Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Δεκ 2010
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Μάρ 2011
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Μάρ 2011
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Φεβ 2010
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Μάι 2011
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 9:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
psofia έγραψε:
|
Να κάνω μια άσχετη ερώτηση που μου ήρθε τώρα έτσι όπως έβλεπα και τα επεισόδια...
Ο Luxus δεν είχε δώσει όλη τη μαγική του δύναμη στον Natsu; Άρα πώς έχει μαγικές δυνάμεις και συμμετέχει στον διαγωνισμό; Εκτός και αν είχε δώσει όλη την μαγική δύναμη που είχε εκείνη την στιγμή και όχι όλη τη Μαγεία του γενικά, επομένως έχω καταλάβει λάθος! Και ο Natsu έχει άραγε διατηρήσει της δυνάμης του Κεραυνού;
|
το έχω σκεφτεί και γώ άλλα ουσιαστικά ο Natsu μπορεί να αποροφάει τρώγοντας τις πηγές δύναμης! δέν νομίζω ο Luxus να έχει την δυνατότητα και επιπλέον να ηθέλε να μεταφέρει για ''πάντα την μαγική του δύναμη στον Natsu''
Εγώ αρχικά πίστευα πώς είχε μεταφέρει το Lacryma σφαγής δράκου στον Natsu άλλα βλέποντας αυτό δεν ξέρω αν ισχύει(http://www.mangafox.com/manga/fairy_tail/v31/c259/7.html )+ (http://www.mangafox.com/manga/fairy_tail/v31/c259/9.html) Αν ισχύει τότε και ο Νάτσου είναι third generation dragon slayer!
Πάντος και γώ πιστεύω πως μάλλον αυτή είναι η πρώτη νίκη της fairy tail άντε ισσοπαλία! (άλλα γιατί ο jellal κρατάει staffs? λέτε να παίξει με τέτοια μαγεία?)
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Σεπ 2010
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 9:37 pm
Τίτλος:
|
|
|
Εγώ έχω μια απορία. Ο Mystogan είναι ο Edolas Person of Jellal ή είναι ο Jellal ντυμένος Mystogan; (από την άλλη πως γίνεται να ήρθε στην Earthland ο Mystogan; και αν.)
Τέλος, αν ο Mystogan είναι ο Jellal ντυμένος πως ξέρει ο Jellal τα spells των staffs;
Τι, πήρε τον Mystogan τηλέφωνο και του είπε "Έλα ρε τι spells έχουν τα staffs σου;"
Μα καλά τι κουφό αυτό πάντως. Ρε Hiro καμιά καλύτερη δικαιολογία δεν είχες να τον χώσεις μέσα; 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Οκτ 2011
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 11:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
psofia έγραψε:
|
Η δεύτερη σου απορία όμως είναι πολύ καλή! Πού έμαθε ο ένας τα spells του άλλου; Ή ένα ακόμη μεγαλύτερο μυστήριο: πώς ήξερε ο Jellal της Γης για τον "Mystogan"; Μήπως οι δύο Jellal είχαν συναντηθεί ποτέ;
|
Καλή η φιλοσοφία σου... Αλλά ο Jellal σύμφωνα με διάφορα φόρουμ και το Wiki που υπάρχει έχει πολλές μαγείες.
Όμως παίζει να είχαν συναντηθεί οι δύο Jellal μεταξύ τους. Γιατί θυμάμαι από τα επεισόδια γιατί εγώ ξεκίνησα το μανγκα μετά το S-Class, λέει "Όταν έμαθα γι'αυτό τον κόσμο κατέλυξα έτσι." στην Wendy νομίζω το είχε πει λίγο πριν πάνε στην Edolas. Ίσως να είχαν συναντηθεί και μήπως πολεμίσαν; ή μήπως ο ένας είπε τίποτα; Από την άλλη όμως είναι και ο Laxus που ήξερε ότι είναι ο Jellal της Edolas στη Μάχη της Fairy Tail και για να το ξέρει ο Laxus σίγουρα από κάπου θα το είχε ακούσεί γιατί είναι πολύ κουφαλίτσα. Μπορεί να το είχε πει αυτή η μάγισσα είναι Edo-Grandine στο Makarov ότι ο Mystogun είναι ο Jellal από μία άλλη γη με όνομα Edolas και μπλα μπλα... Και να του είπε να προσέχεις πολή με το προσωπό του, γιατί είναι πολύ γνωστό κλπ κλπ... Και ο Makarov διάλεξε ίσως τον Jellal για είναι αρκετά κοντά σε έναν S κατηγορίας μάγος μιας και ήταν Seitan Daimandου.
Σίγουρα θα μας το δείξει ο Hiro.! _________________ Τα Wallpapers μου
Μy Anime List
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 11:02 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ναί δεν το είχα σκεφτεί αυτό , άλλα και πάλλι δεν ξέρουμε αν θα πολεμίσει με την μαγεία του mystogan ! τώρα δεν ξέρω αν μπορεί το φοβερό power up της Urtear να μπορεί να του δώσει νέες abilities σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα , πάντος όταν τον είδαμε για πρώτη φορά μετά το time skip δεν είχε κανένα staff μαζί του!
Μία απορεία ακόμα έχω εγώ! αφού κανείς δεν ξέρει το face του Mystogan σε περίπτωση που του πέσει η μάσκα δεν θα τον θεωρίσουν ως τον jellal? (που όντως είναι  )
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Σεπ 2010
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|