Δίνω και εγώ για λίγες ώρες μόνο στο Death Note. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
έχω κατεβάσει κάποια επεισόδια π.χ fairy tail όταν λοιπόν λέμε να τους κάνω seed τι εννοείτε και πως θα το κάνω;αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για να μπορώ να βοηθήσω στον διαμοιρασμό.ευχαριστώ
Μόλις κατέβει το τόρρεντ δεν το σβήνεις και το αφήνεις. Αυτό από μόνο του ανεβάζει με όση ταχύτητα μπορείς να δώσεις. Αν θες να κάνεις seed σε ένα torrent που ήδη έσβησες τότε μπες στον tracker μας, ξανακατέβασε το torrent και διάλεξε να κατέβει το αρχείο στο μέρος του pc σου που είναι κατεβασμένο. Έπειτα κάνει ένα μικρό έλεγχο και κάνεις seeding κανονικά!
Πάρτε και 100kb/sec από εμένα μέχρι αύριο το πρωί. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας