Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 16, 2006 7:54 pm
Τίτλος:
|
|
|
Πραγματικο καψιμο δηλαδη
Αν το δεις αλλη μια φορα ολοκληρο, θα κερδισεις τον μεγαλο θησαυρο
Yay, you win teh pirates  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 16, 2006 10:30 pm
Τίτλος:
|
|
|
Yeap kapsimo.
Akrivos opos ta les.
Den nomizo na tin paleuo gia alli mia.Exei kati fillers apisteuta.
Alla pote den ksereis....  _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Ιαν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Σεπ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 17, 2006 12:23 pm
Τίτλος:
|
|
|
xHATEBREEDx έγραψε:
|
Αν και εχω δει παμπολλα anime, μου ειναι πολυ ευκολο να ξεχωρισω τα πιο αγαπημενα, και τα οποια θα ξαναεβλεπα αν ειχα χρονο ελευθερο.
Αθλητικου περιεχομενου: Hajime no Ippo
Makunochi Ippo, ενας ταπεινος νεαρος που θελει να γινει πυγμαχος, για να γνωρισει τι σημαινει να εισαι δυνατος, μιας και στο σχολειο αποτελουσε τον περιγελο της ταξης. Εκ τοτε, ξεκιναει η αναζητηση του αυτη μεσω σκληρης προπονησης, πολλων αγωνων, και τεραστιας θελησης και αμιλλας.
|
Εχω ενα απιστευο τροπο να ξεχωριζω τα αγαπημενα μου anime αμα τυχει και τα εχω κατεβασει ολα και ειναι completed σειρα. Εαν κατσω και δω ολα τα επισοδεια μαζι τοτε η σειρα ειναι μια απο της αγαπημενες μου. Ετσι λοιπον ξεκινησα Παρακευη απογευμα και σημερα κυριακη στην 6 η ωρα ειχα δει και τα 76 επισοδεια και τις δυο ταινιες. Εκανα ενα διαλειμα παρασκευη βραδυ για υπνο μιας και ειχα σηκωθει χαραματα την προηγουμενη μερα.  Παντως ολες οι περιγραφες και οι περιληψεις το αδικουν καταφορα, ολη μερα το Σαββατο δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεββατι που απολαμβανα τα επισοδεια. Και ειναι μια σειρα αδικιμενη απο τον αριθμο των επισοδειων. Θα μπορουσε ανετα να κανει αλλη μια 50 με Takamura και Magunochi να χτυπανε world champion. Το τελος σιγουρα με απογοητευσε ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟ.
LALLAPALLOOZA  _________________ http://www.3dacc.net
http://www.t3-design.com
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Νοέ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 17, 2006 1:09 pm
Τίτλος:
|
|
|
NOEIN ...and life ends. Μπορεί να έχει τα ελαττώματα του, μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά έχει κατακτήσει μια πολύ σημαντική θέση στην καρδιά μου και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Ακόμα και αν φύγει από all-time-favourite, θα είναι πάντα στα αγαπημένα μου.
Ακολουθούν:
Fantastic Children - Σχετικά άγνωστο anime, ό,τι καλύτερο έχω δει από πλευράς σεναρίου και το πιο επικό drama ever.
Neon Genesis Evangelion - Woot! Δε συνηθίζω να ξαναβλέπω anime, για την ακρίβεια δε το κάνω σχεδόν ποτέ, αλλά έχω δει το Evangelion 3 φορές (τελευταία φορά πριν από μια βδομάδα σε προβολέα και 75 ίντσες) και κάθε φορά η εντύπωση μου είναι εντελώς διαφορετική. Hideaki Anno = genious. Το ΕοΕ ήταν μέτριο, αλλά το αληθινό τέλος θα είναι πάντα το αυθεντικό.
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - Τρέλα, φαντασία, εξυπνάδα, και όλ'αυτά μέσα σε ένα anime 14 επεισοδίων. Φοβεροί χαρακτήρες, πανέξυπνο χιούμορ, και επεισόδια που καταφέρνει το ένα να είναι εντελώς διαφορετικό απ'το άλλο.
Vision of Escaflowne - Akane Kazuki = teh pure win. Η δεύτερη καλύτερη δουλειά του μετά το Noein. Ίσως η πιο ταχύτατα εξελισσόμενη περιπέτεια, με καθοριστικές εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο. Και ένα φοβερό συναίσθημα που μόνο ο Akane Kazuki ξέρει να δίνει στις δουλειές του.
Και από genre:
Sci-fi: Fantastic Children, Noein
Adventure: Vision of Escaflowne, Fullmetal Alchemist
Drama: Fantastic Children, Honey & Clover II
Comedy: The Melancholy of Haruhi Suzumiya
Romance: Bokura ga Ita, αν και αυτό θα αλλάξει μάλλον.
Slice of life: Honey & Clover I & II
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Ιαν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 19, 2006 6:35 pm
Τίτλος:
|
|
|
Naruto
Full Metal Alchemist
Bleach
Kabamaru
The Law Of Ueki
Ειναι μερικα απο τα anime που ανετα ξαναβλεπω!
(Iσως με εξαιρεση τα fillers tou Naruto...  ) _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Οκτ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 19, 2006 7:17 pm
Τίτλος:
|
|
|
an kai den exw dei polla polla anime mexri twra (<15) h gnwmh pou exw mexri twra einai oti den iparxei kati san "kalitero anime". ola einai kala kai monadika kai sou afinoun to ka8ena monadikes anamnhseis.
ta agapimena mou afthn thn stigmh einai ta ekshs:
Noein/Love Hina. pragmatika kai me ta dio exw pwrw8ei agria. kai ta dyo ta spane!!! to Love Hina exei polyyyyy gelio!! to Noein einai monadiko.
Plawres Sanshiro/Kabamaru: apla aftes oi dyo seires einai afto pou leme "EPOS".
apo kei kai pera oti alla anime exw dei mou aresane eksisou, kanena den vrika "asxhmo" apo osa exw dei. olla einai wraia ( isws na exw kavlwsei eleeina poly me to Love Hina alla ola einai wraia.lol)Death Note, Gungrave, Elfen Lied, Ergo Proxy, Southpark (hehehehe!  ), akoma kai POKEMON! (tainies-thn seira thn evlepa kati xronia prin)
ola osa exw dei mexri twra mou aresane.. 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 19, 2006 7:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
||CannibalCorpse|| έγραψε:
|
an kai den exw dei polla polla anime mexri twra (<15) h gnwmh pou exw mexri twra einai oti den iparxei kati san "kalitero anime". ola einai kala kai monadika kai sou afinoun to ka8ena monadikes anamnhseis.
|
Aυτό εξυπακούεται και δεν τίθεται καν θέμα για κάτι τέτοιο εδώ μιλάμε για αυτά που μας έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση, τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω αν και νομίζω ότι και οι υπόλοιπoι έτσι σκέφτονται _________________ D-Boy
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|