Το σκέφτηκα Αλλά είπα καλού κακού απάντα εσύ σοβαρά, γιατί ποτέ δεν ξες XD
Μου πρότειναν την σειρά REC, που είναι comedy, drama, romance επίσης.
Μεν είναι της Shaft, αλλά το σενάριο με προβληματίζει και δεν ξέρω αν θα μου αρέσει. Μεν έχει το comedy που είναι καλό για τα γούστα μου. Είναι και 9 επεισόδια. Το έχει μέχρι και στα similars του Nodame Cantabile.
Το έχει δει κάποιος από εσάς;
θα το προτείνατε να το δούνε; :/ _________________
παιδία με την βοήθειά σας ρηκα καποια ανιμε που θα δω. . .Βεβαία δεκτές όλες οι προτάσεις σας. . .Αν καποιοσ θελει να σιγουρευτεί για την σεξοαλικότητά του θα μπορούσε κάλλιστα να δει κατι σαν το Kiss x Sis με τα επικά OVA του ή το highschool of the dead. . . και πολλά άλλα Fanservice άνιμε σε αυτόν τον κόσμο
Θα μπορουσατε να βαλετε στα υπο σκεψη και την σειρα Sora No Otoshimono εχει πολλη πλακα , ειναι ecchi και ειναι μονο 12 επεισοδιακια _________________ Nothing Is True ! Everything is Permitted!
Είναι το πρώτο μου ποστ, οπότε Χαιρετώ και Συγχαίρω την κοινότητα για την καταπληκτική δουλειά που πραγματοποιεί.
Επειδή υπάρχει πολύ υλικό στον tracker, θα ήθελα να μου επισημάνετε κάποια Anime που αξίζει να τα παρακολουθήσω οποσδήποτε.
Τα μοναδικά anime που έχω παρακολουθήσει λίγο σπασμοδικά, εδώ και εκεί, είναι τα Pokemon, τo DragonBall,το Yu-gi-oh και το One Piece(ελάχιστα).
Αυτά τα 4 μου άρεσαν πάρα πολύ, οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι που κινείται στα ίδια επίπεδα, δεν ξέρω κατά πόσο πρόκειται για αξιόλογα ή μη Anime.
Στον tracker, όντως υπάρχει πολύ υλικό, αλλά η ερώτηση δεν είναι ποιες σειρές αξίζουν, καθώς για να τις κάνουμε πάει να πει πως πιστεύουμε κιόλας πως αξίζουν, αλλά τι θες συγκεκριμένα να παρακολουθήσεις.
Σε κάτι που να κινείται στα ίδια επίπεδα με τις σειρές που ανέφερες είναι το Soul Eater. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας