Έφυγα παρασκευή για Αίγινα καιειχα μείνει στο 72 chapter του good ending και οπως καταλαβαίνετε..... με το που έφτασα στο ξεναδοχείο πήρα τους δρόμουσ ψάχνοντασ απεγνοσμένα internet cafe.... και το τελείωσα(εως εκει που έχει παει) και έχω νευριάσει αφάνταστα που δν είναι τελειωμένο!!!! εχετε τιποτε παρομοιο να προτίνετε (με μια απίστευτα μαγεφτική χαρακτήρα όπως την kurokawa?)
Διαλεγεις και παιρνεις ποια σου αρεσουν. Κοιταζε πρωτα τα Oneshots να παιρνεις μια γενικη ιδεα περι τινος προκειται και πως ειναι σχεδιασμενοι οι κεντρικοι χαρακτηρες που θα αντιμετωπισεις και αμα σε αρεσει συνεχιζεις
Παιδιά ψάχνω το Saint Seiya ολοκληρωμένο αλλά επειδή είναι περίεργη η φάση του πότε το βρίσκω με περισσότερα επεισόδια άλλοτε με λιγότερα αλλά με OVA και ταινίες!Ξέρει κανείς που θα το βρω να το κατεβάσω με όλα τα επεισόδια και τις OVA και τις ταινίες?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Φίλε Evian μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό...
Εντάξει ο κανόνας του seed είναι λογικός αλλά...
Το θέμα είναι πως δεν χρειάζεσαι το εσωτερικό search του site, καθώς όποιο anime, manga κλπ επιθυμείς μπορείς πολύ απλά να πληκτρολογήσεις τον τίτλο του στο google και αφήνοντας κενό να γράψεις bakabt. Αν υπάρχει θα στο βγάλει 100% και μέσα στη σελίδα θα σου δείχνει τις εναλλακτικές version και ποιότητες.Επίσης αν δεν υπάρχει σε αυτό που θες στο site (συνήθως μόνο anime λόγω license) σίγουρα θα δεις και μια σελίδα με τα απαγορευμένα για upload. Όλοι οι τσαμπατζήδες αυτό κάνουμε...
(Βέβαια το seed κάνει καλό στην υγεία )
Φίλε Hamenos, προσπαθώ να μην πνίγομε σε μια κουταλιά νερό!!!Το θέμα είναι όπως έγραψα ότι έχω ταλαιπωρηθεί με το Saint Seiya! Το έχω ψάξει πρώτα σε ότι σaιτ μπορείς να φανταστείς αλλά ή θα είναι λιγότερα τα επεισόδια και αδιευκρίνιστα ή θα είναι η κάθε σεζόν ξεχωριστά με λίγους έως και κανένα seeder και γενικά επικρατεί ένα χάος!Το μόνο τορρεντ που μου βγάζει κάτι συγκεκριμένο και το βρήκα σε ιστοσελίδες τύπου Isohunt είχε περιγραφή www.backabt.com,οπότε καταλαβαίνεις τι φρίκη έφαγα!Γενικά στο τόπικ ρωτάω αφού έχω ψάξει σε όσα σαιτ μπορώ και δεν έχω βρει τίποτε. Τώρα ρώτησα μήπως το είχε κατεβάσει κανένας και ήξερε από που να το κατέβαζα και γω!
Υ.Γ. Δοκίμασα τώρα την πατέντα με το Google και έπιασε!!!Χίλια ευχαριστώ Hamenos!!!!
Επίσης καλό είναι να αποφεύγεις όσο μπορείς το isohunt...
Έχω ένα πρόγραμμα για την διαδικτυακή προστασία που μου λέει κάθε στιγμή ποιές ip με <ελέγχουν> και όταν άνοιγα την σελίδα του isohunt η λίστα τριπλασιαζόταν!!!
Προτίμησε το torrentz για αναζήτηση και bakabt & demonoid για εγγυημένα torrents...
Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλα κοίταξα στο anidb.net οτι η σειρά έχει 114 επεισόδεια και ότι το μονο fansub με τα δεδομένα του anidb που το έχει φτιάξει στα αγγλικά είναι οι D-YFI αλλα δν είχε link για το site τους... ..... κάνε μια έρευνα και εσύ και θα κοιτάξω και εγώ αν βρω κατι θα σου πω
Όσο για εσένα Αλχημιστή συνονόματε......σε λατρεύω bro....!!!
evian το BakaBt ανεβαζει ανιμε ή σεζον που εχουν τελειωσει. Πριν ανεβει το τσεκαρουν οι users, οι mods και οι admins για να εγκριθει. Ειναι το πιο αξιοπιστο site για dl. Ο,τι εχει ειναι 100% οκ.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας