παιδιά το καινουργιο επεισοδειο(δεν ξερω πως γραφεται) ειναι απο τα πιο επικα που εχω δει. και δεν με νοιαζει που ειναι filler, αφου εχει τον FullHollow Ichigo να παλευει με τον Zangetsu, εχει μπει ηδη στα favs μου _________________
Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeoJohn στις Τετ Αύγ 19, 2009 5:49 pm, 1 φορά
Ένταξη: 21 Οκτ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 19, 2009 5:16 pm
Τίτλος:
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Το 233 ήταν φανταστικό. Μακάρι όλα τα fillers του bleach να ήταν σαν κι' αυτό (με τα μέχρι τώρα δεδομένα φυσικά). Αλλά να φάει και ξύλο ο zangetsu, αυτό δέν το περίμενα. Ελπίζω όμως απ' το επόμενο να εξηγήσει και κανα δυό πράγματα, γιατί καλό το ξύλο αλλά έχουμε χάσει ''λίγο τη μπάλα'' με αυτά που γίνονται. Anyway επεισόδιο 233 rocks! _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 21, 2009 12:39 am
Τίτλος:
Πραγματικά τελείως απρόσμενο επεισόδιο ως προς αυτα που έδειξε (καινούργια μορφή Ichigo...)
Αλλά βλέποντας το preview του επόμενου πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερο! _________________
καλο επεισοδιο, αλλα καλυτερα να εδειχνε σε καθε επεισοδιο την ιστορια 1 shinigami και του σπαθιου του, απο το να δειξει και renji και hisagi μαζι _________________
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 30, 2009 8:03 pm
Τίτλος:
NeoJohn έγραψε:
....απο το να δειξει και renji και hisagi μαζι
Καλυτερα για να τελειωνει και πιο γρηγορα το arc με τα filler,γιατι απο οτι φαινεται θα δουμε ολες τις μαχες απο αυτων που γνωριζουμε τα bankai η τα shinkai.
Καλυτερα για να τελειωνει και πιο γρηγορα το arc με τα filler,γιατι απο οτι φαινεται θα δουμε ολες τις μαχες απο αυτων που γνωριζουμε τα bankai η τα shinkai.
Συμφωνω.....αλλα μαλλον θα τραβηξει αρκετα η βαλιτσα με τις μαχες μεταξυ zampaktu και τως wielders τους.....
Eμένα μου άρεσε... Ήταν κάτι κλασσικό. Από αυτά που κερδίζει ο Ichigo. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχε την τελευταία σκηνή θα ήταν μέτριο αλλά τώρα θέλω να δω τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα. _________________ After all we are stardust...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας