Posted: Wed Feb 20, 2013 6:04 pm
Post subject:
Δείχνοντας τέτοια αποσπάσματα από τέτοια μάχη, πραγματικά τι θα μπορεί να κλάσει μετά η μάχη Ναρούτου - Σάσουκε όταν ο Ναρούτος μας έχει πήξει σε Rasen-συμπληρώστε-κατά-βούληση και από Σάσουκε έχει ήδη δείξει την μεγαλύτερη γκάμα από γαμάτες κινήσεις των Ούτσιχα.
Εδώ μιλάμε ο ένας έφερε τον Βούδα τον ίδια και ο άλλος έντυσε το Kuubi με την τελευταία λέξη της μόδας ονόματι Susanoo! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Double Post.. Αλλά ήθελα να το πω...
Στοίχημα ότι ο Sasuke θα κλέψει την ιδέα του Madara... Όταν θα πολεμάνε το Juubi o Naruto θα μεταμορφωθεί σε Kyubi και ο Sasuke θα μετατρέψει το Susano σε πανοπλία για τον Kyubi-Naruto... _________________
Posted: Fri Feb 22, 2013 3:23 pm
Post subject:
Για ξανά πες το αυτό;;
Εννοείς θα βάλει αυτός την Susanoo-πανοπλία για να αντιμετωπίσει το Kyubi-Naruto;
Βασικά αυτό το έχουμε δει ήδη αν δεν κάνω λάθος. (Αυτό με την Susano-πανοπλία και μάλιστα πάνω από μία φορά)
Πάντως αυτό δεν ήταν αυτό που έκανε ο Madara. Μην ξεχνάμε ότι τότε ο Madara έλεγχε το Kuubi και το έντυσε με το Susanoo. Τώρα ο Narutos θα το ελέγχει.
Εκτός και αν εννοείς ότι θα συμμαχήσουν π.χ. εναντίον του Madara-Toby. _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Εκτός και αν εννοείς ότι θα συμμαχήσουν π.χ. εναντίον του Madara-Toby.
Αυτό,εννοεί...
Και την ιδέα λογικά θα τους την δώσει ο Hashirama... _________________ Don't you feel the rush...??
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Σε πιανει μελαγχολια οταν βλέπεις αυτα τα επικα flashback. Ολντσκουλιλα και καλωσηρθατε στο σουτια με Τσακρα.αντιεθτως αμα δεις τα Newfags που παλευουν αυτην την εποχη απλα σε πιναει αναγουλα. Ξεπεσουρα ρε Χασιραμα,ξεπεσουρα...
Τσάμπα περίμενα μια εβδομάδα, ας λείξει και το flashback και το flashback που βρήκαν ευκαιρία να προβάλλουν μέσα στο πρώτο flashback.. Εγώ θέλω να δω πως θα μεταπείσει τον Sasuke και τι θα του πει, όχι τι έκανε μαζί με τον Madara δίπλα από την λιμνούλα _________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum