Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 19, 2010 9:01 pm
Τίτλος:
sk8rman έγραψε:
ποτε θα εχουμε release ?προεκυψε παλι καπιο προβλημα ;
Δυστυχώς ο typesetter μας πιέζεται πολύ αυτή τη περίοδο, καθώς βρίσκεται σε προετοιμασία για τις Πανελλήνιες. Το επεισόδιο 13 είναι σχεδόν έτοιμο. Όπως και το 14 σε μεγάλο ποσοστό. Τα typesettings μένουν να γίνουν και θα βγουν. Υπομονή, κάνουμε ότι μπορούμε _________________
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 09, 2010 9:30 am
Τίτλος:
Παίδες να κάνω ένα update. Ζητούμε συγνώμμη για την όποια καθυστέρηση. Τα προβλήματα είναι αρκετά μεγάλα με το typeseting. Προσπαθούμε όμως να τα ξεπεράσουμε.
Τα επόμενα επείσοδια που θα βγουν θα είναι το 13 και το 14 μαζί. Στο 14 μάλιστα θα δείτε και το νέο karaoke ending από τον μέχρι πρότινος typesetter μας τον LelouchVI!!
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2010 9:24 am
Τίτλος:
Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να ξέρουμε... Μια μαντεψιά δικιά μου θα ήταν ότι λογικά σε 10 μερούλες θα βγουν αυτά τα 2. Ίσως σε λίγες παραπάνω... Να σημειώσω ότι τα προβλήματα με το Typesetting δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα. Εξού και η καθυστέρηση!! _________________
παιδιά τέλεια
το έψαχνα το anime και φανταστείτε την έκπληξη μου όταν είδα πως βγαίνει greek sub
ήταν ο λόγος που έκανα register και θα σας παρακαλέσω να το τελειώσετε
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 13, 2010 4:59 pm
Τίτλος:
nomickok έγραψε:
παιδιά τέλεια
το έψαχνα το anime και φανταστείτε την έκπληξη μου όταν είδα πως βγαίνει greek sub
ήταν ο λόγος που έκανα register και θα σας παρακαλέσω να το τελειώσετε
Φίλε αρχικά καλωσήρθες στην παρέα μας! Χαίρομαι πολύ που βρήκες αυτό που έψαχνες εδώ. Ελπίζω να σου αρέσει η δουλειά μας. Έχουμε βγάλει τα 12 πρώτα επεισόδια ήδη. Και πολύ σύντομα θα βγουν και τα 13&14. Σκοπός μας προφανώς είναι να τελειώσουμε τη σειρά (51 επεισόδια). Και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε!!
Υ.Γ:Μιας και είσαι καινούργιος στο forum έτσι ενημερωτικά ρίξε μια ματίτσα στους κανόνες του forum. Δεν δαγκώνουμε βέβαια, αλλά καλό θα ήταν να έχεις μία ιδέα _________________
Μα η μικρή μου αδερφή με έχει πρήξει!! Θέλει να δει την σειρά της!!
Κάποιο πρόγραμμα δεν έχετε βάλει για το πότε θα έχετε release;
Οι μεταφράσεις δεν είναι έτοιμες;; δώστε στον λαό Σουλ Ιτερ!!!! _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας