Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Naruto ή Bleach; Τί προτιμάτε; |
Naruto |
|
51% |
[ 85 ] |
Bleach |
|
48% |
[ 81 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 166 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 08 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 15, 2006 5:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
no door do not there is no try(etsi den einai?) ena pragma thelo na sxoliaso
theoro oti an den ksereis to telos einai kalitero.fysika opos les eno kserume sto naruto oti kata pasa pithanothta o naruto thaginei hokage apla den kserume sto endiameso ti exei na paixtei kai ti tha perasei oste telika na ftasei to epipedo kai na ginei.alla sto bleach parolo pu den kkserume to telos apo thn arxh katalavainume ostoso oti den einai ena anime me rhxo-keno senario.mporei dld na mhn ksereis thn telikh tu kataliksh alla katalavaineis oti kati etoimazete.gia paradeigma vlepeis oti o urahara ton pairnei gia proponish opote ksereis oti y ekseliksh tu tha einai oraia pu tha bgei dinatoteros me nees texnikes klp
SPOILLERS
prosopika den theoro oti tha allaze kati an iksera oti yparxei sinomosia sthn soul society apla na mhn ksero poios akrivos klp.to oti apokalifthikan sta teleutaia episodia den ksero alla marese
vevaia paizei rolo kai analoga thn katastash gia to an prepei na ksereis h oxi to telos pano kato(analogos to senario) _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Ιαν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Φεβ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 19, 2006 10:53 pm
Τίτλος:
|
|
|
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ το Naruto
Βασικα ομως δεν μπορω να πω και να κρινω ποιο ειναι καλυτερο αφου δεν εχω δει τιποτα σχεδον,απο το Bleach το οποιο μου φανηκε οραιο.Βρισκομαι στο 6 Επεισοδιο της σειρας Bleach οποτε καταλαβαινετε
 _________________ There Is
No curse we can't reverse,
No spell we can't break,
No demon we can't exterminate,
The life And the death!
==================
AnimEvolution!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Ιούν 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Νοέ 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 21, 2006 1:48 am
Τίτλος: Re: Naruto ή Bleach?
|
|
|
και τα 2 ειναι φοβερα δεν το σηζηταω. Νaruto για μενα ειναι πιο οραιο.
πιο καλες μαχες, πιο χαβαλες. Απο χρωμα και χαρακτηρες ειναι απεκτο.
εχω δει 13 Naruto και 7 Bleach. Εχουμε πολλα να δουμε ακομα.
Βασιλης 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 21, 2006 4:50 pm
Τίτλος: Re: Naruto ή Bleach?
|
|
|
vasilis έγραψε:
|
εχω δει 13 Naruto και 7 Bleach. Εχουμε πολλα να δουμε ακομα.
|
Να φανταστώ έχεις δει τα releases των Animeclipse. θα σου πρότεινα να αρχίσεις να κατεβάζεις και τα επόμενα επεισόδια με αγγλικούς υπότιλτους για να μπορέσεις να δεις τη συνέχεια. Σκέψου ότι το Naruto έχει φτάσει στο επεισόδιο 172 και το Bleach στο 69. Δες τα από ξένα fansubs και κατέβαζε και τα ελληνικά για τα χεις. _________________
Loyalty comes at a price!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 24, 2006 1:02 am
Τίτλος:
|
|
|
Naruto all the way an kai tora teleutea exei ginei ligo bareto  _________________ [img:ac6df2922f]http://www.geocities.com/white_magician_girl/CasterSigV3b.jpg[/img:ac6df2922f]
When lonelyness comes your way and feel that no one is there for you,
I'll be here to chear you up. Never give up!!! Genki!!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Δεκ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 18, 2006 5:26 pm
Τίτλος:
|
|
|
o kabuto einai gay!!!
o kabuto einai gay!!! _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Ιαν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάι 14, 2006 12:23 am
Τίτλος:
|
|
|
Κατ' αρχάς να σας χαιρετήσω αφού αυτό είναι το 1ο μ post. Θα ψηφίσω Bleach με μεγάλη ευκολία. Το Style του είναι ανεπανάληπτο κ οι χαρακτηρές μοναδικοί κ ενδιαφέροντες ανεξαιρέτως, Καλά να μην αναφέρω τη σκηνή του Ban Kai... η τρίχα κάγγελο
Τώρα για το Naruto έχω 8ετικές εντυπώσεις χωρίς να υπολογίζω τα fillers τα οποία δεν έχω μπει στο κόπο να τα παρακολουθήσω. Οπότε μην υποθέσετε ότι έκρινα βάση αυτού του παράγοντα... _________________ Perhaps the most distant part in the sky will always seems clearest so that we 'll always thrive to reach it...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Σεπ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 05, 2006 6:27 pm
Τίτλος:
|
|
|
DarkTranquillity έγραψε:
|
Κατ' αρχάς να σας χαιρετήσω αφού αυτό είναι το 1ο μ post. Θα ψηφίσω Bleach με μεγάλη ευκολία. Το Style του είναι ανεπανάληπτο κ οι χαρακτηρές μοναδικοί κ ενδιαφέροντες ανεξαιρέτως, Καλά να μην αναφέρω τη σκηνή του Ban Kai... η τρίχα κάγγελο
Τώρα για το Naruto έχω 8ετικές εντυπώσεις χωρίς να υπολογίζω τα fillers τα οποία δεν έχω μπει στο κόπο να τα παρακολουθήσω. Οπότε μην υποθέσετε ότι έκρινα βάση αυτού του παράγοντα...
|
den thelo na dhmioyrgisv arnhtikes entyposeis, alla an protimas to bleach (o ichigo enai to megalytero poseri apo anime) kai se porose h fash toy ban tote file h den exeis dei naruto, kai jexnas thn maxh naruto gaara,thn opoia pisteyv eixe vs kanona o kubo tite gia thn maxh byakuya ichigo, h den jero th na pv.
ysterografo:to bleach  , exei kai ayto filler
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|