Κορυφαίο επεισόδιο, και κορυφαία δουλειά των παιδιών. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Την Κυριακή 27 του μηνός θα γίνει διάλειμμα και το επεισόδιο 95 θα παιχτεί στις 6 Μαρτίου, τότε λογικά εφόσον το επεισόδιο 98 (μέχρι το οποίο υπάρχει επιβεβαίωση πως θα προβάλλεται το Kai) παιχτεί στις 27 του μηνός και αφού το Toriko παίρνει τη θέση του στις 9 το πρωί τον Απρίλιο, λογικά θα είναι και το τελευταίο επεισόδιο του Cell Saga και της σειράς, εκτός αν αλλάξει ώρα ή μέρα ή και τα δύο.
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 13, 2011 1:01 am
Τίτλος:
Ρε παίδες τόσο καιρό τα λέμε! Πού ζείτε; Στον Namek;;;
Για να μην τα λέμε χίλιες φορές να πω εν ολίγοις ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η σειρά να σταματήσει στο Cell Saga... Όμως υπάρχουν ακόμη ελπίδες ότι θα συνεχιστεί κιόλας... Τίποτα δεν είναι σίγουρο γι'αυτό μην ζητάτε κατηγορηματικές απαντήσεις. Όσοι θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες ανατρέξτε πιο πίσω στο topic τα έχουμε πει ουκ ολίγες φορές ή στείλτε κάνα ΠΜ στον Zetto που είναι ειδήμων _________________
Δυστυχώς εννοώ αυτό που κατάλαβες. Δηλαδή μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί μόνο 98 επεισόδια. Αν δεν ανακοινωθεί κάτι, θα τελειώσει αμέσως μετά την έκβαση της μάχης που εκτυλίσσεται τώρα.
EDIT: Πάρι με πρόλαβες. Όποιος ενδιαφέρεται για ακριβείς πληροφορίες, είμαι μόνο ένα π.μ μακριά.
ρε παιδια κατι ασχετο δεν σας την σπαει απειρα ο Gohan?Δεν ξερω ενω δικαιολογει ο Akyra τα παντα σε σχεση με την προσωπικοτητα του και παλι ρε παιδι μου μου τι δινει στα νευρα!Ενα βλαμενο και μισω και ξαφνικα γινεται το τουμπανο!Αν δεν ηταν ο Σον Γκοκυ αλλα ετσι σε ολεσ τις σειρες υπαρχουν ατομα που εχουν παρει παραπανω αξια π.χ. Sasuke
Βασικά ο Akira το εξήγησε πολύ καλά σχετικά με τον Gohan, δηλαδή
είναι ένα ενοχλητικό και κλαψιάρικο μωρό στην αρχή μετά αρχίζει να σκληραίνει ώσπου και πάλι δεν του αρέσει να πολεμάει. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει τρομερή δύναμη μέσα του, κάτι που παρατήρησαν και ο Goku και ο Piccolo από την αρχή.
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 13, 2011 3:21 pm
Τίτλος:
Το ότι δεν του αρέσει να πολεμάει και δεν είναι γεννημένος πολεμιστής σαν τον Goku δεν τον κάνει και ενοχλητικό κατά τη γνώμη μου... Ίσα ίσα μου δείχνει ότι μια ζωή παλεύει απέναντι στη "φιλήσυχη" πραγματική του φύση και εκπαιδεύεται και γίνεται δυνατός μόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του του λέει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να σώσει το κόσμο. Αυτό δεν τον κάνει εκνευριστικό. Το αντίθετο μάλιστα. Δεν νομίζω να το κάνανε πολύ αυτό χωρίς να το γουστάρουνε...
Και για το ότι σε μια στιγμή έγινε τούμπανο αυτό είναι λάθος και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα του manga. Από τη στιγμή που τον κυνήγαγε ο Raditz και ήταν 4-5 χρονών είχε φανεί ότι έχει εξωπραγματική δύναμη. Όμως επειδή δεν του άρεσε να πολεμάει έπρεπε κάθε φορά να τον "τσιγγλάνε" ώστε αυτή η δύναμη να βγει προς τα έξω.
Υ.Γ:Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο Goku είναι ο σημαντικότερος και ότι χάρις εκείνον όλα στο τέλος πηγαίνουν καλά... Τα λύνει όλα στο τέλος αλλά όχι πάντα με τη δύναμή του... Στο σημείο που είμαστε 2 μπάτσες τον έχει ο Gohan όπως και όλους τους υπόλοιπους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Gohan έσωσε μόνος του τον κόσμο. Σταματάω, πάλι έκθεση έγραψα δεν κρατήθηκα... _________________
Ναι ρε παιδι μου αυτο το αναγνωριζω αλλα και παλι ειναι σπαστικοβλαμενο ξεχνας μετα τι εκανε που για χαρη της βλακειας του πεθανε ο Γκοκου και παραλιγο να μην σκοτωνε τον Cell?και μετα τι εκανε?τπτ μονο σπυδαζεοσο για το οτι ειναι φιλειρηνηστεις μαγκια του εγω δεν λεω αυτο αλλα ειναι ενα μιξοκλαμα που ξαφνικα την ειδε καπως ακομα και με την απηστευτη αποκτηση δυναμης ο χαρακτηρας του στα επομενα αλαξε αφυσικα Deykalionas17
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Evian Teos στις Κυρ Φεβ 13, 2011 3:28 pm, 1 φορά
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας