Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 06, 2011 11:01 pm
Τίτλος:
Αν και δεν το είδα ακόμα και βαριέμαι να διαβάσω το αντίστοιχο chapter, νομίζω ότι είναι παράπλευρη ιδιότητα του φρούτου του. Δεδομένου κιόλας ότι δεν ξεκοίλιασε τον whitebeard ή κάτι τέτοιο και ότι εξουδετερώνει τους λοιπούς devil fruit users, δεν είναι απίθανο να μπορεί να τους απορροφήσει με κάποια άλλη ιδιότητα του φρούτου του την οποία δεν σου δείχνει πως ακριβώς το έκανε μιας και κουκουλώθηκε και δεν φαινόταν το πως και τι.
(Δική μου ιδέα: Μήπως είναι διαδικασία που μπορεί γενικά να κάνεις κάποιος devil fruit user και κρύβεται για να μην τον δουν;;;
Αν είναι μόνο δική του ιδιότητα, γιατί να το κρύβει έτσι;;; )
Υπόψη ότι τυπικά, δεν "τρώει" 2 φρούτα. _________________
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 07, 2011 3:35 am
Τίτλος:
No worries guys!!! Κανείς δεν θα νικήσει τον Luffy... Ιδίως τώρα που έχει και χειροπιαστό κίνητρο... Ας έχει και λίγο ενδιαφέρον ο αντίπαλος... Αν ήταν ένας απλός δυνατός πειρατής δεν θα άξιζε. Όπως βλέπω το story μου δημιουργείται η εντύπωση ότι οι Blackbeard Pirates θα είναι και οι τελικοί αντίπαλοι των Strawhats... _________________
Ερώτηση:
Το 492 προβάλλεται σήμερα κανονικά, ή μπα?
Γιατί το ψάχνω εδώ και κάνα μισάωρο, συνήθως τέτοια ώρα έχει κυκλοφορήσει release. _________________
το 492 ειναι αυτο με το toriko. Τίτλος: "Luffy and Toriko's Hard Struggle! Special!". Προς το παρον, ειναι μόνο το raw. To 493(το κανονικό δηλαδη) θα βγει στις 9 Απριλίου
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας