Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Plawres Sanshiro

final countdown Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 31, 32, 33  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 16 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 1:32 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ!!!
ΠΙΣΤΕΥΩ REAPER, ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ Ο KUROASAKI ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
(ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΑΜΤΟΣ) ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ(MAD HURRICANE), ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΧΗΤΗ(DEATH TRAP) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΥΠΟ ΚΟΒΩ TON KUROSAKI NA ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚUROSAKI EINAI ΟΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΙΜΕ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ SANSHIRO)!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 13 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 1:38 pm
Τίτλος:

ZERO_SEQUENCE έγραψε:
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ!!!
(ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΑΜΤΟΣ) ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ(MAD HURRICANE), ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΧΗΤΗ(DEATH TRAP) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΥΠΟ ΚΟΒΩ TON KUROSAKI NA ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚUROSAKI EINAI ΟΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΙΜΕ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ SANSHIRO)!!!

Respekt έχεις απόλυτο δίκιο ! εκτός τον άλλον νομίζω ότι εδώ λέμε τις γνώμες μας για να κάνουμε συζήτησηhappy δεν θυμάμαι πως είχε ξαναχάσει θα πρέπει να τα ξαναδώ όλα από την αρχή Embarassed γιατί κάτι έχασα ... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 04 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 1:39 pm
Τίτλος:

Pantos o kourosaki akoma mia fora fainete oti skaei me trolo gomari gia plweresler!Tha ton exei ftiaksei logika ipervoliko giati den tha thelei na ksnaxasei apo ton sanshiro kai apo ton Juohmaru pou einai ftero se sxesi me tous maxites tou!

.:: Gungrave Released By AC ::.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 2:58 pm
Τίτλος:

Ο Κουροσάκι είναι βαρέων βαρών και τον γουστάρο πολύ για το γούστο του! ανηπονω να δω το 22 Wink Thumbs UP

Πιστεύω ότι αυτή η κάψει είναι πολύ καλή γιατί τα παιδιά τις ομάδας ξεκουράζονται αφού είχαν ξεσκιστει να δουλεύουν για να μας δώσουν αυτό το πολύτιμώ Anime... ελπίζω αν υπάρχει χρόνος να ξανα-ξεκινήση στα μέσα του καλοκαιριού για να μην υπάρξει μεγάλη καμπίλη! Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 3:02 pm
Τίτλος:

Ki ego auto pistevo.
Pantos o kourosaki einai enas tipos pou den to vazei eukola kala kai ta exei mazemena ston sanshiro.Eimai periergos na do ti tha exei etoimasei pali gia plawresler kai ti "asso" tha krivei sto maniki tou.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 3:32 pm
Τίτλος:

Χμμμ δεν ξέρω καμιά βαλούτα θα είναι αλλά γιατί ο Κουροσάκι μόνο βρόμικά ξέρει να παίζει όπως τότε στο εργαστήριο του ! Twisted Evil αλλά ο Sanshiro δεν είναι από τους μαχητές που θα το έβαζαν κάτω αλλά ρε γαμώτο λυπάμαι τον Ικαροσουίν όλο χάνει αυτό το παλικάρι είναι λίγο κρίμα Razz
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 3:46 pm
Τίτλος:

Ontos einai krima gia to palikari.Alla distixos tha einai mia zoi o aionios deuteros! Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 20 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 3:48 pm
Τίτλος:

grim reaper o hxos meta to episodio 10 emfanizete pio arga apo toys upotitlous....exeis kamia lisi?auta ta h.264 codecs pia einai?
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 20 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 3:50 pm
Τίτλος:

grim reaper o hxos meta to episodio 10 emfanizete pio arga apo toys upotitlous....exeis kamia lisi?auta ta h.264 codecs pia einai?
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 3:50 pm
Τίτλος:

στα πρώτα επισόδια που έχασε στα προημιτελικά από τον Κουροσάκι που ο Sanshiro πήγε στον τελικό και για λίγο έχασε από τον MAD H. που τον είχε ανοίξει το κεφάλι του με την κίνηση της νυχτερίδα What..? δεν θύμαμαι ποιο νούμερο ήταν ... (ελπίζω να καταλάβατε) και εκεί όταν ξύλωσε το πόδι του Ικαρούσουϊν από το Plawser του Ναρίτα μιλάμε κόντεψα να κλάψω Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 3:53 pm
Τίτλος:

O kourosaki einai adistaktos alla pragmatika to euxaristithika otan exase to protathlima apo ton sanshiro!
O narita fanike se polla simeia oti einai poli entaksei opos otan eixe proidopoiisei ton sanshiro prin ton teleutaio agona sto protathlima nomizo oti kati paizei me ton kourosaki ki ekeina ta louloudia me tin miga pou tou eixe dosei i seelah!Prepei na ksanakanei mia emfanisi o narita!

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 3:53 pm
Τίτλος:

gkal, θα κάνω νέο ποστ αλλά δεν πρέπει κανονικά επίσης μην κάνεις διπλά ποστ και εσύ Razz

Κάποιος να διορθώσει λίγο την κατάσταση εδώ στα ποστ...

Όσο για αυτο είναι προβλημα με τα Codecs θα υπάρχει κάποια ρύθμιση happy δεν μπορώ να σε βοηθήσω εγώ γιατί δεν είμαι ο καταληλος για αυτην την δουλειά και επιδή δεν δουλεύω άλλο MS Windows δεν ξέρω τι να σου πω Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 3:55 pm
Τίτλος:

Ναι sokollatos να κάνει μια εμφάνισει και να τον νικήση τον Κουροσάκι έτσι για το ΓΑΜΩΤΟ ρε παιδί μου. Για λίγη δικαίωση αλλά δεν ξέρω πως θα αλλάξουν τα δεδομένα αφού έχουν μήνει κοντα στα 12 επισόδια ακόμα ; αν δεν κάνω λάθος;! Embarassed

Συγνώμη για τα πολλαπλά ποστ αλλά εγίνε κάποιο λάθος εδώ Sad αν μπορεί κάποιος να σβήσει η να διορθώσει θα το ήθελα γιατί το αλλάξαμε τα φώτα συγνώμη ! Sad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Grim_Reaper στις Παρ Ιούν 23, 2006 3:56 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 3:56 pm
Τίτλος:

gkal dokimase na katevaseis to k-lite codec mega pack apo edo kai paikse ta arxeia me to MPC einai poli kalos player.
http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm
i na katevaseis to codec pack tou animeclipse apo ton tracker
alla den einai kai to katallilotero post gi'auto.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sokollatos στις Παρ Ιούν 23, 2006 4:03 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 16 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 3:57 pm
Τίτλος:

Grim_Reaper έγραψε:
ZERO_SEQUENCE έγραψε:
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ!!!

Respekt έχεις απόλυτο δίκιο ! εκτός τον άλλον νομίζω ότι εδώ λέμε τις γνώμες μας για να κάνουμε συζήτησηhappy δεν θυμάμαι πως είχε ξαναχάσει θα πρέπει να τα ξαναδώ όλα από την αρχή Embarassed γιατί κάτι έχασα ... Razz

ΕΧΕΙ ΧΑΝΑΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ SANSHIRO ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ H SHEELAH MIA PHOTO ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ O KUROSAKI ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΚΑΡUS WING! ΟΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΚΑΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Rolling Eyes Rolling Eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Plawres Sanshiro Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 31, 32, 33  Επόμενη
Σελίδα 6 από 33

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας