Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga

Fairy Tail [Manga] Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 92, 93, 94  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 4:12 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mystogan is back!!!!!!!!!!!!!!

Respekt
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 08 Δεκ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 6:24 pm
Τίτλος:

arislp έγραψε:
mystogan is back!!!!!!!!!!!!!!

Respekt

και λογικα η πρωτη νικη της fairy tail.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 01 Μάρ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 8:03 pm
Τίτλος:

Εγω θα παω κοντρα στο κατεστημενο και πιστευω οτι θα χασει, στην τελικη αλλωστε δεν ειναι original member της fairy tail. Razz

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 8:05 pm
Τίτλος:

Να κάνω μια άσχετη ερώτηση που μου ήρθε τώρα έτσι όπως έβλεπα και τα επεισόδια...
Ο Luxus δεν είχε δώσει όλη τη μαγική του δύναμη στον Natsu; Άρα πώς έχει μαγικές δυνάμεις και συμμετέχει στον διαγωνισμό; Εκτός και αν είχε δώσει όλη την μαγική δύναμη που είχε εκείνη την στιγμή και όχι όλη τη Μαγεία του γενικά, επομένως έχω καταλάβει λάθος! Και ο Natsu έχει άραγε διατηρήσει της δυνάμης του Κεραυνού;
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 01 Μάρ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 9:03 pm
Τίτλος:

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τον ενισχυσε με την μαγικη δυναμη που διεθετε εκεινη τη στιγμη, οπου ειχε ως αποτελεσμα το στιγμιαιο combo του Natsu-san.

Ένταξη: 07 Φεβ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 9:07 pm
Τίτλος:

Ναι μπορεί να έδωσε τη μαγεία που είχε τότε γτ όπως είδαμε και τότε με που ο Μακάροβ έχασε σχεδόν όλη τη δύναμή του. η μαγεία είναι σαν τη δύναμή της ζωής για τους μάγους οπότε άμα την είχε δώσει όλη θα είχε πεθάνει.
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο η δύναμη του δέντρου που προστατεύει τα μέλη να άρχισε τότε να του αποκαθιστά τη μαγική δύναμη και έτσι να τον ξαναδέχτηκε κατά κάποιο τρόπο σαν μέλος επειδή θυσιάστηκε για την Συντεχνία.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 01 Μάι 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 9:14 pm
Τίτλος:

psofia έγραψε:
Να κάνω μια άσχετη ερώτηση που μου ήρθε τώρα έτσι όπως έβλεπα και τα επεισόδια...
Ο Luxus δεν είχε δώσει όλη τη μαγική του δύναμη στον Natsu; Άρα πώς έχει μαγικές δυνάμεις και συμμετέχει στον διαγωνισμό; Εκτός και αν είχε δώσει όλη την μαγική δύναμη που είχε εκείνη την στιγμή και όχι όλη τη Μαγεία του γενικά, επομένως έχω καταλάβει λάθος! Και ο Natsu έχει άραγε διατηρήσει της δυνάμης του Κεραυνού;

το έχω σκεφτεί και γώ άλλα ουσιαστικά ο Natsu μπορεί να αποροφάει τρώγοντας τις πηγές δύναμης! δέν νομίζω ο Luxus να έχει την δυνατότητα και επιπλέον να ηθέλε να μεταφέρει για ''πάντα την μαγική του δύναμη στον Natsu''
Εγώ αρχικά πίστευα πώς είχε μεταφέρει το Lacryma σφαγής δράκου στον Natsu άλλα βλέποντας αυτό δεν ξέρω αν ισχύει(http://www.mangafox.com/manga/fairy_tail/v31/c259/7.html )+ (http://www.mangafox.com/manga/fairy_tail/v31/c259/9.html) Αν ισχύει τότε και ο Νάτσου είναι third generation dragon slayer!

Πάντος και γώ πιστεύω πως μάλλον αυτή είναι η πρώτη νίκη της fairy tail άντε ισσοπαλία! (άλλα γιατί ο jellal κρατάει staffs? λέτε να παίξει με τέτοια μαγεία?)
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 20 Σεπ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 9:37 pm
Τίτλος:

Εγώ έχω μια απορία. Ο Mystogan είναι ο Edolas Person of Jellal ή είναι ο Jellal ντυμένος Mystogan; (από την άλλη πως γίνεται να ήρθε στην Earthland ο Mystogan; και αν.)
Τέλος, αν ο Mystogan είναι ο Jellal ντυμένος πως ξέρει ο Jellal τα spells των staffs;
Τι, πήρε τον Mystogan τηλέφωνο και του είπε "Έλα ρε τι spells έχουν τα staffs σου;"
Μα καλά τι κουφό αυτό πάντως. Ρε Hiro καμιά καλύτερη δικαιολογία δεν είχες να τον χώσεις μέσα; Thumb Down
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 10:48 pm
Τίτλος:

Θα απαντήσω στην πρώτη ερώτηση:
Ο Edolas Jellal προφανώς είχε καταλήξει στη Γη, με τον ίδιο τρόπο που η Lisanna κατέληξε στο Edolas! O Edolas Jellal κρυβόταν λοιπόν πίσω από την ταυτότητα Mystogan, ως Μάγος της Fairy Tail! Κατά τη διάρκεια του Edolas arc, μπόρεσε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του, το Edolas, οπού ήταν και ο πρίγκιπας. Άρα, έμεινε στο Edolas και έζησε καλά και εμείς καλύτερα.
O Jellal της Γης είναι ο παιδικός φίλος της Erza, που ήταν καλός, μετά έγινε κακός εξαιτίας του Zeref και τώρα ξαναέγινε καλός (?). Το παίζει λοιπόν Mystogan για να μπει με την Fairy Tail μέσα στο διαγωνισμό.

Η δεύτερη σου απορία όμως είναι πολύ καλή! Πού έμαθε ο ένας τα spells του άλλου; Ή ένα ακόμη μεγαλύτερο μυστήριο: πώς ήξερε ο Jellal της Γης για τον "Mystogan"; Μήπως οι δύο Jellal είχαν συναντηθεί ποτέ;
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 03 Οκτ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 11:01 pm
Τίτλος:

psofia έγραψε:

Η δεύτερη σου απορία όμως είναι πολύ καλή! Πού έμαθε ο ένας τα spells του άλλου; Ή ένα ακόμη μεγαλύτερο μυστήριο: πώς ήξερε ο Jellal της Γης για τον "Mystogan"; Μήπως οι δύο Jellal είχαν συναντηθεί ποτέ;

Καλή η φιλοσοφία σου... Αλλά ο Jellal σύμφωνα με διάφορα φόρουμ και το Wiki που υπάρχει έχει πολλές μαγείες.
Όμως παίζει να είχαν συναντηθεί οι δύο Jellal μεταξύ τους. Γιατί θυμάμαι από τα επεισόδια γιατί εγώ ξεκίνησα το μανγκα μετά το S-Class, λέει "Όταν έμαθα γι'αυτό τον κόσμο κατέλυξα έτσι." στην Wendy νομίζω το είχε πει λίγο πριν πάνε στην Edolas. Ίσως να είχαν συναντηθεί και μήπως πολεμίσαν; ή μήπως ο ένας είπε τίποτα; Από την άλλη όμως είναι και ο Laxus που ήξερε ότι είναι ο Jellal της Edolas στη Μάχη της Fairy Tail και για να το ξέρει ο Laxus σίγουρα από κάπου θα το είχε ακούσεί γιατί είναι πολύ κουφαλίτσα. Μπορεί να το είχε πει αυτή η μάγισσα είναι Edo-Grandine στο Makarov ότι ο Mystogun είναι ο Jellal από μία άλλη γη με όνομα Edolas και μπλα μπλα... Και να του είπε να προσέχεις πολή με το προσωπό του, γιατί είναι πολύ γνωστό κλπ κλπ... Και ο Makarov διάλεξε ίσως τον Jellal για είναι αρκετά κοντά σε έναν S κατηγορίας μάγος μιας και ήταν Seitan Daimandου.

Σίγουρα θα μας το δείξει ο Hiro.!

Μy Anime List
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 11:02 pm
Τίτλος:

Ναί δεν το είχα σκεφτεί αυτό , άλλα και πάλλι δεν ξέρουμε αν θα πολεμίσει με την μαγεία του mystogan ! τώρα δεν ξέρω αν μπορεί το φοβερό power up της Urtear να μπορεί να του δώσει νέες abilities σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα , πάντος όταν τον είδαμε για πρώτη φορά μετά το time skip δεν είχε κανένα staff μαζί του!
Μία απορεία ακόμα έχω εγώ! αφού κανείς δεν ξέρει το face του Mystogan σε περίπτωση που του πέσει η μάσκα δεν θα τον θεωρίσουν ως τον jellal? (που όντως είναι Razz )
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 20 Σεπ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 11:46 pm
Τίτλος:

trelosniper έγραψε:
Ναί δεν το είχα σκεφτεί αυτό , άλλα και πάλλι δεν ξέρουμε αν θα πολεμίσει με την μαγεία του mystogan ! τώρα δεν ξέρω αν μπορεί το φοβερό power up της Urtear να μπορεί να του δώσει νέες abilities σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα , πάντος όταν τον είδαμε για πρώτη φορά μετά το time skip δεν είχε κανένα staff μαζί του!
Μία απορεία ακόμα έχω εγώ! αφού κανείς δεν ξέρει το face του Mystogan σε περίπτωση που του πέσει η μάσκα δεν θα τον θεωρίσουν ως τον jellal? (που όντως είναι Razz )

like this? HaHa
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 05, 2012 12:30 am
Τίτλος:

ναι κάτι τέτοιο χαχα, παρότι αυτή η φωτογρααφία φένεται απο μακριά ότι είναι λίγο fake!
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 09, 2012 1:36 pm
Τίτλος:

http://mangastream.com/read/fairy_tail/24537635/1 καινούργιο chapter!
Πόσο ξενερώνω που πρέπει να περιμένουμε απο τον νάτσου πρώτη νίκη (έλεος)
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 09, 2012 2:53 pm
Τίτλος:

Aυτή η μάχη ήταν στο επίπεδο της μάχης Νaruto-Kiba στα chuunin exams με την περιβόητη κλανιά.

Άντε θέλουμε να δούμε την συνέχειαααααααααααααα!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 92, 93, 94  Επόμενη
Σελίδα 55 από 94

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας