Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 16 Αύγ 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 30, 2012 1:36 pm
Τίτλος:
|
|
|
Το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να βοηθησω στην αναδιανομη των επεισοδειων! Θα λειπω για κανα 3ημερο οποτε και θα αφησω το ΠιΣι ανοιχτο, με οσο Upload εχω να παρετε οσο θελετε...!
ΥΓ : Ασχετο στο συγκεκριμενο θεμα,αφορα το team της AC...εχετε κανει φοβερη δουλεια παιδια!  _________________ VAE VICTIS
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Φεβ 2011
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Δεκ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 31, 2012 1:11 pm
Τίτλος:
|
|
|
Vengeta έγραψε:
|
Το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να βοηθησω στην αναδιανομη των επεισοδειων! Θα λειπω για κανα 3ημερο οποτε και θα αφησω το ΠιΣι ανοιχτο, με οσο Upload εχω να παρετε οσο θελετε...!
|
Epic member is epic!!!  στον φίλο vengeta για την προσφορά του. Μακάρι και άλλα μέλη να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να συμβάλλουν ενεργά και στην πράξη τις προσπάθειές μας. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Φεβ 2011
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Ιαν 2012
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Αύγ 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 02, 2012 5:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
Deykalionas17 έγραψε:
|
Vengeta έγραψε:
|
|
Epic member is epic!!! στον φίλο vengeta για την προσφορά του. Μακάρι και άλλα μέλη να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να συμβάλλουν ενεργά και στην πράξη τις προσπάθειές μας.
|
LOL...επ.59 εχω ratio 544 και επ.53 και επ.85 το ratio φτανει τα 364 !
Στο διαταυτα...εχω ανεβασει ολες τις νεραιδες για αναδιανομη...και ανεβαζω και ολα του Elfen Lied...απο σημερα βραδυ μεχρι και Κυριακη πρωι θα αφησω το ΠιΣι ανοιχτο παλι με απεριοριστο το Upload!
ΥΓ Σκεφτομαι να κανω μια λιστα με ολα τα καλουδια που εχω κατεβασει (σχεδον τα παντα βασικα..χαχαχα) και να την ΠΜαρω σε καποιον moderator ετσι ωστε να με ενημερωνουν για το που να βοηθησω στο ανεβασμα._________________ VAE VICTIS
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Ιαν 2012
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Νοέ 2010
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 23 Ιούν 2008

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Δεκ 2011
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 06, 2012 6:47 am
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Φεβ 2012
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Φεβ 2012
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Νοέ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 16, 2012 3:53 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καλησπέρα φίλε μου. Τι εννοείς δεν μπορείς να κατεβάσεις; Καθόλου; Ή απλά κατεβαίνουν αργά; Γιατί εγώ ο ίδιος seedaρω μονίμως τα 15 πρώτα επεισόδια του FT εδώ και καιρό. Φαντάζομαι ότι θα seedάρουν κι άλλοι, αλλά μήπως κάτι με τις ρυθμίσεις του client σου;
Edit: Τώρα μόλις είδα ότι ψάχνεις από το 46 και μετά. Πήγαινε εδώ --- > Αίτηση για Seed και πες από πιο επεισόδιο και μετά θέλεις για να σε βοηθήσει η distro team όσο πιο γρήγορα μπορεί  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|