Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 19 Δεκ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 26, 2006 8:26 pm
Τίτλος:
|
|
|
Den kanei tipote glukia mou. Esu na sai kala.
Ante kai kalh sou diaskedash.
Pantos ekei sto bolo exw akousei pws exei xrisorixeio apo palies kasetes. Tha erthw mia mera na koitaksw.
A kai an theleis exw orismena palia anime. Stule an einai pm na sou pw poia einai kai opoia thes sou ta stelnw.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 26, 2006 9:29 pm
Τίτλος:
|
|
|
Mόλις ειδα τα 2 επεισόδια , και περιττό να πω οτι ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ  Μπράβω παιδιά κάνατε ΤΕΛΕΙΑ δουλειά!!!!
Αλλά έπεσε πάρα πολύ κλάμα....Ακόμα σκουπίζω τα δάκρυα μου....
UNKNOWN οντως στο Βολο υπαρχουν κάποια μαγαζια που εχουν ακομα βιντεοκασέτες,αλλα δυστηχως τα περισσοτερα τις έχουν αποσύρει!
Θα σου στειλω pm με κάποια παλια anime που ψάχνω!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 28, 2006 10:11 am
Τίτλος:
|
|
|
The Unknown έγραψε:
|
Mhn stenaxwriesai katholou. Gia ta panta uparxei mia timh.
|
Μια που είσαι μέγας χορηγός τον VideoClub Seven, με τόσα που πήρες και ΤΟΣΑ που πλήρωσες πάνε και πες τους θέλω της κασσέτες που πετάτε και θα δεις τι θα σου πουν  _________________ Προτιμώ τους Ελληνικούς χαρακτήρες!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 28, 2006 11:54 am
Τίτλος:
|
|
|
The Unknown έγραψε:
|
Pio aplo den einai na tous balw to pistoli ston krotafo xwris na tous pw autes tis blakies? Pisteuw an einai arketa eksipnoi na kseroun pio einai to kalo tous tha katalaboun mia xara.
|
ΦΥΣΙΚΑ, θα με βγάλεις και από τον κόπω να σου φέρνω τσιγάρα στην φυλακή μιας και είμαι τύχερος γιατί δεν καπνίζεις!  _________________ Προτιμώ τους Ελληνικούς χαρακτήρες!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 28, 2006 12:44 pm
Τίτλος:
|
|
|
Το μονο seven που ειχε τεραστια ποικιλια anime, ειναι αυτο της Μποτσαρη (το πρωτο που ειχε ανεγερθει πανελλαδικα), ομως εδω και μερικα χρονια, τα εχει αποσυρει (πεταξει) μιας και αποτι εμαθα απο φιλη που δουλευει εκει μεσα, δεν ειχαν ζητηση, και ετσι αναγκαστηκαν να τα πεταξουν(και αυτα που λενε οτι τα χουν σε αποθηκες, ειναι παραμυθια)
Ποιο βιντεοκλαμπ ασχολειται πλεον με κασσετες; Ποσο μαλλον οταν αυτες οι κασστες δεν εχουν καμια ζητηση. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 28, 2006 1:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
xHATEBREEDx έψαξα σε πολλά Seven και είπα ότι είμαι ιδιότης και θέλω να αγοράσω 10-20 ευρώ την μία κασσέτα και η απάντηση ήταν αρνητική και ότι ΘΑ τα έστελναν στην αποθήκη ! μετά είπα να τα νοικιάσω αλλά δεν μου τα έδωσαν δεν ξέρω και εγώ γιατί! και αυτό ήταν από τα Seven ! ξέρω μόνο ένα Video Club που ίσως να έχει παλιά παιδικά στην Θεσσαλονίκη αλλά δεν είχα χρόνο να πάω να επιβεβαιώσω αυτήν την φήμη! με την πρώτη ευκαιρία θα πάω!  _________________ Προτιμώ τους Ελληνικούς χαρακτήρες!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 28, 2006 3:58 pm
Τίτλος:
|
|
|
Τι θέλεις να κάνω χαρούμενε δεν έτυχε  _________________ Προτιμώ τους Ελληνικούς χαρακτήρες!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 02, 2006 8:26 pm
Τίτλος: Candy Candy 3-4
|
|
|
Οκ, μολις ανεβηκαν στον tracker τα επεισοδια.
Προσπαθησα να βαλω και ελληνικο ηχο(mkv δηλαδη, με επιλογη ιαπωνικου ηχου με ελληνικους υποτιτλους η ελληνικο ηχο) ομως υπηρχε μεγαλη διαφορα αναμεσα στον ελληνικο ηχο και στον ιαπωνικο, οποτε ο συγχρονισμος ητανε πολυ δυσκολος να γινει.
Θα το ψαξω καλυτερα και ισως στα επομενα επεισοδια, μπει και ο ελληνικος ηχος.  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 02, 2006 9:02 pm
Τίτλος:
|
|
|
Phantom Duck έγραψε:
|
Μέχρι ποιο επεισόδειο έχεις με ελληνικό Dub ?
|
Δεν γνωριζω ακριβως, η Ρανια1984 μου τα στειλε, ομως αποτι θυμαμαι που μου χε πει παλιοτερα, πρεπει να ειναι γυρω στα 18 επεισοδια. Μπορει να ειναι και πιο πολλα. Παντως ειναι 3 dvd στο συνολο(vob) _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|