TeKKaMaN έγραψε:
|
Exw ola ta episodeia tis kandy alla exoun agglikous ypotitlous!Akou 1200 eyrw to episodeio xaxa0ax0ax0xa0xa0 eleos apla!
|
Βασικά τα θέλω εγώ (δηλαδή όχι ακριβώς εγώ αλλά η αδερφή μου και η αδερφή του κολλητού μου).
Αχ, Ράνια, έτσι και ήξερα καμιά εκατοστή βίντεο κλαμπ κάτι θα γινόταν. Αλλά όσα ξέρω από κάντι-κάντι έχουν μόνο καναδυό κασσέτες το καθένα... Βρήκα και προχθές δύο καινούρια βίντεο κλαμπ με τέτοιους θησαυρούς αλλά δεν πιστεύω να έχω βρει σε σύνολο πάνω από 5 κασσέτες κάντι-κάντι (άσχετο αν βρήκα ένα σωρό άλλους θησαυρούς που έψαχνα). Δεν ήξερα πως είναι εκατόντόσα επεισόδια, νόμιζα πως είναι καμιά 26άρα...
Τους διευκρίνησες στο κανάλι πως το θες για ιδιωτική χρήση και όχι για δημόσια προβολή, έτσι; Γιατί τόσα λεφτά θα θέλουν για να την προβάλλεις σε δικό σου κανάλι κτλ...
Όπως και να,χει, ορίστε μερικά ακόμα βίντεο κλαμπ:
Μαρούσι: Βίντεο Λέσχη J & G
Όθωνος 7 τηλ. 2108069103
Λ.Ειρήνης 1Α τηλ. 2108024774
Βασ.Σοφίας 7 τηλ. 2108063826
Πεντέλης 9 τηλ. 2106149333
Είναι εκείνο που έλεγα, δίπλα από το κομικσάδικο. Το κάθε υποκατάστημα έχει και διαφορετικές βιντεοκασσέτες.
Επίσης: Αθήνα: Αχαρνών 235 περίπου. Είναι ένα μικροσκοπικό, το οποίο όμως είναι σκέτο χρυσορυχείο.
Πλατεία Αγίου Παύλου (Video Club DIM)
Και φυσικά σε όλα τα Seven Video Net.
Αυτό ήταν ό,τι καλύτερο βρήκα. Ελπίζω να σε βοηθήσει καθόλου στην περίπτωση που δεν βγάλεις άκρη με τα κανάλια (χτύπα ξύλο).
TeKKaMaN, περιμένω ΠΜ με λίστα! Έχω ΑΠΕΙΡΑ (παραδόξως όχι πολλά παλιά στα Ελληνικά), οπότε πες μου αν ψάχνεις κάτι.