Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Posted: Thu May 31, 2012 9:45 am
Post subject:
ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
μόλις πήραμε χαμπάρι ότι στις 25 του Μάη του σωτηρίου έτους 2012 κυκλοφόρησε το πακέτο των Blue Ray του SDF Macross.
Η αλήθεια είναι ότι ένας από τους λόγους που είχαμε αργήσει να βγάλουμε το πρώτο επεισόδιο ενώ το δουλέυουμε δύο χρόνια τώρα ήταν γιατί τα περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή ( φέτος κλείνουν 30 χρόνια ). Όταν πια έφτασε ο κόμπος στο χτένι, αγανακτήσαμε και βγάλαμε το dvd που είχαμε και τα 36 επεισόδια έτοιμα (πέραν των τελικών διορθώσεων των μεταφράσεων).
Κοινώς την πατήσαμε.
Από αυτή τη στιγμή λοιπόν, σας ενημερώνουμε ότι θα αργήσουμε λίγο με το τρίτο επεισόδιο καθώς το πρώτο δισκάκι της blue ray edition κατεβαίνει και πρέπει, εκτός απο την μετάφραση, να ξαναδουλευτεί. όπως και τα υπόλοιπα.
Respect στην ομάδα για την όρεξη και το κουράγιο τους!! Μια τέτοια σειρά σίγουρα αξίζει τη καλύτερη αντιμετώπιση και η αναμονή για την blu-ray έκδοση αδιαμφισβήτητα θα αξίζει!!!
Keep up the great work you all!!! _________________
Posted: Thu May 31, 2012 11:50 am
Post subject:
Πολύ ευχάριστα τα νέα για την κυκλοφορία της σειράς σε Blu-ray, καθώς τέτοιες σειρές το αξίζουν και με το παραπάνω.
Περιμένουμε με ανυπομονησία την blu-ray έκδοση! _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
παιδια μια ερωτηση μοναχα. καθε ποτε εχετε σκοπο να βαζετε καινουριο επεισοδιο? χωρις καμια πιεση φυσικα.
απλα μου αρεσει πολυ αυτο το anime και το εβλεπα και με αγγλικους υποτιτλους και τωρα ακομα πιο καλα απο εσας. _________________
Posted: Sat Oct 06, 2012 11:58 am
Post subject:
yes... about that... erm...
Ah yes!
it's complicated !
αλλά για να γίνω πιο συγκεκριμένος.
πήγαινε στην κεντρική σελίδα που υπάρχει η ανακοίνωση για το πόσο θα καθυστερήσουν και πότε περίπου θα υπάρξουν τα releases. δες τι λέει για το Macross και θα έχεις την απάντησή σου. _________________ My MAL List
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3
Page 3 of 3
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum