ninjacloud αν μπορείς παρακαλούν οι admins να γράφεις στα ελληνικά κι ουχί εις την ελληνοβαρβαρικήν...
Αχ δεν φταίει ο ninjacloud, δεν είναι καν Έλληνας, αλλά ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από το release μας που ήθελε να ποστάρει στην γλώσσα μας. Όμως το μεταφραστήρι του google του έβγαλε μια κοτσανούλα και μισή και έτσι από το irc του είπα πως είναι η φράση στα ελληνικά. Όμως το IRC δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες και έτσι του το έγραψα στα greeklish και του είπα να το κάνει copy paste έτσι... Ανωτέρα βία λοιπόν...
@ninjacloud
No worries ninjacloud, I just explain why you used latin characters in your post, and not the greek ones. Everything is fine, thank you very much for your support and I hope you enjoy our next releases! _________________
Posted: Fri Dec 25, 2009 10:46 am
Post subject: tnx
Μπραβο σε ολα τα παιδια που αφιερωνουν τοσο χρονο για να εχουμε ολοι εμεις τα περισσοτερα anime στη γλωσσα μας...
AnimeClipse _________________ Το avatar μου τα λεει ολα....
Last edited by NIKSKE on Fri Dec 25, 2009 9:59 pm; edited 1 time in total
Posted: Fri Dec 25, 2009 5:37 pm
Post subject:
Gpower2 wrote:
Πατώντας δεξί κλικ στο πράσινο εικονάκι (βέλος) που εμφανίζεται κάτω δεξιά στο taskbar των windows όταν παίζει το αρχείο και επιλέγοντας ελληνικά subs.
Με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείς το VobSub.
Διαφορετικά κατέβασε το CCCP - (Combined Community Codec Pack)
(google it...πρώτη επιλογή νομίζω είναι) για codecs και players όπου όλα θα παίζουν ρολόι και θα μπορείς να κάνεις και το παραπάνω για να αλλάξεις από αγγλικούς σε ελληνικούς υπότιτλους
P.S. Αν μπορείς κάνε edit το post σου γιατί τα greeklish δεν επιτρέπονται _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Μπορεί να είναι απλά στις επιλογές του player και να μην χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ένα δεξί κλικ --> επιλογές. Τι media player χρησιμοποιείς ? _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum