Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Ίσως διότι στους Ιάπωνες αρέσουν τα αγγλικά, καθότι αγγλικές λέξεις υπάρχουν στις περισσότερες σειρές είτε σε opening/ending, είτε στους διαλόγους της σειράς.
Ειδες οι σχιζοματιδες, προωθουν εμμεσα και μια ξενη γλωσσα ευρους βεληνικους.
Παρεμβασης εντιτ. Το σχολιο μου δεν ειναι υποτιμητικο, το αντιθετο. Οσο για το ουσιαστικο, ειναι ενα αδιαψευστο, παγκοσμιους κλασης χαρακτηριστικο τους.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ulias στις Τετ Αύγ 24, 2011 6:41 pm, 1 φορά
Ειδες οι σχιζοματιδες, προωθουν εμμεσα και μια ξενη γλωσσα ευρους βεληνικους.
Σε διαβεβαιώ αγαπητέ (ρατσιστή ) πως δεν βρίσκονται μακριά από το επίπεδο των (βορείων κυρίως) εταίρων μας που πέρα από τα τουριστικά μέρη κάνεις ασκήσεις στη νοηματική...
Ακόμα και σε μεγάλα νοσοκομεία της Γαλλίας,Ολλανδίας,Γερμανίας κλπ (για αυτά ξέρω βασικά) κάνεις το σταυρό σου καθώς είναι ελάχιστοι αυτοί που ξέρουν αγγλικά!!!
Τουλάχιστον στην Ιαπωνία, παρόλο που και αυτοί είναι σοβινιστές, βρίσκεις άκρη (στα παράλια κυρίως)... _________________
υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω wanted posters όπως της σειράς?όποιος γνωρίζει κάποιο σύνδεσμο ή κάτι ανάλογο ας με ενημερώσει..και επίσης μπορεί
μου εξηγήσει κάποιος ποιοι είναι οι eleven supernovas?είμαι νέος φαν
της σειράς και έχω μείνει λίγο πίσω.. Edit by Gpower2: Αφαιρέθηκε η υπογραφή γιατί ήταν υπερβολικά μεγάλη και εκτός ορίων σύμφωνα με τους κανόνες του forum (590x300).
Τα wanted posters με τους πρωταγωνιστές αλλά και τους περισσότερους πειρατές κλπ της σειράς θα τα βρεις με μια απλή αναζήτηση στο google (όπως one piece ή straw hats wanted posters). Αν θέλεις να τα επεξεργαστείς μπορείς απλά να το κάνεις με το Microsoft office picture manager & τη ζωγραφική των windows (κάποιοι μπορεί να γελάσουν αλλά οι απλές λύσεις είναι συνήθως και οι πιο σίγουρες). Για να εμβαθύνεις στο θέμα μπορείς να βρεις οδηγούς στο internet και κυρίως στο devianart για πραγματικά δικό σου αποτέλεσμα...
Τώρα για τους Supernovas, αποτελούν τους πιο δυνατούς και υποσχόμενους πειρατές της νέας γενιάς επικηρυγμένοι με πάνω από 100.000.000b, οι οποίοι ξεκίνησαν και αυτοί σχεδόν όπως ο Luffy στοχεύοντας για τη θέση του βασιλιά των πειρατών. Στην ουσία είναι ο Luffy (μαζί με τον Zoro) και οι ανταγωνιστές του πειρατές που θα συντριβεί μαζί τους στο νέο κόσμο...
Αυτό είναι και το θέμα με το one piece, ότι πρέπει να το δεις από την αρχή για να το καταλάβεις...
Καλό ξεκίνημα λοιπόν και σε 2 μήνες που θα τελειώσεις εδώ θα είναι τα παιδιά για τις απορίες σου!!!
(και ένα spoiler δώρο από μένα: η αιχμάλωτη πια θηλυκού γένους supernova είναι 99.9% κόρη του Whitebeard...) _________________
Το σίγουρο είναι, πως θα έχει 516 επεισόδια μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους της σειράς ενώ για τα επόμενα δεν ξέρει κανείς και θα δούμε στο μέλλον.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας