Πρόσφατα απέκτησα τα πρώτα 20 επεισόδεια του Plawress. Μέχρι τα 9 επεισόδεια είδα ότι χρησιμοποιείτε SRT υπότιτλους (Softsubs), αν δεν κάνω λάθος. Στο επεισόδειο 10 έχετε επιλογή για SSA (Hardsubs) και SRT (Softsubs). Και από το επεισόδειο 11 και μετά χρησιμοποιείτε είτε αρχεία AAS, είτε SSA (Hardsubs) . Αν έχω κάνει κάποιο λάθος μέχρι εδώ , διορθώστε με !
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο εξής: Μέχρι το επεισόδειο 17 (που αρχίζουν οι μπλε υπότιτλοι), χρησιμοποιούνται υπότιτλοι οι οποίοι δεν μπορούν να επεξεργαστούν. Και από το 17 και μετά συμβαίνει αυτό, αλλά τουλάχιστον εκεί υπάρχουν οι διαφορετικές γραμματοσειρές

. Όμως όποιος θέλει να γράψει το Plawress σε DVD, θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα. Πολύ μικροί υπότιτλοι. Ακόμα και σε μία οθόνη υπολογιστή, αν κάθεσαι λίγο μακριά, με δυσκολία διακρίνεις τους υπότιτλους. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που μέχρι το επεισόδειο 16, δεν χρησιμοποιούνται πλέον SRT Subs
Προτείνω (αν είναι εύκολο βέβαια ! Δεν ξέρω εγώ από αυτά ) όλα τα επεισόδεια να γίνουν όπως στο 10. Να υπάρχει επιλογή δλδ του είδους του υπότιτλου που θέλεις και σε εξυπηρετεί. Το κάνουν ήδη και μερικά Fansub Groups αυτό, γιατί είδαν ότι εξυπηρετεί αρκετό κόσμο. Αυτά

High Definition Movies