Σε κάνα 2μηνο θα αρχίσω ή το games of thrones που έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια η το Spartacus που πρέπει να είναι στο ίδιο style!
Τι μου προτείνετε?
Για το Spartacus δεν ξερω να σου πω(μιας και δεν το εχω δει)αλλα το game of thrones πρεπει να δεις οπωσδηποτε. η σειρα ειναι φοβερη
Σε κάνα 2μηνο θα αρχίσω ή το games of thrones που έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια η το Spartacus που πρέπει να είναι στο ίδιο style!
Τι μου προτείνετε?
Game of Thrones οπωσδήποτε....
Spartacus, μην κάνεις το λάθος. Πέρα από το Season 1, είναι τελείως άθλιο... _________________ Arvendui for President
Εγώ παίδες έχω διαβάσει τα 2 πρώτα βιβλία. Με το ζόρι κρατήθηκα και δεν πήρα το τρίτο γιατί τώρα που βλέπω τη δεύτερη περίοδο, αν διάβαζα το τρίτο βιβλιο θα γινόταν ένα μπουρδούκλωμα στο μυαλό μου και λέω άσε...υπομονή όταν τελειώσει η δεύτερη περίοδος. Για αυτό πήγα πήρα άλλο βιβλίο. Το δεύτερο βιβλιο πέρασαν πόσα κεφάλια μέχρι η νυχτερινή φρουρά να βγει πέρα από το τοίχος και να φτάσει στον Κρέιστερ. Η σειρά είναι από τα λίγες αξιόλογες που παρακολουθώ. Και για τα βιβλία αυτό έχω να πω είναι πως πρώτη φορά διαβάσω βιβλιο 900 και, σελίδων και δεν βαριέμαι καθόλου. Αναμένουμε τη συνέχεια.
Σου κρατάει το ενδιαφέρον με ΜΗΔΕΝ δράση. Επίσης δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το LOTR χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι γ@μ@τη με τον τρόπο της. Και τέλος, ναι, ισχύει ότι ο Tyrion Lannister είναι ο πιο coolaristos χαρακτήρας εκεί μέσα.
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 14, 2012 8:32 pm
Τίτλος:
Hajate έγραψε:
Και τέλος, ναι, ισχύει ότι ο Tyrion Lannister είναι ο πιο coolaristos χαρακτήρας εκεί μέσα.
+1 Μακράν...
Είχα μόλις ξεκινήσει το δεύτερο βιβλίο (100 πρώτες σελίδες...) μέχρι που ξεκίνησε η δεύτερη season και ανυπομονώ τώρα ακόμα περισσότερο να δω τι παίζει με την κοκκινομάγισσα... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
lol πόσο μούρη είναι πια αυτός ο νάνος?
Πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους. Η βασίλισσα μπροστά του φαίνεται συνέχεια σαν τούβλο.
Κάτι μου λέει ότι και αυτόν τον Stanis που πάει να πάρει το κάστρο, θα τον κάνει με τα ...κρεμμυδάκια.
+1 αλλα απορω για ποσο ακομα..νταξει 7 βιβλια θα εχει αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να συνεχισει χωρις να δειχνει τιποτα για πολυ ακομα...ολοκληρη σεζον και ειδαμε εναν δαιμονα μονο...τεσπα..
Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία για να ξέρω τί θα γίνει παρακάτω αλλά από αυτό που έχω δει ως τώρα καταλαβαίνω τα εξής:
Το GoT δεν έχει πολύ δράση και ούτε πρόκειται να αποκτήσει περισσότερη. Οσοι περιμέναμε να δούμε μάχες σε στύλ Lord of the Rings μάλλον πρέπει να το ξεχάσουμε. Το ίδιο λέω και σε όσους προτείνω να δουν τη σειρά. Μην περιμένετε να δείτε επικούρα με χιλιάδες στρατιώτες να μάχονται, με superheroes σε στυλ Aragorn και Legolas να σφάζουν ανελέητα ή με δράκους να καταστρέφουν πόλεις κτλκτλ.
Ως τώρα η σειρά είχε ευκαιρίες να δείξει μεγάλες μάχες. π.χ στην αιχμαλωσία του kingslayer αλλά δεν το έκανε. Δεν ξέρω αν αυτή η μάχη περιγράφεται στα βιβλία αλλά αν οι παραγωγοί της ήθελαν να το δείξουν προφανώς θα μπορούσαν να στήσουν μια αξιοπρεπέστατη μάχη με αίμα,βία κτλ κτλ.
Η σειρά ως τώρα εστιάζεται στους χαρακτήρες και νομίζω έτσι θέλουν να το πάνε μέχρι το τέλος. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου άλλωστε δεν υπάρχουν και fighter heroes που να συμπαθώ. Άλλο να βλέπεις το Legolas να γαζώνει και άλλο τον φλωροΛανιστερ. Ο μόνος αξιόλογος που υπήρχε ήταν ο ...Σταρκ/Μπόρομιρ και αυτόν πάλι τον φάγανε νωρίς.
Αν συνεχιστεί βέβαια το κράξιμο από τους fans ή πέσει η τηλεθέαση σίγουρα θα δούμε και μάχες στα επόμενα.
+1 αλλα απορω για ποσο ακομα..νταξει 7 βιβλια θα εχει αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να συνεχισει χωρις να δειχνει τιποτα για πολυ ακομα...ολοκληρη σεζον και ειδαμε εναν δαιμονα μονο...τεσπα..
ενα μικρο spoiler για το ποτε θα δειτε δραση
στο τελος του δευτερου βιβλιου γινεται μια μεγαλης κλιμακας σφαγη, οποτε μαλλον στο προτελευταιο η τελευταιο επεισοδιο
κοιτα, ουτε στην αιχμαλωσια του Jaime εγινε μεγαλη περιγραφη στο βιβλιο, περασε σχεδον στο απυροβλητο. Αυτο που ανεφερα πιο πανω ομως ειναι πολυ κομβικο σημειο οποτε δεν νομιζω να μην το δειξουν.
Οσο για μενα ειμαι στη μεση του τριτου βιβλιου και πλησιαζω στα καλα. Μπηκαν νεοι παιχτες στο παιχνιδι και ειναι πολυ βαρβατοι. _________________ My MAL List
1ον η σειρα τα σπαει, και τα βιβλια ακομα περισσοτερο...
Η πρωτη σεζον ειναι αρκετα συνεπης ως προς το βιβλιο, αν και (πιστευω λογω budget) εχει κοψει καποιες μαχες πχ
η μαχη Λανιστερ+Clansmen εναντιον των Βορειων ειναι πολυ ωραια δοσμενη στο βιβλιο μεσα απο τα ματια του Τυριον ο οποιος και τραυματιζεται και μενει αναισθητος, αφου ομως πρωτα εχει παλαιψει για τη ζωη του και στη σειρα επιλεξανε απλα να μεινει αναισθητος απο την αρχη της μαχης...
Η δευτερη σεζον τηλεοπτικα ακουσε το "παραπονο" οτι υπαρχουν παρα πολλοι χαρακτηρες και αποφασισαν να κοψουν διαφορους δευτερευοντες χαρακτηρες και τις πραξεις τους να τις "φορτωσουν" σε καποιους απο τους main... Δε θα μπω σε λεπτομερειες αλλα μπορει να γινει λιγο προβλημα γιατι δευτερευοντες χαρακτηρες στο 2ο βιβλιο που δεν εχουν εμφανιστει στη σειρα, στο 3ο βιβλιο που ειμαι τωρα αναλαμβανουν πιο σοβαρο ρολο και δεν ξερω πως θα τους εμφανισουν τοτε...
πχ τα 2 αδερφια Jojen and Meera Reed που ειναι στο Winterfell και τα ονειρα του Jojen τα βλεπει στη σειρα ο Bran...
Παντως κι εγω τα βιβλια τα αγορασα απο το εξωτερικο πακετο τα 4 πρωτα paperback γυρω στα 30 ευρω... Για οσους θελουν να ασχοληθουν πραγματικα με τη σειρα το πρωτο βιβλιο θα μπορουσαν να το παραλειψουν ομως στο 2ο γινονται παπαδες που δεν εμφανιζονται καθολου... _________________ --------------------------------------------------------------------------------
The Brain: Pinky, are you pondering what I'm pondering?
Pinky: I think so, Brain, but then it'd be Snow White and the Seven Samurai...
--------------------------------------------------------------------------------
Give Me Your Blood...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας