pedia exw kapia problimata.
lipon epidi katebasa ta Jumaru 1-3 k twra katebazw ta 4-6
piga lipon na dw to prwto episode kai eno elege greek by tade 3erw gw
egw oute ellinikous upotitlous eblepa genika dn eixe upotitlous kai milagan kinezika.
basika to ani3e me to Media Player Classic.
apla 8a8ela help gia to an ginete i kana metaglotismeno na goustaroume i esto agglikous upotitlous.
ean uparxei tropos parakalw na me boi8isete
euxaristw.
Mits
Κατεβασε και το codec pack που εχει συνθεσει ο deliopoulos (θα το βρεις στον Tracker) και εγκατεστησε το.
Μολις τρεξεις τα επεισοδια με mpc, θα σου εμφανιστει ενα πρασινο βελακι κατω στο ρολοι(vobsub), κλικαρε το και επελεξε την γλωσσα των υποτιτιλων που επιθυμεις. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Έχω ένα προβληματάκι με το 24 επεισόδιο...δεν κατεβαίνει με τίποτα...help please
xHATEBREEDx έγραψε:
Juohmaru24 μόλις δέχτηκες κίτρινη κάρτα για χρήση κεφαλαίων γραμμάτων.
Διάβασε τους κανόνες λειτουργίας του forum.
Κάνε edit το μήνυμα σου και διόρθωσε το.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Juohmaru24 στις Πεμ Αύγ 31, 2006 10:31 am, 2 φορές συνολικά
Den se vlepw stous leechers. Ara simainei otan katevases to torrent den eisouna log in. Kane delete to torrent pou exeis ston torrent client sou kai meta kane log in sto site kai ksanakatevase to torrent.
Έχω και γω προβληματάκι... Είναι το ίδιο με του MITS. Έχω 2 κολλήματα όμως που δεν κάνω αυτό που είπε ο xHATEBREEDx. 1. Δεν βρίσκω το codec pack του deliopoulos και 2. Έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του kLite. Δεν θα δημιουργήσει conflicts αυτό? Αν μπορεί κανεις να μου πει τα codecs που περιέχει το pack του Del. για να τα κατεβάσω ξεχωριστά. Αν και από ο,τι κατάλαβα είναι πρόβλημα του VobSub και τις έκδοσεις που έχω... _________________
Αν δεν επεγκαταστήσεις το klite πιθανώς να δημιουργηθούν conflicts. Όμως αν βάλεις το codec pack είσαι καλυμένος. Δεν το χρειάζεσαι το klite. _________________
Loyalty comes at a price!
Ναι αλλά βλέπω και άλλα συμπιεσμένα video, οποτε μπορεί να είναι κάποιο codec που να μην το 'χει του deliopoulou...Εκεί ήταν και το κόλλημα μου...Thanx πάντως.. Μάλλον αυτό θα βάλω.. _________________
Ένταξη: 12 Ιούν 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 31, 2006 11:52 am
Τίτλος:
Το klite πάντως έχω εγώ και παίζει κανονικότατα. Όλα τα video και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Τώρα του deliopoulou το pack δεν το ξέρω... _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας