Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε παιδιά!
Συνεχίστε έτσι!
Είναι το πρώτο μου post όπως βλέπετε αφού δεν παρακολουθώ πολύ το forum, αλλά με "τσίγκλησε" ο Ninja και ο sokollatos με αυτό που είπαν για την Sheelah και εκτός αυτού είπα πως είναι καιρός να πω και το δικό μου ευχαριστώ στα παιδιά που δουλεύουν σε αυτό το project.
Όσον αφορά τώρα τη Sheelah, πιστεύω πως πράγματι κάποια στιγμή θα βοηθήσει τον Sanshiro αλλά πρωτα θα έχει μάθει για την κατάσταση του αδελφού της και θα της έχει μιλήσει/βοηθήσει ο ίδιος. Αν θυμάμαι καλά, ο αδελφός της Sheelah δεν είναι απλώς σε ενα νοσοκομείο στην Αμερική, αλλα έχει κάποιο πρόβλημα κινητικότητας(είναι παράλυτος ή κάτι τέτοιο). Όλοι ξέρουμε πως ο πατέρας του Sanshiro είχε ως όνειρο να χρησιμοποιη8εί η τεχνολογία των plawres για να βοηθήσει τους ανθρώπους και αν ρωτήσετε εμένα, ποια καλύτερη εφαρμογή από ανθρώπους με προβλήματα κίνησης; Επίσης ο Sanshiro φαίνεται διατεθημένος να συνεχίσει την δουλειά του πατέρα του και να ολοκληρώσει το όνειρό του. Οπότε εκεί πιστεύω πως θα τα βρουν ο Sanshiro και η Sheelah, αφού αυτή θα βρει ελπίδα για τον αδελφό της στο όνειρο του Sanshiro.
Διορθώστε με αν δεν θύμόμουν καλά για την κατάσταση του αδελφού της Sheelah.
Περιμένω γνώμες και συνεχίστε την κάλή δουλειά!