Log in Username Password
Log me on automatically each visit    
Register
Register
Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Black Lagoon

Black lagoon continues?
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Sun Aug 01, 2010 11:38 am
Post subject: Black lagoon continues?
Reply with quote

Παιδια υπαρχει καποιος που να ξερει αν θα υπαρξουν και αλλα επισοδεια εκτως απο αυτα που εχετε ηδη μεταφρασει?(σεζον 1,2)Εκτως των οva....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Υ.Γ. Και παλι μπραβο γ την δουλεια που εχετε κανει παιδια Worthy στα αληθεια το εκτιμω πολυ Thumbs UP
Αυτα..... Wink
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Wed Jul 18, 2012 3:23 pm
Post subject:
Reply with quote

Δύο χρόνια αργότερα σου λέω με αρκετή σιγουριά πως δεν θα υπάρξει new season - το S3 που αρκετοί από εμάς περιμέναμε από το 2010!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Wed Jul 18, 2012 4:04 pm
Post subject:
Reply with quote

ουσιαστηκα τα ova ηταν season 3...
Και εγω θα ηθελα να συνεχιστει η σειρα και επισης ο Ροκ με τη Ρεβι να τα φτιαξουν Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Wed Jul 18, 2012 4:08 pm
Post subject:
Reply with quote

3 OVA προφανώς δεν ισοδυναμούν με 1 season.
Πάντως καλή ήταν η σειρά και κρίμα που σταμάτησε :/
Back to top

Post Posted: Wed Jul 18, 2012 4:54 pm
Post subject:
Reply with quote

5 OVA ήταν και η αλήθεια είναι ότι μπορούν να θεωρηθούν μία ολόκληρη σεζον.

Post Posted: Wed Jul 18, 2012 6:12 pm
Post subject:
Reply with quote

1. Ο χρόνος που διαρκούν συνολικά είναι less από τον total time που διαρκούν όλα τα eps μιας season.
2. Σε anime σαν κι αυτό(που δεν είναι ongoing δηλαδή) πολλές φορές αποφασίζετε από πριν πόσα eps θα έχει κάθε season και τα σχετικά(24-26 είναι τις most times), που σημαίνει πως αν ήθελαν να βγάλουν new season δεν θα την έβγαζαν έτσι.
3. Αν θεωρούνται όντως έτσι(τα 5 OVA μια 3η season) τότε γιατί δεν τα κάνανε 1 ακόμη season όλα μαζί;
Back to top

Post Posted: Wed Jul 18, 2012 7:35 pm
Post subject:
Reply with quote

Από τη στιγμή που αποτελούν την αυτοτελή συνέχεια της θεωρίας φυσικά και θεωρούνται season 3. Δεν πάει με βάση τη διάρκεια των ova ή με βάση των αριθμό των επεισοδίων. Τo OVA ακολούθησε καθαρά το επόμενο arc του μανγκα οπότε μια χαρά θεωρείται 3 season. Επίσης το γεγονός ότι δεν αναλύθηκε σε άθλια filler όπως γίνεται σε πολλά άνιμε που ακολουθούν μια σειρά αυτό λέει πάρα πολλά για το επίπεδο της σειράς. Σε αυτό που λες αν και καταλαβαίνω με το σκεπτικό που το λες δεν πάει έτσι.
Και τα kenichi ova αποτελούν νέα σεζόν στο άνιμε. Τα στούντιο δεν το βλέπουν όπως ο μέσος θεατής και καλά κάνουν. Καλύτερα λίγα και αυτούσια παρά μεγάλα και λαλακίες βλέπε τύπου shounen fairy fail, bleach , naruto κτλπ...

Post Posted: Wed Jul 18, 2012 8:05 pm
Post subject:
Reply with quote

kelborn3 wrote:
Από τη στιγμή που αποτελούν την αυτοτελή συνέχεια της θεωρίας φυσικά και θεωρούνται season 3.

Ok, γνώμη σου φιλαράκο, μην μου την επιβάλεις όμως, ο καθένας ας το πάρει όπως θέλει.
Πάντως δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα One Piece, Naruto, Bleach και στο Black Lagoon.
Εγώ προτιμώ τα shounen παρά τα anime σαν το Black Lagoon που σταματάνε και σε αφήνουν στην ψύχρα, ασχέτως του τέλους, παρότι που μετά από 20-30 eps σου αρέσουν οι χαρακτήρες και τα σχετικά οπότε δεν θες να σταματήσει το anime.
Δεν λέω πως δεν μου αρέσουν τα finished anime, απλός προτιμώ τα ongoing σαν το Naruto, που έχεις να περιμένεις κάτι κάθε πότε μέσα στην βδομάδα happy

Post Posted: Thu Jul 19, 2012 12:16 am
Post subject:
Reply with quote

Εγώ απλα σου παραθέτω και αυτούσιο το λινκ του anidb.

Black Lagoon 3 (Black Lagoon: Roberta`s Blood Trail)

Black Lagoon OVA (Black Lagoon: Roberta`s Blood Trail)

Και από κάτω και του myanimelist.

Alternative Titles
Black Lagoon 3

Κάτσε έχουμε και το animenews network

News

http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-07-16/third-black-lagoon-anime-project-confirmed

Εαν και αυτο δεν σου πιάνεται για τρίτη σειρά τότε δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ας πάμε και στην..αχέμ... επίκληση στην αυθεντία!!!( Ο Θεός να την κάνει...)

Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)

Βέβαια θα μου πεις τι ζόρι τραβάω με τις αρνήσεις και τις αυταπάτες του καθενός. Κανένα. Απλά επειδή έχεις πάρει πολύ πατριωτικά το θέμα εαν ήταν 3 σεζόν η όχι και βλέπω γουστάρεις να γράφεις γενικότερα για ανούσια θέματα που την παραμικρή σημασία δεν έχουν η είχαν και προβλέπω να γίνεται μεγάλος τζερτζελές, είπα και εγώ να σε βοηθήσω να βγάλεις το φρύδι από την τρύπα.

Όσο για τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω καν. Τουλάχιστον έχεις κάποιο α επιχείρημα σε σχέση με τα υπόλοιπα shounentards που συχνάζουν εδώ μέσα. Μακάρι και άλλοι να είχαν την ίδια αυτογνωσία εδώ μέσα.

Post Posted: Thu Jul 19, 2012 12:22 am
Post subject:
Reply with quote

m_Namikaze wrote:
kelborn3 wrote:
Από τη στιγμή που αποτελούν την αυτοτελή συνέχεια της θεωρίας φυσικά και θεωρούνται season 3.

Ok, γνώμη σου φιλαράκο, μην μου την επιβάλεις όμως, ο καθένας ας το πάρει όπως θέλει.
Πάντως δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα One Piece, Naruto, Bleach και στο Black Lagoon.
Εγώ προτιμώ τα shounen παρά τα anime σαν το Black Lagoon που σταματάνε και σε αφήνουν στην ψύχρα, ασχέτως του τέλους, παρότι που μετά από 20-30 eps σου αρέσουν οι χαρακτήρες και τα σχετικά οπότε δεν θες να σταματήσει το anime.
Δεν λέω πως δεν μου αρέσουν τα finished anime, απλός προτιμώ τα ongoing σαν το Naruto, που έχεις να περιμένεις κάτι κάθε πότε μέσα στην βδομάδα happy

ετσι ρε φιλαρακο, πες τα να πουμε, με εχουν ζαλισει εδω μεσα...
επιτελους κ καποιος που νιιωθει.
να αγιασει ο στομας σου!

Post Posted: Thu Jul 19, 2012 9:12 am
Post subject:
Reply with quote

kelborn3 wrote:
Εγώ απλα σου παραθέτω και αυτούσιο το λινκ του anidb.

Black Lagoon 3 (Black Lagoon: Roberta`s Blood Trail)

Black Lagoon OVA (Black Lagoon: Roberta`s Blood Trail)

Και από κάτω και του myanimelist.

Alternative Titles
Black Lagoon 3

Κάτσε έχουμε και το animenews network

News

http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-07-16/third-black-lagoon-anime-project-confirmed

Εαν και αυτο δεν σου πιάνεται για τρίτη σειρά τότε δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ας πάμε και στην..αχέμ... επίκληση στην αυθεντία!!!( Ο Θεός να την κάνει...)

Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)

Βέβαια θα μου πεις τι ζόρι τραβάω με τις αρνήσεις και τις αυταπάτες του καθενός. Κανένα. Απλά επειδή έχεις πάρει πολύ πατριωτικά το θέμα εαν ήταν 3 σεζόν η όχι και βλέπω γουστάρεις να γράφεις γενικότερα για ανούσια θέματα που την παραμικρή σημασία δεν έχουν η είχαν και προβλέπω να γίνεται μεγάλος τζερτζελές, είπα και εγώ να σε βοηθήσω να βγάλεις το φρύδι από την τρύπα.

Όσο για τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω καν. Τουλάχιστον έχεις κάποιο α επιχείρημα σε σχέση με τα υπόλοιπα shounentards που συχνάζουν εδώ μέσα. Μακάρι και άλλοι να είχαν την ίδια αυτογνωσία εδώ μέσα.

Ok, για την 3η season με έπεισες, το λένε και τα γεγονότα - που δεν είχα ψάξει άλλωστε για να πω την true :P
Αλλά αυτό το "βλέπω γουστάρεις να γράφεις γενικότερα για ανούσια θέματα που την παραμικρή σημασία δεν έχουν η είχαν" δεν το καταλαβαίνω!
Καταρχήν έχω γράψει ελάχιστα post σε ελάχιστα θέματα. Προφανώς γράφω στα θέματα που μου αρέσουν και με ενδιαφέρουν κι ας έχει να γραφτεί το προηγούμενο post εδώ και 1-2 χρόνια!
Μόλις μπήκα στο forum και δεν έχω προλάβει προφανώς να δω ούτε το 1/10 από όλα τα topics.
Επίσης ομολογώ πως δεν ήξερα πως υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα θέματα. Εγώ ήξερα πως σε κάθε θέμα γράφει όποιος ενδιαφέρετε, γι' αυτό και υπάρχουν άλλωστε. Αν θες να γράφουμε post μόνο στα topics που ενδιαφέρεσαι ή σε αυτά που είναι πιο "δραστήρια" τότε αν θες κλείδωσε όλα τα υπόλοιπα.
Γι' αυτό υπάρχουν πολλά θέματα σε κάθε forum, για να καλύπτουν τις ανάγκες του καθενός, έτσι δεν είναι;

Γράφω σε ένα topic για να γίνει μια συζήτηση περί αυτού του θέματος, να δω τις απόψεις των άλλων μελών αλλά για να δούνε και αυτά τις δικές μου - εάν ενδιαφέρονται βέβαια. Που σημαίνει πως δεν έγραψα το post για να μου απαντήσει όλο το forum, αλλά κάποιοι συγκεκριμένα. Στο θέμα της 3ης season, πιστεύω, πως καλά έκανες και μου το εξακρίβωσες αλλά το άλλο δεν το έπιασα :/

Melkor1431 wrote:
ετσι ρε φιλαρακο, πες τα να πουμε, με εχουν ζαλισει εδω μεσα...
επιτελους κ καποιος που νιιωθει.
να αγιασει ο στομας σου!

Μην παίρνεις το μέρος μου για να μην σε απολύσουν :P
Χαχαχαχαχαχα...

ΥΓ. Αν το spam πέφτει βροχή πείτε μου να συνεχίσω την συζήτηση σε κανένα off topic thread ή με pm's ή όπως αλλιώς θέλετε :P
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Black Lagoon All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum