ναι ξέρω ότι θα ακουστώ σαν "γκόμενα", αλλά με χάλασε αρκετά η αιτιολόγηση του Φίδια....
πολύ whimsical
still.... GOGOGOGOGOGOGOGOGOGOGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit: Naruto = Hokage of the Dead! _________________ My MAL List
ναι ξέρω ότι θα ακουστώ σαν "γκόμενα", αλλά με χάλασε αρκετά η αιτιολόγηση του Φίδια....
πολύ whimsical
still.... GOGOGOGOGOGOGOGOGOGOGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit: Naruto = Hokage of the Dead!
Same here,και εγώ ξενέρωσα αλλά αισιοδοξώ να τους προδώσει και πάνω στην αναμπουμπούλα να αποροφήσει(majin buu style) τον obito και το chakra του 10tails,δεν του πάει ο ρόλος του κουταβιού καθόλου...
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δλδ 4 Hokage vs madara obito...Όταν ο ένας έφτανε για να κάνει σκόνει τον madara...Seems legit.
Δε βάζω καν τα υπόλοιπα cheat.Και κάπου περιμένω και τους 5 Kage να έχουν επανέλθει και να ξαναμαναπλακώνονται.
Φανσερβινγκ όσο δε πάει το τελευταίο καιρό.Αλλά οκ παραμένει το ποιοτικότερο απο τα Σονέν(αν και το τελευταίο καιρό το OP κάνει limit up...Και το bleach έχει φτάσει σε 0.30€ που πωλείται η μετοχή της Eurobank απ'τα απανωτά Limit down). _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Δλδ 4 Hokage vs madara obito...Όταν ο ένας έφτανε για να κάνει σκόνει τον madara...Seems legit.
Δε βάζω καν τα υπόλοιπα cheat.Και κάπου περιμένω και τους 5 Kage να έχουν επανέλθει και να ξαναμαναπλακώνονται.
Φανσερβινγκ όσο δε πάει το τελευταίο καιρό.Αλλά οκ παραμένει το ποιοτικότερο απο τα Σονέν(αν και το τελευταίο καιρό το OP κάνει limit up...Και το bleach έχει φτάσει σε 0.30€ που πωλείται η μετοχή της Eurobank απ'τα απανωτά Limit down).
Προφανώς και δεν διαβάζεις hajime no ippo... _________________
Ενταξει το Ippo ειναι γαματο δε λεω αλλα δεν μπορω να το θεωρησω κανονικο σονεν γιατi κυριως ειναι σπορτ. Κατα τη γνωμη μου, μακραν το καλυτερo, και προσωπικα αγαπημενο μου ειναι Hunter Hunter. Αλλα και το Ναρουτο ακομα με τρελενει και ακομα μου αρεσει πολυ καλυτερα απο Bleach και One piece παρολο που πολλοι θεωρουν το One piece ανωτερο. _________________ Squeeze me macaroni
O διαχωρισμος σε shounen/seinen/soujo βασιζεται ανα την ηλικια και το γενοςπου απευθυνεται το καθε μανγκα. Αλλο πραγμα ο διαχωρισμος σε ειδος και αλλο αυτο που λες. Με βαση αυτη τη λογικη το ashita no joe/hikaru no go/slam dunk/οne outs/baki/initial d/air gear/eyeshield δεν θα επρεπε να υπαρχουν καν στο χαρτη και ας εχουν κανει θραυση....
Σονεν δεν ειναι μονο τα μανγκα που δειχνουν ξυλο και βυζια και εχουν μια α υποθεση.Οτιδηποτε απευθυνεται σε νεους μεχρι 15 κυριως αγορια υποπιπτει σε αυτη τη κατηγορια. _________________
Φιλε μου, ξερω πολυ καλα τι ειναι ολες αυτες οι ορολογιες που αναφερεις. Shounen κυριως για προ εφηβικες και εφηβικες ηλικιες(για αγορια) Shoujo το ιδιο αλλα για κοριτσια. Kodomo Για πιτσιρικια και Seinen για εφηβους και ανω.
Η διαφωνια μου ειναι οτι το Ιππο ειναι ΚΥΡΙΩΣ σπορτ και οχι τοσο shounen. _________________ Squeeze me macaroni
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mr.bungle στις Δευ Απρ 15, 2013 7:11 pm, 1 φορά
Μαλλον δεν εχεις εντρυφήσει στο hajime no ippo, για να τα λες αυτα. Καλύτερο ξύλο, καλύτερο σενάριο και περισσότερο δράμα, μέσα και έξω από το ρινγκ. _________________
Μαλλον δεν εχεις εντρυφήσει στο hajime no ippo, για να τα λες αυτα. Καλύτερο ξύλο, καλύτερο σενάριο και περισσότερο δράμα, μέσα και έξω από το ρινγκ.
Καλυτερο ξυλο δεν θα το ελεγα. Πιο ρεαλιστικο, ναι αλλα αυτο δεν συμαινει απαραιτητα καλυτερο. Καλυτερ σεναριο; Αυτο ειναι καθαρα θεμα αποψης. Περισσοτερο δραμα; Μαλλον δεν θυμασαι καλα το Ναρουτο δεν ξερω.
Τελος παντων οι αποψεις διιστανται γιαυτο καλυτερα να το σταματησουμε εδω καθως εχουμε βγει τελειως οφφ. _________________ Squeeze me macaroni
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 16, 2013 4:31 pm
Τίτλος:
Σωστός, αλλά δεν νομίζεις ότι θα το χρησιμοποιήσουν για να τους προστατέψει όπως έκαναν και μέχρι τώρα εναντίον όλων των υπολοίπων;
Εγώ με αυτή την έννοια το αναφέρω. Ποιους θα έχουν να αντιμετωπίσουν σε μάχη. Άσε που ακριβώς επειδή το ελέγχουν, έχουν μεγαλύτερο πλεονέκτημα γιατί θα το χρησιμοποιούν αποκλειστικά για να τους προστατεύει και ας είναι να τραυματιστεί.
Anyway, κατάλαβα πως το εννοούσες και πιστεύω ότι κατάλαβες πως το εννοούσα και εγώ.
Καλή μάχη να δούμε πάνω απ'όλα! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας