Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Διαβάστε και επιλέξτε a, b ή g για το τι θέλετε να γίνει σχετικά με τη διανομή του blue noah |
a) |
|
68% |
[ 15 ] |
b) |
|
27% |
[ 6 ] |
g) |
|
4% |
[ 1 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 22 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 13 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 02, 2006 10:58 am
Τίτλος: Re: απαντηση
|
|
|
futuristic-gr έγραψε:
|
Είπα ότι είσαι άπειρος γιατί πολύ απλά δεν πιστεύω ότι διαβάζεις τα threads όλων και μάλιστα αν τα διαβάζεις δεν τα λαμβάνεις υπόψιν. Ο deamon κάνει κάθε φορά update στο αρχικό του post όπως μας έχει πει για να βλέπουμε νεότερες αλλαγές και προτάσεις του. Κάνει reply σε συγκεκριμένα ερωτήματα μόνο. Στην πρώτη σελίδα λοιπόν πήγες, για να δεις αν το όνομά σου είναι στη λίστα καθώς και για να δεις ποιανού σειρά είναι να παραλάβει το DVD αλλά δεν είδες την πρότασή του για διανομή μέσω irc-torrent-rapidshare. Πρότεινε κάτι και ζήτησε τις απόψεις μας, εσύ αντιθέτως νομίζεις ότι το πρότεινα εγώ.
Συγνώμη για το έχεις δίκιο. Το πήρα λίγο υπερβολικά. anyway.
|
Έχεις απόλυτο δίκιο και ζητώ συγνώμη αλλά κάνω και αλλά πράγματα και ξέχασα να διαβάσω το αρχικό του μήνυμα !  Συγνώμη! Νομίζω είναι καλύτερο στο rapidshare. _________________ Προτιμώ τους Ελληνικούς χαρακτήρες!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Δεκ 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 02, 2006 1:54 pm
Τίτλος:
|
|
|
Διάβασα μέχρι εκεί που έκανε την πρόταση ο futuristic-gr...τα άλλα δεν κάνω τον κόπο να τα διαβάσω.Η απαντηση ειναι οχι και την δικαιολογώ
1)έχεις δικιο για το torrent
2)έχεις δικιο για το irc
3)έχεις δικιο για το rapidshare...είναι μια απο τις καλύτερες λύσεις με πολύ καλές ταχύτητες άλλα
α) Η αλυσίδα ξεκίνησε
β) σε 30 μέρες αυτα που θα έχουμε ανεβάσει στο rapidshare θα σβηστούν επειδη δεν έχουμε prenium account
γ) να είσαι σίγουρος ότι πολλά άτομα θα το ζητήσουν μετά το σεπτέμβριο και πάντα θα έχει ζήτηση γιατί πάντα θα έχει νέα μελη το animeclipse
οπότε θα είναι λίγο άκυρη η διαδικασία να τα κάνουμε upload.Πιστεύω η αλυσίδα είναι μία χαρά και θα κρατήσει και για νέα μέλη γιατι ο τελευταίος θα έχει την υποχρεώση να τα στείλει παντα σε κάποιον
Τώρα αν κάποτε κολήσει η αλυσίδα (που δεν το ελπίζω) θα ξανα κάνω τον κοπο να τα στείλω εγώ σε κάποιον
Υ.Γ το μόνο κακό με τη αλυσίδα που μετάνιωσα είναι οτι δεν έβαλα και άλλα μεταγλωτισμένα να ήταν 5 dvd
Υ.Γ2 τις ήθελα αυτές τις προτάσεις όμως πίστευα ότι θα τις έκανα πιο πολλά άτομα...ευχαριστώ πάντος που κάψατε λίγο απο το μυαλό σας για το τί είναι καλύτερο για το διαμοιραζμό του υποβρυχείου  .Τελικά πήρα την πιο πάνω απόφαση !!!
Υ.Γ3 bluechild μπήκες και καλωσήρθες στο animeclipse  _________________

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 02, 2006 4:31 pm
Τίτλος: σχετικά με το poll
|
|
|
Ψήφισα το πρώτο γιατί:
Ο επόμενος που θα παραλάβει το DVD είμαι εγώ!!!  και φυσικά είμαι διατεθιμένος να κάνω αντιγραφή με τα νέα 3 επεισόδια που δεν υπάρχουν στο DVD και να τα συνεχίσω στον επόμενο. Με τον τρόπο αυτό ανακυκλώνεται η αλυσίδα και δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να επιλέξουμε ποια θα είναι τα νέα από κοινού αρχεία που θέλουμε κλπ κλπ.
Εγώ από την άλλη, θα γράψω και το DVD αν θέλετε και αυτή τη στιγμή που μιλάμε ξεκινάω το πρώτο upload στο rapidshare. Δεν έχω πρόβλημα. Αρκεί να καταλήξουμε στο τι θέλουμε. _________________ Using generic types in Java5
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 02, 2006 8:57 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παράθεση:
|
Υ.Γ το μόνο κακό με τη αλυσίδα που μετάνιωσα είναι οτι δεν έβαλα και άλλα μεταγλωτισμένα να ήταν 5 dvd
|
Αν θέλεις να κάνεις τέτοια αλυσίδα, καλύτερα να την κάνεις στο ADN (www.anime.gr). Εκεί θα μπορέσουμε να ελέγξουμε και να οργανώσουμε καλύτερα την κατάσταση. Εξ' άλλου η AnimeClipse δεν ενδύκνειται για μεγάλες αλυσίδες.  . Δεν θα υπάρξει και κανένα πρόβλημα μιας και τα δύο αυτά site θεωρούνται αδερφικα  . _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases// Saint Seiya Collection// High Definition Movies
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 05, 2006 1:17 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 05, 2006 2:10 pm
Τίτλος: Αφαίρεση andromeda stories
|
|
|
Το DVD μέσα είχε:
1) Υποβρύχιο Κεραυνός PartB, PartC θα πρόσθεσω το PartA τώρα
2) Getta Robot
3) Andromeda Stories
4) Swan Lake
Δεν ξέρω αν deamom τα πρόσθεσες εσύ αυτά ή κάποιος άλλος. Επειδή όμως δεν χωράει το partA από τον κεραυνό θα αφαιρέσω το Andromeda Stories κατόπιν προσωπικού έρωτα με την κοπελίτσα από την λίμνη των κύκων
Επίσης ο επόμενος της λίστας, όπως βλέπω τώρα ο GRaecuS, δεν μου έχει στείλει σε PM διεύθυνση και στοιχεία για να αποστείλω DVD.
Α! και τελικά σήμερα θα στείλω τα links για rapidhsare από 1-3 του κεραυνός, συγνώμη παιδιά... _________________ Using generic types in Java5
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006