Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 24, 2012 6:17 pm
Τίτλος:
Εννοείται ότι One Piece μέχρι τέλους!
Είναι το μόνο anime που βλέπω επί εβδομαδιαίας βάσης (όταν είναι εβδομαδιαία από yibis) και ας έχω διαβάσει τo manga. _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Εννοείται ότι One Piece μέχρι τέλους!
Είναι το μόνο anime που βλέπω επί εβδομαδιαίας βάσης (όταν είναι εβδομαδιαία από yibis) και ας έχω διαβάσει τo manga.
+1
στο OP... όλα τα υπόλοιπα... just not worth mentioning... _________________ Arvendui for President
Τώρα που μάλλον τελείωσε αυτό το arc μπορώ με σιγουριά να πω ότι ήταν το ...χειρότερο όλης της σειράς. Καμία αγωνία δεν είχα για το τι θα γίνει μετά.
Άσε που έτυχε και για όλη αυτη τη περίοδο το ΗΧΗ είχε επεισόδια που σβόλωναν. Έφαγε σκόνη το OP.
Το είχα droppaρει για 2 χρόνια(wtf?) μπας και μαζευτούν κάμποσα επεισόδια.
Ξαναείδα το fishman island arc και μπορώ να πω σίγουρα ότι είναι από τα χειρότερα της σειράς. Εκεί που πέθανα από βαρεμάρα ήταν με τα flashbacks της βασίλισσας και του fisher tiger.
To επόμενο όμως arc ήταν καλό. Είχε πολύ καλό χιούμορ, αρκετά καλές μάχες με τούμπανα, ένα OP fruit (Law) και κάποιες πολύ badass σκηνές όπως του Ζορό που κόβει στα 2 τη snow woman. Και ήμαρτον με τον Smoker, όλοι τον έδειραν.
Δυστυχώς δεν έλειπαν οι κλασσικές Onta-ιστικες βλακείες. Για 50 επισόδεια τους κυνηγάει το σύννεφο από το οποίο δεν πεθαίνει τελικά κανείς, οι cool brothers (ήταν γαμάτοι και cool) πυροβολάνε εξ' επαφής τον πειρατή και φυσικά αυτός δεν παθαίνει τίποτα, ο Cezar ταιζει τα παιδάκια ναρκωτικά και στο τέλος όλα μέλι γάλα, υποτίθεται τα βγάζουν και από τον οργανισμό τους.
Αυτό που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το pacing. Δεν ξέρω τι γίνεται στο manga αλλά πραγματικά πολλές φορές δεν παλεύεται. Μέχρι και ανούσια flashback με τις απαγωγές των παιδιών είδαμε. Στο τωρινό arc έδειξε όλες τις μάχες του "block B" για να δούμε ένα άκυρο τύπο με ένα άκυρο φρούτο να κερδίζει.
Οι Emperors δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα. Μιλάμε για σίγουρα άλλα 10 χρονάκια με αυτό το ρυθμό. Δεν έχω πια τόση υπομονή να βλέπω ένα επεισόδιο την εβδομάδα στο οποίο η πλοκή διαρκεί 3 λεπτά και το υπόλοιπο είναι γεμάτο μπούρδες.
Α ναι και το καινούργιο opening είναι για τα μπάζα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2, 3 ... 51, 52, 53
Σελίδα 53 από 53
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας