Μπορειτε να ανεβασετε ΜΟΝΟ τους υποτιτλους απ ολα τα fairy tail σε μορφη .srt πχ και να τα ανεβασετε εδω? Θα ειναι πιο ευκολο για μας να τα κατεβασουμε ετσι Μπορεις να το κανεις ?
Δεν είσαι ο πρώτος που ζητάει κάτι τέτοιο, αλλά είναι μέσα στις πολιτικές μας να μην ανεβάζουμε ξεχωριστά αρχεία υποτίτλων.
Αλλά ούτως ή άλλως, δεν είναι εύκολο να βρει και να κατεβάσει κάποιος αρχείο χωρίς υπότιτλους, ειδικά αν έχει περάσει καιρός από την ώρα που κυκλοφόρησε. Επίσης, οι υπότιτλοί μας δεν ταιριάζουν σε άλλα αρχεία video, επειδή συνήθως αλλάζουμε το επεισόδιο.
Εγώ θα προτινα να κάνετε κανα batch με τα επεισόδια ανα season γιατί έτσι θα έχει πολλά seed
Και εγώ τα κατεβάζω εδώ και 2, 3ς εβδομάδες τα επεισόδια μετά το 51 και έχουν μινει 23% τα περισσότερα δεν έχουν και seed
Ακόμα θα βόλευε περισσότερο το μπατς γιατι θα κατέβουν πολλά μαζί και γρήγορα
Εγώ θα προτινα να κάνετε κανα batch με τα επεισόδια ανα season γιατί έτσι θα έχει πολλά seed
Και εγώ τα κατεβάζω εδώ και 2, 3ς εβδομάδες τα επεισόδια μετά το 51 και έχουν μινει 23% τα περισσότερα δεν έχουν και seed
Ακόμα θα βόλευε περισσότερο το μπατς γιατι θα κατέβουν πολλά μαζί και γρήγορα
+100 στην ιδεα του συμφορουμιτη...Αναγκαστιηκα τελικα να δω τα επεισοδια σε streaming .κανω περιπου μια μερα αν ειμαι τυχερος να κατεβασω μισο επεισοδια...Παντως απο τα λιγα επεισοδια που ειδα εχετε κανει πολυ καλη δουλεια,αριστη ποιοτητα και καλο karaoke,timing κτλ _________________
Ξανακανω το ιδιο αιτημα γιατι δεν βλεπω να το κατεβαζει κανεις. ας κανει καποιος seed για το Pale Cocoon . Οποιος μπορει θα με βοηθουσε πολυ. Εχω κολλησει στο 73.3% και δεν μπορω να το κατεβασω.
please help me!! δεν αντεχω αλλο να το βλεπω στον τορρεντ client να καταιβαινει. .Ειμαι iκανη να το σβησω και να το ξεκινησω ξανα απο την αρχη ή στην τελικη να το κατεβασω με αγγλικους υποτιτλους. ας κανει καποιος seed για το Pale Cocoon επιτελους, ειναι τοσο δυσκολο βρε παιδια? εγω παντα τα κραταω οταν καταβαζω απο Animeclipce για να παρουν και αλλοι. _________________
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giota83 στις Παρ Σεπ 28, 2012 11:48 pm, 2 φορές συνολικά
παιδια σορρυ που κανω αυτο το ποστ εδω ξερρω οτι ειναι offtopic . Απλα δεν μου εχει απαντησει κανεις για το pale cocoon και ηθελα να κανω μια μικρη παρακληση εδω. ας με βοηθησει καποιος να ολοκληρωσω το κατεβασμα του κανοντας seed. εχω κανει αιτηση 2 φορες και δεν εχω καταφερει τιποτα. κολλησα στο 73.3% ρε παιδια και θελω πολυ να το δω! _________________
Ξανακανω το ιδιο αιτημα γιατι δεν βλεπω να το κατεβαζει κανεις. ας κανει καποιος seed για το Pale Cocoon . Οποιος μπορει θα με βοηθουσε πολυ. Εχω κολλησει στο 73.3% και δεν μπορω να το κατεβασω.
Το Pale Cocoon το είχα κατεβάσει πριν 5 μέρες και από τότε το έχω ανοιχτό για seeding. Ωστόσο δεν υπάρχει κανένας leecher που να το τραβάει.
Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα περιορισμένης συνδεσιμότητας;
Μήπως δεν έχεις κάνει port forwarding στο router σου;
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας