Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Παρατηρήστε την παραπάνω εικόνα, το epicness της οποίας ίσως ξεπερνάει η σημερινή τρολλιά του Kubo.
Ο μαύρος τύπος με το κασκέτο που φαίνεται να λέει "No, I am your father" (γνωστός και ως Νταρθ Βέιντερ) είναι ο Juha Bach. Σε ένα ανώτερο, συμβολικό επίπεδο, όμως, είναι ο ίδιος ο Κubo.
O ξανθός douchebag που κρέμεται και φωνάζει "Nooooooooooooooo!" (γνωστός και ως Λιούκ Σκάιγουολκερ) είναι ο Ichigo. Σε ένα ανώτερο, συμβολικό επίπεδο, όμως, είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες του Bleach.
ΤΕΛΟΣ.
YΓ 1: Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ΥΓ 2: Που μου ψάχνατε σκευωρίες, μυστικά και κρυφές αιμομιξίες ότι δήθεν τάχα μου ο Ichigo είναι νόθος γιος του Isshin. Ορίστε, πάρτε την τρολλιά. Ο ΜΠΑΧ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!! ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!
Δε ποστ ινσαηντ δε σποιλερ ιζ κονσιντερντ επικ _________________ After all we are stardust...
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 23, 2013 2:59 pm
Τίτλος:
Οντως το 538 δε με χάλασε καθόλου....Ισως επειδή όπως είπε και ο αποπανω(ς), είμασταν προετοιμασμένοι να διαβάσουμε επικές κοτσανες. Οπως και να έχει... Καλούλι τα τσαπτεράκιον! _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Το ότι ο Hisagi Shuuhei κατέχει Bankai, αρκεί για να είναι καλό το chapter... _________________
"What's truly frightening... is when betrayal is unexpected..."
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 23, 2013 8:59 pm
Τίτλος:
asdf0r έγραψε:
Οντως το 538 δε με χάλασε καθόλου....Ισως επειδή όπως είπε και ο αποπανω(ς), είμασταν προετοιμασμένοι να διαβάσουμε επικές κοτσανες. Οπως και να έχει... Καλούλι τα τσαπτεράκιον!
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 29, 2013 11:01 pm
Τίτλος:
539 is οξω και αρχίζει να μου φεύγει η ξενέρα του 537! _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 30, 2013 3:28 pm
Τίτλος:
neo^ έγραψε:
Αλλα τι καθονται και σκανε...Αφου ο Ichigo θα τους σωσει παλι...
Έχεις κληρονομικό χάρισμα εσύ...δεν εξηγείται αλλοιώς! _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Δηλαδή τον καθοδηγούσε το κράμα του hollow και του zanpakuto παίρνοντας τη μορφη του Yuha Bach γιατί το Quincy αίμα του μετέφερε την εικόνα του πατέρα όλων των Quincy;
Τελικά ο Zangetsu τι ήταν και γιατί τον ξεχνάμε; _________________ After all we are stardust...
Ήταν το dna του Bach που παρίστανε το zanpakuto _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 05, 2013 6:00 pm
Τίτλος:
Πλάκα πλάκα εμένα μου άρεσε το chapter...και ας με κράξετε!
Υ.Γ. Κοίτα να δείς πλάκα που θα έχει δίκιο ο neo και τελικά θα τους σώσει ο ichigoΣ! _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας