Καλό το σφαξίδι αλλά δεν είπε τίποτα ουσιώδες,θέλω να τι θα μας δείξει στο επόμενο... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 24, 2013 5:12 pm
Τίτλος:
Howl έγραψε:
που θα την καταπιεί και θα τη βγάλει upgrated με στήθος Inoue; (Ναί δε μου αρέσει της Matsumoto, τα νεανικά δείχνουν καλύτερα)
Μόλις έπεσες στην εκτίμησή μου... _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Προσωπικά η Matsumoto ήταν ένας από τους σοβαρούς λόγους που δεν έκανα νωρίτερα drop το bleach... _________________ Don't you feel the rush...??
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 24, 2013 9:05 pm
Τίτλος:
Razi3L έγραψε:
Προσωπικά η Matsumoto ήταν ένας από τους σοβαρούς λόγους που δεν έκανα νωρίτερα drop το bleach...
Mόνη ΑΜΕΣΑ συγκρίσιμη μαζί της.... Nel (σε adult form βέβαίως-βεβαίως)!!! _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Boobies rule in the maintain of fanbase,deal with it...
Ειδικότερα στο bleach,κάθε φορά... γκουχ... που η πλοκή... γκουχ... πήγαινε περίπατο... γκουχ... ήταν η εύκολη "λύση" για τον Kubo...
asdf0r έγραψε:
Mόνη ΑΜΕΣΑ συγκρίσιμη μαζί της.... Nel (σε adult form βέβαίως-βεβαίως)!!!
Είχα βρει μια σχετική εικόνα παλιότερα άλλα δεν την βρίσκω τώρα,damnn... -_-
Δεν θα διαφωνήσω όμως αν και έχω υπόψιν κάποιες που θα μπορούσαν επίσης άνετα να κάνουν "σόλο καριέρα"... _________________ Don't you feel the rush...??
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 29, 2013 9:00 pm
Τίτλος:
Howl έγραψε:
asdf0r έγραψε:
Howl έγραψε:
που θα την καταπιεί και θα τη βγάλει upgrated με στήθος Inoue; (Ναί δε μου αρέσει της Matsumoto, τα νεανικά δείχνουν καλύτερα)
Μόλις έπεσες στην εκτίμησή μου...
Τα νεανικά είναι πιο στητά ρε συ...
Οφείλω να σεβαστώ την άρτια τεκμηριωμένη σου άποψη, αλλά ρε παιδί μου αυτό το πληθωρικό (χωρίς να συνοδεύεται απο γκόμενα 350 κιλά) εμένα κάτι μου βγάζει σε έκφυλο... _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 30, 2013 6:28 pm
Τίτλος:
Howl έγραψε:
Επίσης, ρε παιδιά με εκείνο τον Espada το τέρας, τι έγινε δε μαθαμε
Καλά τώρα...βρήκες και σύ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που δεν μας εξήγησε ώς τώρα
Κατα τ' άλλα καλό το τσαπτεράκιον...
Φαίνεται οτι ο τρελο-Ζαράκι έχει ΠΟΛΥ potential ακόμα. Αν αυτή ήταν η δυνατότερη και ο Ζαράκι την είχε απο όταν ήταν πιτσιρικάς...μόλις φτάσει στο 100%, δεν θα τον σταματάει ούτε ο Chuck Norris...και είναι μια καλή στιγμή για κάνα power-up.
Y.Γ. Δηλαδή η Unohana εννοούσε οτι αν δεν περιόριζε ο ιδιος τον εαυτό του, ichigo (στο τότε level), noitra κλπ...τους είχε στον χαβαλέ?
Το μαλλί μάκρυνε....κοινώς το power-up μας χτυπάει την πόρτα _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Εντάξει πλέον πιστεύω ότι σε αυτό το μάνγκα έχουμε ξεφύγει σε κάθε επίπεδο. Plot holes που δεν μπορουν να κλείσουν, άκυρα στιγμιότυπα και ακόμα πιο fail εξηγήσεις. Το μόνο που εξυπηρετεί πλέον αυτό το μάνγκα είναι να καλύπτει τις ανάγκες για πωλήσεις με την άνοδο και την πτώση των αντίστοιχων fanboys/fangirls.
Είναι πραγματικά τραγικό που μετά από τόσο καιρό δεν έχουμε μάθει σχεδόν τπ για το background των περισσότερων κύριων χαρακτήρων και ο πόθος και ο καημός του tite είναι να δείξει την κλασσική ηλίθια σφαγή.
Long live the spirit of generic fighting shounen!!!! _________________
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 31, 2013 10:37 am
Τίτλος:
Τις τρύπες του bleach τις ξέραμε από την αρχή. Ο μόνος λόγος που συνεχίζουμε και το διαβάζουμε είναι για τον Kenpachi. Να πάει να γίνει super sayan και να τους σφάξει όλους. Άντε να κάνει και κανά bankai να δούμε τι θα σκεφτεί ο Kubo για να μας κρατήσει το ενδιαφέρον. _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας