Muldy κι αν βρισκομαστε στην Ελλαδα? Τι παει να πει? Δεν το πιασα!!!
Passengera... αχ.... τι να πει καμμια χεχεχεε
picollomaster οχι οχι οχι!!! του ξεκαθαρισα οτι τα ηθελα μονο για ιδιωτικη χρηση κ επιπλεον ΔΕΝ θα μου πουλουσαν κ την σειρα! Αυτη η τιμη αντιστοιχουσε μονο στις φωνες! Μονο το αρχειο ηχου της μεταγλωτισης... τι να πω...
Επισης ΜΗ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΣ! σαν την κολλητη μου! Η καντυ λεει η κολλητη μου ειχε χολερα στο μ... της???? ολους τους εθαφε η στριγγλα! Grgggrr εγω!!!
θα συνεχισω και με τα αλλα ομως picollomaster... πανω σε νευρα το ειπα!
παντα θα μαζευω και παντα θα μοιραζω!
The Unknown... ναι... για το λογο που φανταζεσαι το ειπα γιατι ειχα στεναχωρηθει.. και ειπα αι σιχτιρ! και επιπλεον για αλλους λογους... δε θα κατσω να σκασω για τα ανιμε! να μου λενε θα σου στειλω κ να μην στελνουν, η να εχουν την candy και να μην την δινουν!!! η ολο αυτο το αγχος θα κατεβει? δεν θα κατεβει? (στα PC του μαγαζιου ειχα τρομερο προβλημα!) Αλλα νταξει.. μετα το mail σου μου εφυγε η απογοητευση...
OURIANI MOU S' (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)!!!!!"
"OLA TA KINEZIKA GIA PARTI SOU MAZI KAI TO SAKE!!!!!""
αμα ειναι για... SAKE... ω ναι! μολις με τουμπαρες....
Kain! Ω ναι!!!! Σε ικετευω να βοηθησεις... ειναι βουνο για μενα κ την Passangera να το κανουμε μονες...
Kain says:
"Οπότε εγώ και τον κόσμο έχω δει και την Κάντυ θέλω!
(Και μιλάμε και για 18 χρονών γαϊδούρι!)
Σιγα βρε!!! 18 ολοκληρων χρονων!!!! τστστστσ... κοτζαμ βουνο να ελεγες πως εισαι....
χαχαχαχαχαχχ
"
και έφτασα σε σημείο να θεωρώ καλύτερο όλων των εποχών το Harlock (όπως μου είπαν κάποια άτομα, αυτή την επιλογή την κάνουν μόνο όσοι έχουν εμπειρία στα Anime)."
Ψωνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! χαχαχαχαχα
"
Βοηθήστε τα Anime με τα οποία μεγαλώσαμε (έστω, μεγάλωσε η μεγάλη αδερφή μου και η αδερφή του κολλητού) να διαδωθούν ΞΑΝΑ και να μην πεθάνουν ποτέ!!"
Kain! Μαζι σου!!!!
Πανε να κανουν τα παιδια μας (δηλαδη των αλλων.....) αμερικανακια!!!
μεγαλωνουν βλεποντας βλακειες!!!
All Time Classics Ever!!! _________________
"Το Προσωπο σου ειναι καλυτερο οταν γελας
παρα οταν κλαις... να το θυμασαι αυτο καλη μου..."
ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ!!!!!