Δεν ξέρω αν φταίει το ότι πλησιάζει το νέο arc, αλλά είμαι ενθουσιασμένος με την πορεία του anime. Το animation και το στήσιμο των τελευταίων επεισοδίων είναι φοβερό κατά την άποψη μου κι επίσης βλέπουμε τις στιγμές του Luffy με κάθε μέλος του πληρώματος με animation δημιουργημένο από το μηδέν. Φαίνεται πως πλέον δίνονται παραπάνω χρήματα στο anime, μιας και το manga έχει ακουμπήσει κορυφή.
+1 στον απο πανω....αλλα εχω ενα παραπονο...τι στον !@#$@ βλεπουμε..μιλαω για το σκηνικο με τον sanji...ελεος...εχω φαει ξενερα με τα τραβελια...τρελη ξενερα...
Στα νέα για το anime, θα δούμε μια επανεκτέλεση του πρώτου opening, We Are, από τον ίδιο τον Hiroshi Kitadani να παίζει σε κάποιο από τα επερχόμενα επεισόδια και επιπλέον ένα νέο τραγούδι που θα είναι το νέα opening, με τίτλο We Go από τον ίδιο καλλιτέχνη, στιχουργό και συνθέτη με το We Are!
Φίλε hamenos sorry που στο έγραψα έτσι και φάνηκε σαν κράξιμο αλλά ίσα ισα κρατιέμαι να μην διαβάσω το manga και κάθε φορά σ'αυτό το thread και διαβάσω κάτι που δεν πρέπει μου ανάβουν τα λαμπάκια.
Και δεν ήταν ανάγκη να μου στείλεις pm -δεν τρέχει τίποτα
υπάρχουν τα επεισόδια 56-80 με ελληνικούς υπότιτλους?αν ναι απο που μπορώ να τα κατεβάσω?οι tzatziki απο όσο ξέρω δεν έχουν υποτιτλίσει αυτά τα επεισόδια....
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας