Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 16 Ιούλ 2008

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Δεκ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 23 Ιούν 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 21, 2010 1:09 pm
Τίτλος:
|
|
|
Deykalionas17 έγραψε:
|
Zetto έγραψε:
|
Είδα το 2 και το 3 μαζί και μπορώ να πω πως η σειρά αρχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα.
|
Και που να δεις τη συνέχεια! Το anime αυτό στο 2ο μισό του (λίγο πριν το επεισόδιο 30) αλλάζει εντελώς πρόσωπο!!! Υπομονή και θα δεις!!!
|
Ακριβώς. Η "δεύτερη" season, τα σπάει απλά. Για να μην αναφέρω ότι προς το τέλος γίνεται απλά τέλειο.
Στην αρχή κάθε σειράς τα επεισόδια είναι λίγο "βαρετά" καθώς προσπαθούν να σε βάλουν μέσα στην ιστορία. Οπότε είναι λογικό. Προσωπικά, ξέρω ελάχιστες σειρές που έχουν ενδιαφέρον από το 1ο κιόλας επεισόδιο. (Μια από αυτές είναι το LOST, που κυριολεκτικά με πώρωσε, από το 1ο κιόλας επεισόδιο.)
Στη συνέχεια της σειράς, η ιστορία εξελίσσεται, οι χαρακτήρες ωριμάζουν (καθώς καταλαβαίνουν πως πρέπει να επιβιώσουν μόνοι τους στο δάσος) και το όλο θέμα αποκτά νέα διάσταση. Επίσης, έχουμε και την εμφάνιση νέων χαρακτήρων που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.
 _________________ - Διαβάστε τους Κανόνες του Forum.
- Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας.
- Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στο Project Info.
- Για τα releases, επισκεφθείτε τον Tracker - Downloads.
アニメ日食
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Οκτ 2009
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 21, 2010 1:32 pm
Τίτλος:
|
|
|
Nick7LF έγραψε:
|
Deykalionas17 έγραψε:
|
Zetto έγραψε:
|
Είδα το 2 και το 3 μαζί και μπορώ να πω πως η σειρά αρχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα.
|
Και που να δεις τη συνέχεια! Το anime αυτό στο 2ο μισό του (λίγο πριν το επεισόδιο 30) αλλάζει εντελώς πρόσωπο!!! Υπομονή και θα δεις!!!
|
Ακριβώς. Η "δεύτερη" season, τα σπάει απλά. Για να μην αναφέρω ότι προς το τέλος γίνεται απλά τέλειο.
|
Μπορεί κάποιος να αναφέρει σε σπόιλερ με τι ασχολείται η 2η σεζόν, γιατί έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που τα είδα και τα έχω ψιλοξεχάσει.
Θα μπορούσα να κάνω υπομονή μέχρι να φτάσετε στη 2η σεζόν αλλά με τρώει η περιέργεια τώρα. Ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα
Nick7LF έγραψε:
|
Στην αρχή κάθε σειράς τα επεισόδια είναι λίγο "βαρετά" καθώς προσπαθούν να σε βάλουν μέσα στην ιστορία. Οπότε είναι λογικό. Προσωπικά, ξέρω ελάχιστες σειρές που έχουν ενδιαφέρον από το 1ο κιόλας επεισόδιο. (Μια από αυτές είναι το LOST, που κυριολεκτικά με πώρωσε, από το 1ο κιόλας επεισόδιο.)
|
Αυτό ξαναπες το!!!
 LOST  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 21, 2010 1:39 pm
Τίτλος:
|
|
|
stavros4815162342 έγραψε:
|
Nick7LF έγραψε:
|
|
Μπορεί κάποιος να αναφέρει σε σπόιλερ με τι ασχολείται η 2η σεζόν, γιατί έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που τα είδα και τα έχω ψιλοξεχάσει.
Θα μπορούσα να κάνω υπομονή μέχρι να φτάσετε στη 2η σεζόν αλλά με τρώει η περιέργεια τώρα. Ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα
|
Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό αυτό για τους υπόλοιπους. Ένα ΠΜ ίσως να ήταν η ενδεδειγμένη λύση σ'αυτό. Κύριε συντονιστά εσύ αποφασίζεις!  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 21, 2010 1:46 pm
Τίτλος:
|
|
|
Deykalionas17 έγραψε:
|
stavros4815162342 έγραψε:
|
Nick7LF έγραψε:
|
|
|
Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό αυτό για τους υπόλοιπους. Ένα ΠΜ ίσως να ήταν η ενδεδειγμένη λύση σ'αυτό. Κύριε συντονιστά εσύ αποφασίζεις!
|
+1 Πάρι.
stavros4815162342, ό,τι θέλεις να μάθεις, μη διαστάσεις να μου στείλεις pm. Εγώ θα σου πρότεινα να μη σου πω από τώρα τι γίνεται, καθώς θα σου χαλάσω το όποιο ενδιαφέρον έχεις για τη συνέχεια της σειράς. Αν επιμένεις όμως, ευχαρίστως να σου πω.  _________________ - Διαβάστε τους Κανόνες του Forum.
- Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας.
- Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στο Project Info.
- Για τα releases, επισκεφθείτε τον Tracker - Downloads.
アニメ日食
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Ιούν 2009
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 30, 2010 1:55 pm
Τίτλος:
|
|
|
Μπράβο παιδιά άλλο ένα καταπληκτικό επισόδειο από μία καταπληκτική ομαδα
Robin Hood no Daibouken---->FOREVER _________________
You can kill the dreamer, yes, you can definitly kill the dreamer, but you can NOT kill the dream!
If we took an eye for an eye, the whole world would be BLIND!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|