Το μεγαλύτερο μέρος της μάχης Gohan - Vegeta επανασχεδιάστηκε από την ΤΟΕΙ. Αρκετά προηγούμενα επεισόδια είχαν επανασχεδιασμένες σκηνές, κυρίως σε μάχες, όμως στο συγκεκριμένο επεισόδιο είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την αξία του encoding των Gpower και Left. _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Ναι, αν όλα πάνε καλά, το Σάββατο το απογευματάκι γύρω στις 6 η ώρα θα ανέβει στον tracker με ελληνικούς υπότιτλους το επεισόδιο 17 από dbkai και σε HD version και σε SD. _________________
Well done παίδες, μια εβδομάδα χωρίς επεισόδιο dragonball kai μας στοίχισε αρκετά. Να 'στε καλά για τη δουλειά που κάνετε, τα σπάτε (ξέρω έχετε βαρεθεί να το ακούτε) Keep going _________________
ευχαριστουμε και παλι!
κανετε παντα τρομερη δουλεια και μεχρι να τελειωσουν τα επεισοδια αυτα θα τα ακουτε συνεχεια!
η επομενη dragonball z ταινια ποτε θα βγει?
Καλυτερα να μην βγει αν ειναι σαν την προηγούμενη, μονο για τα λεφτά και οτι να ναι στο σεναριο, οι περισσότεροι φανς ανα τον κόσμο απογοητεύτικαν οπότε δεν νομίζω να βγει κι αλλη ταινία..
Εγω παντως στις διακοπές το 16 το είδα 3 φορές,,χεχε
Μπραβο και για το 17..!!
Καλυτερα να μην βγει αν ειναι σαν την προηγούμενη, μονο για τα λεφτά και οτι να ναι στο σεναριο, οι περισσότεροι φανς ανα τον κόσμο απογοητεύτικαν οπότε δεν νομίζω να βγει κι αλλη ταινία..
Πιστευω πως ο ruler εννοει τη 3 ταινια DBZ Tree of might την οποια μαλλον θα κανει release η animeclipse. Και οχι για καποια καινουρια ταινια dbz. _________________
Μπράβο παιδιά για το 18 και μάλιστα 15Αύγουστο! Τι να πω πιστεύω αν παίρνατε ένα μικρό ρεπό και το κυκλοφορούσατε αύριο δεν θα έλεγε κανένας τίποτα αλλά εσείς πιστοί στο πρόγραμμα! Και πάλι μπράβο!
Μπράβο παιδιά για το 18 και μάλιστα 15Αύγουστο! Τι να πω πιστεύω αν παίρνατε ένα μικρό ρεπό και το κυκλοφορούσατε αύριο δεν θα έλεγε κανένας τίποτα αλλά εσείς πιστοί στο πρόγραμμα! Και πάλι μπράβο!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας