Τρομερή έλλειψη φαντασίας και τους τελειώνει έτσι τους 7 Swordsmen με μια φουσκάλα διαλόγου,μην πω και γενικά πως το Legend τους αποδείχθει μέγιστη πατάτα,γιατί θα πέσετε να με κράξετε.
Edo Tensei και ξαναεισαγωγή των Tailed Beasts στους Jinchuuriki; Old Madara,New Madara; Καποιος κύριος μαζί με τον Editor του πρέπει να σταματήσουν να μπαίνουν στα διάφορα Forums και να ικανοποιούν τις επιθυμίες του κάθε 15χρονου χρήστη.
Που πάει ο Itachi και με ποιον θα παλέψει; Ο Sasuke που είναι,τόσο μακρύς είναι ο δρόμος; Η μάλλον περιμένουμε να μας τα πούν και αυτά οι Forumιτες;
Απαράδεκτοι στην κορύφωση της ιστορίας οι κύριοι...
Γενικώς συμφωνώ μαζί σου αλλά:
H ...σαλάτα έχει ξεκινήσει από την αρχή με την ανάσταση όλων των πεθαμένων. Απο κει και πέρα από ανέκαθεν γίνονται διάφορες αυθαιρεσίες στο σενάριο.Ή τις δεχόμαστε ή το dropαρουμε. Εγώ εδώ και καιρό έχω σταματήσει να παίρνω στα σοβαρά ότι διαβάζω στο Ναρουτο and Ι try to have fun όσο μπορώ. Στο τέλος μόνο θα ξέρουμε αν τελικά το Ναρουτο άξιζε τόσο ηλεκτρονικό μελάνι.
Το σημερινό επεισόδιο το είδε κάνεις??Είναι και αυτό filler ή έφτασε επιτέλους στο κωλονήσι??
Δεδομένου ότι έχω σταματήσει να το κατεβάζω εδώ και πολύ καιρό καθώς αρκετές πίκρες έχω πάρει από το anime είπα να σου κάνω την χάρη να το ελέγξω..
Episode 239
The Legendary Ino-Shika-Cho Trio
Ino, Choji, and Shikamaru run into Kosuke, an elderly genin who they saved in a previous mission.
Ναι ακούγεται σοβαρό storyline. Κατέβασε το.
Και μια που μπήκα στον κόπο
240 Kiba`s Determination 15.12.2011
241 Kakashi, My Eternal Rival 22.12.2011
242 Naruto`s Oath 29.12.2011
Δε ξέρω τι είναι το 242 αλλά μάλλον Naruto?Next Year
Ευχαριστώ που κοίταξες,άντε και καλή χρόνια και μακάρι χώρις αλλά gtptmg fillers και ένα σοβαρό opening... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 14, 2011 10:32 pm
Τίτλος:
Σφαγή γίνεται, Τουλάχιστον θα δούμε όλα τα beasts. Και πάνω που έλεγα ότι ο Shukaku ήταν άσχημος. Πολύ χαλασμός και σκόνη πάντως. Και αυτός ο Sasuke κοτζαμ tensai μια πόρτα δεν έχει μάθει να χρησιμοποιεί, ασχετίλας. _________________
Δυνατό Chapter από άποψης συναισθημάτων,αλλά τίποτα παραπάνω. Τα κενά εξακολουθούν να υπάρχουν και γενικα ποντάρετε πιο πολύ στην γκ**λα του κόσμου να δει τα Beasts να παλευουν,τον Kakashi - Gai σε Full power mode,τον Ninetails να γινεται καλος και τον Sasuke να εμφανίζεται,παρα στην ιστορία αυτου καθ αυτου.
Δυνατό Chapter από άποψης συναισθημάτων,αλλά τίποτα παραπάνω. Τα κενά εξακολουθούν να υπάρχουν και γενικα ποντάρετε πιο πολύ στην γκ**λα του κόσμου να δει τα Beasts να παλευουν,τον Kakashi - Gai σε Full power mode,τον Ninetails να γινεται καλος και τον Sasuke να εμφανίζεται,παρα στην ιστορία αυτου καθ αυτου.!
Συμφωνώ,αναμένουμε τον Sasuke,αυτό που θα ήθελα να δω όμως είναι με ποιανού το μέρος θα είναι...
psofia έγραψε:
To κεφάλι του 5tails (ή οποιανού ήταν) μου θύμισε συνδυασμό Mewtwo και Logia. Κάτι έχω πάθει με τα ποκεμον τώρα τελευταία...
Για την επιρροή και την προσφορά των pokemon πήγαινε εδώ,τα έχω γράψει αναλυτικότατα... _________________ Don't you feel the rush...??
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δυνατό Chapter από άποψης συναισθημάτων,αλλά τίποτα παραπάνω. Τα κενά εξακολουθούν να υπάρχουν και γενικα ποντάρετε πιο πολύ στην γκ**λα του κόσμου να δει τα Beasts να παλευουν,τον Kakashi - Gai σε Full power mode,τον Ninetails να γινεται καλος και τον Sasuke να εμφανίζεται,παρα στην ιστορία αυτου καθ αυτου.!
Συμφωνώ,αναμένουμε τον Sasuke,αυτό που θα ήθελα να δω όμως είναι με ποιανού το μέρος θα είναι...
Λολ, εσυ με ποιον λες να ειναι;
Θα γουσταρα να παθει ενα psychotic break, οταν δει πως 'χρησιμοποιουν' το σωμα του Itachi αμαυρωνοντας το ονομα και την τιμη του και να γινει της ποπης.
Θα γουσταρα να παθει ενα psychotic break, οταν δει πως 'χρησιμοποιουν' το σωμα του Itachi αμαυρωνοντας το ονομα και την τιμη του και να γινει της ποπης.
Ναι και όταν θα τα κλ*σει και θα πάνε να τον σκοτώσουν όλο και κάποιος θα πεταχτεί να τον σώσει.Μου φένεται ότι το όνομα του Ιτάτσι αμαυρώνετε πολύ περισσότερο αν είναι στην ίδια πρόταση με το όνομα του Σάσκε!{Αγαπάμε Σάσκε!!!}
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας