Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Candy Candy

Πέφτω στα γόνατα!!! Βοήθεια!!! Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 23, 24, 25  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 01 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 1:51 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σα δε ντρέπεσαι ! εσύ καταστρέφεις τον κοσμάκι και τον παραμυθιάζεις με την Candy Candy HaHa θα σε βρώ και θα καθαρίσω την επόμενη φορά που θα σε δω Embarassed !
Λοιπόν τα δίνεις την Δευτέρα στον xHATEBREEDx και αυτός τα βάζει σε κανέναν μήνα και βλέπουμε με αγωνιά την συνέχεια του παιδικού μας ονείρου! Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Αριθμός ICQ

Ένταξη: 19 Δεκ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 7:41 am
Τίτλος:

Mprabo koritsara mou esu!!!! Adrianda tha sou stisoume esena sto telos glukia mou!!!! An den eixame ki esena ti tha kaname!!! Giati ws gnwston an kati einai "psofio" kai den tou baleis ligh fwti na parei mpros den ginetai tipote. Kai h candy edomesa san thema prin ertheis esu htane psofio. Hrthes esu kai mas allakses ta petrelae. Xexexe!!!!
Ante me to kalo kai ta upoloipa pisodia!!!
Sunexiste thn kalh douleia!!! Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Διεύθυνση AIM MSN Messenger

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 10:15 am
Τίτλος:

Vumba έγραψε:

Λοιπόν τα δίνεις την Δευτέρα στον xHATEBREEDx και αυτός τα βάζει σε κανέναν μήνα και βλέπουμε με αγωνιά την συνέχεια του παιδικού μας ονείρου! Thumb 2 Up

Συνεχισε ετσι, καλα πας. Οπου να ναι θα γινει πραγματικοτητα η επιθυμια σου να ξαναγινεις banned.
Και γω και ο left64Vegeta εχουμε σωσμενα τα mail που μας εστελνες να σε κανουμε ban και delete.
Εφοσον εγινε πραγματικοτητα η επιθυμια σου, γιατι ξαναμπηκες εχω απορια.
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου (και τα βιτσια του)
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 11:04 pm
Τίτλος:

Arxisame pali tous kaubgades. Telika ksereis kati? lew na to kathierwsoume se ena Topic. Kati san ekeinh thn amerikanikh ekpomph, Pou bgainoun duo treis ston aera, brizontia kai paizoun ksulo. Etsi anaibainei kai h theamatikothta.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Διεύθυνση AIM MSN Messenger

Ένταξη: 28 Φεβ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 06, 2006 12:17 am
Τίτλος:

Pw pw re paidia ti polla epeisodia pou exasa edw mesa......ploki sunomwsies....ki allo ki allo... Biggrin

Loipn gi'auton pou rwtise gia to torrent sto torrentportal,to italiko torrent einai(diladi auto pou katevazw kai sas stelnw).Eimaste sto 106o epeisodio opote me to epomeno torrent teleiwnoume.Elpizw na anevei suntoma giati o server tous eixe 1 mikro provlimataki twra teleutaia.Tipota to sumantiko.

Bravo sas vlepw oti i douleia ksekinise ta torrent arxisan na anevainoun opote ola kala!!
Ciao!!
You're not half the man you'd like to be"
Sorry,Madonna
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 06, 2006 12:36 am
Τίτλος:

Kallos thn kouklara mou!!! big smile Xathikes esu. Exeis xasei mpolika episodia. Eides h filenada sou proxorise arketa. Fusika xash se sena giati an den eixes katebasei ta episodia den tha tolmousame kan na milisoume gia subs.
Ante me to kalo twra na ta teleiwsoume ola na ta baloume se kanena disko.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 14, 2006 7:11 pm
Τίτλος:

Mpravo sas paidia.Allos enas poromenos me tin candy.
Italika den ksero,alla an mporo na kano to otidipote na voithiso sto project poli euxaristos(vevaia eimai ligo piesmenos apo thema douleias alla xalali.Mia candy tin exoume).

Kathisa kai diavasa ola ta post apo tin arxi.Pragmatika einai apithano pos ksekinise kai pos egine to simera.Mpravo se ola ta paidia.An thelete voithao opos mporo, allios kali sinexeia se olous.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 30 Ιούλ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 30, 2006 5:13 pm
Τίτλος: Candy Candy

Laughing HaHa Thumb 2 Up Whistling Thumbs UP
Λοιπόν παιδιά, έχω να πω πολλά!
Μόλις σήμερα ανακάλυψα το forum.
Έψαχνα να βρω οτιδήποτε έχει σχέση με candy candy ένα χρόνο πριν περίπου. Υποθέτω πως γνωρίζεται το νομικό κόλλημα που υπάρχει μεταξύ των δύο δημιουργών για το copyright και πως γιαυτό δεν κυκλοφορεί τίποτα επίσημα.
Τέλος πάντων, μετά από απελπιστικές προσπάθειες και μεγάλη απογοήτευση, κατέληξα να αγοράσω από το e-bay τα 115 επισόδεια στα Ισπανικά. Βέβαια δεν γνωρίζω Ισπανικά αλλά ήλπιζα ότι όλο και κάτι θα καταλάβαινα. Μεχρι που σκεφτόμουν να μάθω Ισπανικά!
Είμαι λάτρης της Candy Candy σε απελπιστικό βαθμό. Σκεφτόμουν μήπως βρω κάποιον που να ξέρει Ισπανικά, να μου κάνει μετάφραση και εγώ με κάποιο πρόγραμμα να περάσω υπότιτλους. Ότι περίπου σκεφτήκατε κι εσείς!
Τελικά το σχέδιο ναυάγησε γιατί μου ζητούσαν αστρονομικά ποσά για τη μετάφραση. Έτσι για 1 χρόνο περίπου ψιλοαπογοητεύτηκα και σταμάτησα να ψάχνω. Έστειλα γράμματα στην ΕΡΤ να ξαναπροβάλλει την Candy Candy με την ελπίδα ότι θα μπορούσα να τη γράψω με το dvd recorder που έχω. Δεν πήρα καμία απάντηση, φαντάζομαι ότι μπορεί να γελάνε ακόμα μαζί μου.
Μετά από την απογοήτευση λοιπόν (έψαξα και σε video club) αλλά οι προσπάθειες μου δεν κατέληξαν πουθενά, κάπου κουράστηκα και αποσύρθηκα. Για την προσπάθεια σας τελικά το έμαθα από ένα φίλο ο οποίος έψαχνε για κάτι άλλο και όταν είδε ότι υπήρχαν κάποια επισόδεια Candy Candy εδώ με πήρε αμέσως τηλέφωνο και μου έδωσε link για να τα βρω. Κατάφερα να κατεβάσω τα 4 επισόδεια που έχετε φτιάξει και ειλικρινά κατενθουσιάστηκα, οφείλω να σας πω ότι ακόμα και η ποιότητα της εικόνας είναι αρκετά καλή σε σχέση με τα Ισπανικά που έχω αγοράσει εγώ.
Θα ήθελα επίσης να σας πω ότι είμαι διατεθειμένη να βοηθήσω την προσπάθεια αυτή με κάθε τρόπο. Διάβασα όλα τα μυνήματα που έχετε ανταλλάξει όλον αυτό τον καιρό ώστε να καταφέρετε να συγκεντρώσετε όλο αυτό το υλικό και να φτάσετε σε κάποιο αποτέλεσμα και ευχόμουν να σας είχα βρει νωρίτερα μήπως και σας βοηθούσα νωρίτερα.
Συμφωνώ μαζί σας ότι το τέλειο θα ήταν να μπορούσαμε μα έχουμε τα επισόδεια με την Ελληνική μεταγλώτιση, αυτό θα ήταν το τέλειο όμως ακόμα και αν μπορέσουμε να το έχουμε με υπότιτλους και πάλι ευχαριστιμένη θα ήμουν. Εδώ καθόμουν και το έβλεπα στα Ισπανικά και προσπαθούσα να βγάλω συμπεράσματα!
Για το τέλος έχω κρατήσει κάποιες ερωτήσεις;
1) Είναι πιθανό να ολοκληρωθεί το project και να έχουμε κάποια στιγμή και τα 115 επισόδεια έστω και με υπότιτλους;
2) Σε ποια φάση βρισκόμαστε τώρα; Θα ανέβουν σύντομα κι άλλα επισόδεια;
3)Υπάρχει περίπτωση να καταφέρουμε τελικά κάτι με την Ελληνική μεταγλώτιση;
4)Κάποια κοπέλα (η Rania84) αν δεν κάνω λάθος είπε πως έχει κάποια επισόδεια με την Ελληνική μεταγλώτιση. Θα μπορούσαμε τουλάχιστον να έχουμε αυτά;
Συγγνώμη αν σας κούρασα. Εγώ πάντως είμαι ανοιχτή σε προτάσεις και διατεθειμένη να βοηθήσω με κάθε τρόπο να ολοκληρωθεί το project.
Για όσους ενδιαφέρονται έχω και τα 115 επισόδεια σε Ισπανική μεταγλώτιση, αν μπορούσε να βοηθήσει αυτό με κάποιο τρόπο είμαι πρόθυμη να βοηθήσω.
Χαίρομαι πολύ που βρήκα κι άλλους να ενδιαφέρονται για την Candy Candy γιατί μέχρι στιγμής δεν είχα βρει πολύ βοήθεια από το Ελληνικό περιβάλλον τουλάχιστον.
Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια τι νοιώθω για την Candy Candy. Σήμερα είμαι 27 χρονών, όπως καταλάβατε έβλεπα Candy Candy στην παιδική μου ηλικία, θα ήθελα να έχει την ευκαιρία να το δει και το παιδί μου. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν τέτοια παιδικά προγράμματα στην σημερινή εποχή και εκτός αυτό ακόμα και τα σκίτσα είναι υπέροχα, είναι από μόνα τους τέχνη.
Κλείνοντας να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια και κουράστηκαν για να έχουμε έστω και 4 επισόδεια αυτή τη στιγμή. Είμαι σίγουρη πως με προσπάθεια και συνεργασία σύντομα θα έχουμε και τα 115! Thumbs UP Καλή συνέχεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 25 Ιούλ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 31, 2006 4:48 pm
Τίτλος:

paidiaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!exw 17 epeisodia tis candy candy sta ellinika!!!!oxi me ipotitlous. me ellinikes fwnes ennowwww............
t_de23@hotmail.com to msn mou.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pik
Παιδί

Ένταξη: 08 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 10, 2006 11:43 am
Τίτλος:

paidia douleuw sthn ert ama thelete mporw na psaksw gia kanena tsampa dvd oi toulaxiston thn metaglwtish

tha rwtisw th mporoun na kanoun gia emena kai tha sas enhmerwsw

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 17, 2006 11:01 am
Τίτλος:

pik έγραψε:
paidia douleuw sthn ert ama thelete mporw na psaksw gia kanena tsampa dvd oi toulaxiston thn metaglwtish

tha rwtisw th mporoun na kanoun gia emena kai tha sas enhmerwsw

Ante makari...Elpizo na statheis tixeros

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 27 Ιούλ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 25, 2006 12:40 am
Τίτλος:

Eγω παιδια εχω ολη η σειρα αλλα στα γαλλικα δυστυχως που την κατεβασα απο το Ιντερνετ ,ομως πριν λιγες μερες μου εδωσαν καποιοι φιλοι μου τις κασσετες 1 και 2 που προλαβαν να βρουν σε καποια βιντεοκλαμπ που ειχαν ξεμεινει και τις περασαν σε dvd.Αλλα το τελευταιο επεισοδιο ειναι εκει που η Καντυ ετοιμαζεται να παει στον χορο.Πανω στο καλο κοβεται!!! Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 25, 2006 2:17 pm
Τίτλος:

Το βραδυ να ειστε ετοιμοι για το επεισοδιο 5.
Να περιμενετε (χαρη στην ορεξατη και παθιασμενη Gia ) 2 επεισοδια/βδομαδα Thumb 2 Up
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 26, 2006 11:34 pm
Τίτλος:

xHATEBREEDx έγραψε:
Να περιμενετε (χαρη στην ορεξατη και παθιασμενη Gia ) 2 επεισοδια/βδομαδα Thumb 2 Up

Wraia mpixth kai auth. Kai auto einai to euxaristw.
Xares megales pou tha kanei otan mpei ksana.
Eithele kai ta pathe.
Επιστροφή στην κορυφή
Gia
AnimeClipse Legacy

Ένταξη: 20 Ιούλ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 27, 2006 12:28 am
Τίτλος:

The Unknown έγραψε:
xHATEBREEDx έγραψε:

Wraia mpixth kai auth. Kai auto einai to euxaristw.
Xares megales pou tha kanei otan mpei ksana.
Eithele kai ta pathe.

Laughing Laughing Laughing
Eipa na pw ki egw th gnwmh mou!

Katarxhn eyxaristw gia ta kala logia Embarassed ...alla deite prwta th metafrash, kai meta milate! Laughing

Ta dyo episodeia thn ebdomada moy fainontai efikta....allwste anypomonw na ta dw h idia! big smile
Me liga logia..nai ...h8ela kai ta pa8a!!!
Twra ama kamia fora den exei...e....ypomonh! Whistling
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Candy Candy Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 23, 24, 25  Επόμενη
Σελίδα 18 από 25

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας