμε αντιγραμμένα όταν οι τιμές τους είναι στα ύψη. Αν έβαζαν λογικές όπως αυτή του DS1 πιστεύω πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα προτειμούσε τα γνήσια. Γιατί και θα υποστήριζε την εταιρία αλλά ούτε θα έμενα με "τόσο" άδεια τσέπη. _________________
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠEIΡΙΑ ΤΟΥ
Don't click here.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 04, 2006 11:48 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ninja έγραψε:
|
xexexexe min vgainetai ektos thematos paidia alla twra pou eipate gia gnisia kai copy paixnidia anarwtithika kai egw pote eitane i teleutaia fora pou agwrasa gnisio paixnidia Nomizw i apantisi einai kapoia paixnidia pou eixa agwrasei apo Agglia kai sygkekrimena ena apo auta eitane to prwto 3D podosfairo FIFA 1997. A kala perasana 10 xronakia...
|
 Λίγο πολύ όλοι μας δεν θέλουμε την εσχροκέρδια  εγώ για Η/Υπολογιστή αγόρασα μόνο :
Max Payne , Metal Gear Solid 2 (DVD) , Fifa World Cup 2002 και τον Bob τον σφουγγαράκι 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Ιούν 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 12, 2006 6:27 pm
Τίτλος:
|
|
|
βασικά αν δεν σε ενδιαφέρεις να παίζεις σε official servers δεν αγοράζεις γνήσια όυτε τα lineage & wow.ειδικά για το wow πλέον γίνεται ένας πανικός από unofficials,όπου κάθε admin κάνει τα δικά του.Για όσους ενδιαφέρονται ας κοιτάξουν εδώ.Δεξιά έχει το "private servers status list" κλικ εκεί και έχει ο θεός. σημαντικό:δεν έχουν καμιά σχέση με τους official servers του wow(αυτό λόγω προβλημάτων που υπάρχουν με quests,bugs,κολήματα κτλ κτλ),αλλά προτείνεται να δοκιμάσει κανείς εκεί πριν πάρει την απόφαση να πληρώνει κάθε μήνα για να παίζει στους official. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Ιούν 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 14, 2006 9:55 am
Τίτλος:
|
|
|
Καλά, κι εσύ μη συγκρίνεις το WOW με το L2! Τι σχέση μπορεί να έχει ένα mmoprg με ένα παιχνιδάκι που όλη τη μέρα σκοτώνεις και σκοτώνεις και σκοτώνεις μέχρι να βαρεθείς και να πας για ύπνος χαρούμενος που πήρες μετα απο 8 ώρες gameplay OΛΟΚΛΗΡΟ 30%!!!!!
Και μην μου πει κανεις για prive servers γιατί τότε είναι που χαλάς τις ώρες σου, δεν παίζεις το game, το βλέπεις σε fast-forward, και όχι δεν είναι μαγκιά ουτε είναι βλάκας ο άλλος που πληρώνει τον official... Αν θυμάμαι καλά, έβλεπα εχτες ένα φίλο που έπαιζε σε ένα prive server, μέσα από το ίδιο το μαγαζί και το lag του έφτανε τα 3 sec!!! Aυτό είναι που λέμε real-time rpg!  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 14, 2006 12:46 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 14, 2006 8:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
Amidamaru έγραψε:
|
Εγώ τώρα τώρα παίζω supertux
|
1.Εισαι αιωνιος linuxακιας.TuxRacer ακομα καλυτερο.
2.Εχω ξεκινησει το Call of Cthulhu.Αρκετα ατμοσφαιρικο και ωραια ιστορια.Του μοναδικου Lovecraft _________________
.:: Gungrave Released By AC ::.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|