Πριν δύο χρόνια θυμάμαι, είχα οργώσει το internet να βρω καλής ποιότητας release της σειράς με αγγλικο sub. Έπεφτα πάνω σε ιταλικά dub και κακής ποιότητας κυρίως, eng sub.
Κάτι βρήκα, αλλά αν παιδιά κάνετε αυτή τη δουλειά, θα το έχω για πάντα για seed. Και δεν υπερβάλλω... _________________ After all we are stardust...
Last edited by Howl on Sun Sep 13, 2009 1:38 am; edited 1 time in total
Posted: Sat Sep 12, 2009 1:08 pm
Post subject:
"Τωρα που τελειωσε το καλοκαιρι ειναι καιρος να αρχισω παλι με τα anime. Ας μπω στην AC να δω τι εχει κάνει...."
Αυτες ηταν οι σκεψεις μου και ξαφνικα βλεπω οτι κανατε το Captain Harlock
Δεν μπορειτε να φανταστειται ποσες αναμνησεις μου ξυπνησατε....
Τα λογια ειναι περιττα...τι να πω ευγε!!!
Ειστε υπεροχοι _________________
Posted: Sun Sep 13, 2009 1:06 am
Post subject:
βασικα τα ειχα ολα μα ολα σε τελεια ποιοτητα και με
υποτιτλους ολα κομπλε.δυστυχως καηκε σκληρος και τα χασα.
συντομα θα τα γραψω απο φιλο οποτε ισως μπορω να βοηθησω.
Είναι το anime που στοίχειωνε χρόνια τώρα την ψυχή μου. Δε θυμάμαι να βλέπω μικρός άλλο anime που να με κρατούσε τόσο πολύ... Θυμάμαι τη σκηνή με την ocarina που σκάλισε ο Harlock... Θυμάμαι...
Δεν νομίζω να μην είναι κάποιος εικοσάρης εδώ μέσα που να μην έχει δει την ταινία....
Αν και όταν την είδα μικρός, έδωσα έμφαση πιο πολύ στις μάχες, όταν την κατεβασά ξανά από εσάς και την είδα εκτίμησα πιο πολύ τα μυνηματά της... Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η ταινία στρέφεται κυρίως κατά του σύγχρονού, ολοκληρωτικού πολέμου, που δεν κάνει διάκριση ανάμεσα σε μαχόμενους και άμαχούς... βλέπε πχ καταστροφή της Tokarga... Αντίθετα διακρίνει κανείς μια αίσθηση σεβασμού σε όσους πολεμάνε με τιμή...
Οι νεώτεροι μπορεί να μην ενθουσιαστούν με την ταινία, αλλά για εμένα είναι μια εμπειρία ζωής... μια ταινία όχι απλά διασκεδαστική... αλλά ψυχαγωγική...
Κάτι που θα πρέπει να το δούνε και τα παιδιά σας...
Βρηκα στο ιντερνετ τα 3 πρωτα επεισοδια της σειρας καπτεν χαρλοκ με ελληνικη μεταγλωτισση...οποιον τον ενδιαφερει....http://greek-video.net/animation/1978/1200/
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3
Page 3 of 3
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum