Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime

Ρωτήστε εδώ για anime που ψάχνετε Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 111, 112, 113  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 06 Δεκ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 22, 2006 12:14 pm
Τίτλος: Re: Ερτ - παιδάκι+δράκος ?
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Basil έγραψε:
Γειά σας... έψαξα πολύ αλλά δεν βρήκα κάτι που ψάχνω (!), αν και διάβασα πολλά post! Συγνώμη εάν απαντήθηκε ήδη (νομίζω ότι κάπου το πήρε το μάτι μου...)

Αυτό που ψάχνω είναι ένα πολύ παλιό anime. Το έπαιζε στην ΕΡΤ. Το μόνο που θυμάμαι είναι η εισαγωγή η οποία έδειχνε ένα μικρό παιδάκι που κοιτούσε τα άστρα και έγερνε προς τα πίσω μέχρι που έπεφτε.. .και νομίζω μετά ανέβαινε σε ένα δράκο και πετούσε...

Μήπως κατάλαβε κανείς ποιο είναι? Αν ναι... υπήρχει κανένα link?

alla stoixeia den 8ymase?...yparxei mia selida nomizw oti tin eixe grapsei kapou o Phantom Duck h opoia htan tis ERT1 kai egrafe pia paidika epaikse stin TV tis..isws apo ekei na einai ena kalo ksekinima

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 22 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 22, 2006 4:35 pm
Τίτλος:

AnimΕΛΛΑΣ ήταν η διεύθυνση.Βασικά η διεύθυνση αυτή έχει πολλά από τα Anime που παίζονταν παλιά στην τηλεόραση Wink

Τώρα που είπες για δράκο, μήπως εννοείς το Tasu No Ko Taro? Ελληνιστί "Τάρω, ο γιος της δράκαινας" ? http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1724

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 11 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 22, 2006 7:28 pm
Τίτλος:

Κατέβασα το "Ταρο ο γιός του δράκου" αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω... είμαι σίγουρος ότι

α) Ήταν σειρά και όχι ταινία...
β) Το έδειχνε η ΕΡΤ (1 ή 2) ήταν πολύ παλιό οπότε δεν ήταν η ΕΡΤ3...

(Παιδάκι που κοιτάει τα άστρα και σηκώνει τόσο πολύ το κεφάλι του και πέφτει προς τα πίσω - ανεβαίνει σε ένα πράσινο δράκο, στο λαιμό του, και πετάει μαζί του... αυτά υθμάμαι μόνο...)

Εάν έρθει σε κανέναν σας η θεία φώτιση Laughing και καταλάβει ποιό είναι please ενημερώστε με...

iPhone -
iPhone 3G - iPhone Nano
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 22, 2006 10:11 pm
Τίτλος:

το lesman ειπαμε δεν ειναι ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 02 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 22, 2006 11:35 pm
Τίτλος:

Basil έγραψε:

(Παιδάκι που κοιτάει τα άστρα και σηκώνει τόσο πολύ το κεφάλι του και πέφτει προς τα πίσω - ανεβαίνει σε ένα πράσινο δράκο, στο λαιμό του, και πετάει μαζί του... αυτά υθμάμαι μόνο...)

Εάν έρθει σε κανέναν σας η θεία φώτιση Laughing και καταλάβει ποιό είναι please ενημερώστε με...

Επειδή έχω γράψει και εγώ για ένα παρόμοιο στο forum. Λοιπόν σίγουρα υπήρχε μια σειρά με γιαπωνέζικα παραμύθια όπου στην αρχή ένα παιδάκι καβαλούσε έναν άθλιο δράκο. Αυτό το πέτυχα στην λίστα του deamon νομίζω που είχε και screenshot. Από την άλλη εγώ ψάχνω ένα που πάλι στην αρχή είχε ένα παιδάκι και ένα δράκο αλλά ήταν πολύ πιο σοβαρό και το παιδάκι μάζευε διάφορα όπλα( ένα ακόντιο, κάτι κρίκους, φτερωτά σανδάλια) και πολεμούσε τους δράκους των πέντε στοιχείων της φύσης. Νομίζω ότι η τελική μάνα HaHa ήταν ο δράκος του νερού και έγινε ένας ψιλοχαμός μέσα στην θάλασσα.

Κάπου διάβασα για ένα "anime" που ήταν βασισμένο σε έναν κινέζικο μύθο που μοιάζει πολύ με το παραπάνω. Αυτά και sorry που έχω ξανακάνει ένα παρόμοιο post σ' αυτό το thread.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 12:05 am
Τίτλος:

Deamon το lesman ποιό είναι? Έψαξα στο google αλλά δεν βγάζει τίποτα...

Sorry για το "πρήξιμο"...

Δεν νομίζω να το βρώ αυτο το anime... δεν θυμαμαι σχεδόν τίποτα που να βοηθήσει το ψάξιμο... Sad

iPhone -
iPhone 3G - iPhone Nano
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 05 Φεβ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 9:51 am
Τίτλος:

Το Lensman δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ζητας εσυ...
No demon we can't exterminate,
The life And the death!
==================

AnimEvolution!!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 11:03 am
Τίτλος:

Basil έγραψε:
Κατέβασα το "Ταρο ο γιός του δράκου" αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω... είμαι σίγουρος ότι

α) Ήταν σειρά και όχι ταινία...
β) Το έδειχνε η ΕΡΤ (1 ή 2) ήταν πολύ παλιό οπότε δεν ήταν η ΕΡΤ3...

Τα κινεζικα παραμυθια εννοεις; (Manga Nippon Mukashi Banashi), ταινιες 10λεπτες αποσο θυμαμαι

Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 12:06 pm
Τίτλος:

Basil έγραψε:
Deamon το lesman ποιό είναι? Έψαξα στο google αλλά δεν βγάζει τίποτα...

Sorry για το "πρήξιμο"...

Δεν νομίζω να το βρώ αυτο το anime... δεν θυμαμαι σχεδόν τίποτα που να βοηθήσει το ψάξιμο... Sad

Sorry einai Lensman kai oxi lesman.
Mporei na min exei sxesh den kserw big smile apla eipa mhpws einai auto.Vasika an yparxei stin lista mou 8a to kserw...opote an 8es rikse mia matia kai pes mou. H selida stin upografh mou einai !

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Ιούν 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 11:30 pm
Τίτλος:

fastestone έγραψε:
Pedia katevasa kai ida to lentsman pu ine sto blue-white kai omologo oti apogoiteftika giati den ine afto pu ixa di mikros.Thimame poles skines i opies tha eprepe na diadramatizode meta to stori tis tenias opote ipoptevome oti ida ti sira.Afto simeni oti malon exi erthi kai i sira sto elada giafto tha zitiso apo opion gnrorisi tpt as mas diafotisi.An thimame kala den to epeze kapio megalo kanali ala afta ta mikra pu pezan mono pedika(juniors,k13).

Profanos prepei na eixe dei mono tin mia tainia
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 24, 2006 12:17 am
Τίτλος:

xHATEBREEDx έγραψε:

Τα κινεζικα παραμυθια εννοεις; (Manga Nippon Mukashi Banashi)

clapping Yahooooo Thumb 2 Up Αυτό είναι!!! Ευχαριστώ πολύ xHATEBREEDx!!!

iPhone -
iPhone 3G - iPhone Nano
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 24, 2006 12:18 am
Τίτλος:

Ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω? Δεν νομίζω να το βρω σε torrent γιατί είναι πολύ παλιό...

iPhone -
iPhone 3G - iPhone Nano
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 05 Φεβ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 24, 2006 8:19 am
Τίτλος:

Εψαξα αλλα δε βρηκα τιποτα...Μαλλον δεν θα υπαρχει η θα ειναι δυσκολο να το βρεις..
No demon we can't exterminate,
The life And the death!
==================

AnimEvolution!!
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 02, 2006 2:34 pm
Τίτλος:

εγώ πάλι θυμήθηκα ένα παιδικό το οποίο δεν θυμάμε τίτλο αλλα θυμάμε πολλά πράγματα.

ΤΖΙΜ ΤΖΕΜ ΤΖΕΜΙΝΑ'Ι'
Thumb 2 Up σας θυμίζει τίποτα?...ήταν ένα παιδικό το οποίο ήταν παράξενη εικόνα (πιστεύω οτι δεν ήταν ζωγραφίες...νομίζω κέρινα ή πλαστελίνες) ήταν μία ομάδα που κυνηγούσανε δεινόσαυρους που κάνανε επιθέσεις σε πόλεις,ήταν και ένας σαν αεροπλάνο το οποίο μπροστά έβγαζε ενα τριπάνι Thumbs UP και τους ξεκοίλιαζε,το οδηγούσανε μια γυναίκα και ένας άντρας που όταν τα βρίσκανε σκούρα ενώνονταν και κάνανε έναν super ήρωα.Αν ξέρει κανεί τίτλο ελληνικό ή ξένο θα ήθελα να το μάθω...και αν μπορούμε να το βρούμε πουθενά

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 28 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 02, 2006 2:57 pm
Τίτλος:

paidia ti ginetai me to Shounen Keniya...yparxei periptwsi na to anevasei kapoios?????????makari na ginei kapote afto....
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 111, 112, 113  Επόμενη
Σελίδα 28 από 113

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας