seed και στο elfen lied παρακαλώ. Δεν ξεκινάει καν. Άντε να το πάρω σε καμιά εβδομάδα και μετά power seeding. Για τους μελλοντικούς ενδιαφερόμενους.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ για την βοήθεια στο elfen lied κατέβηκε το πρωί και από εδώ και στο εξής θα είναι καθημερινά ανοιχτό.
Κατέβαζα ταυτόχρονα και το Rurouni Kenshin αλλά έχει κολήσει από εχθές στο 88% αν μπορεί ας το ανοίξει κάποιος κανα 2 ωράκι όποτε θέλει να το τραβήξω ολόκληρο. Ευχαριστώ και πάλι.
παιδεια λιγο seed στο soul eater Οποιος μπορει και στο dragon ball kai sd στα Batch 55-97 εχω 10 μερες που τα εχω βαλει στον client και ακομα να κατεβουν
παιδιά λίγο τα 21-30soul eater seed κάποιος , 5 μερόνυχτα έχω κολλήσει στο 40-42% .... _________________ If you can persuade people that what they see with their eyes
is what there is to see you’ve got them.
Because they’ll laugh in your face of an explanation
then which portrays the big picture of what’s happening
...and they have...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας