Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 09, 2009 1:42 pm
Τίτλος:
Απ'ότι φαίνεται τα καλά μας τα παιδάκια πρέπει να μάθουνε να χρησιμοποιούν το Haki τους. Φαίνεται πως αυτό είναι που ξεχωρίζει τους απλά δυνατούς από τους πολύ δυνατούς που θα καταφέρουν να προχωρήσουν στο Νέο Κόσμο και στη συνέχεια να παλέψουν στα ίσα με θρύλους όπως ο Kizaru, ο Aokiji ή με τους 4 Αυτοκρατορικούς Πειρατές για το στέμα του Βασιλιά Των Πειρατών!!! {That's What Seperates The Men From The Boys }
Αυτό το λέω γιατί όπως βλέπουμε και ο Sentoumarou χρησιμοποιεί ένα είδος Haki, το οποίο (όπως μας καρφώνει ο Usopp ) του επέτρεψε να χτυπήσει τον Luffy παρά το γεγονός ότι είναι άνθρωπος λάστιχο. Επίσης βλέπουμε ότι ο Rayleigh καταφέρνει να χτυπήσει το πόδι του Kizaru με το δικό του παρ'όλο που εκείνος είναι άυλος (σαν σωστός Light Man ) τη στιγμή που το σπαθί του brook και τα boshi του Usopp απέτυχαν παταγωδώς. Και για αυτό λογικά είναι υπεύθυνο το Haki του Rayleigh. Γενικά προβλέπω μια στροφή του One Piece στο Νέο Κόσμο που θα επικεντρώνεται κυρίως στις ψυχικές/πνευματικές ικανότητες των ηρώων μας και όχι τόσο στις σωματικές. Για αυτό ακριβώς το λόγο θέλω να δω τι θα γίνει στο Νέο Κόσμο, αλλά ΠΟΥ;;; Ο καλός μας ο ODA έχει βαλθεί να μας ξεζουμίσει!!!!
Υ.Γ:Είδατε κρατήθηκα και δεν είπα ούτε 1 spoiler!!! Είμαι πολύ Θεός!!! _________________
Μπροστά στην επικότητα της απόγνωσης των πρωταγωνιστών της σειράς, δεν υπάρχει (κατ' εμέ), και δεν ξέρω αν θα υπάρξει αντίστοιχο επεισόδιο μέχρι να φτάσει στο τέλος (αν φτάσει δλδ ποτέ στο τέλος).
Κορυφαίο το σημείο της εμφάνισης του Dark King, όπου σώζει την κατάσταση.
Δεν περιγράφω άλλο.
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 09, 2009 2:34 pm
Τίτλος:
sugata έγραψε:
Μπροστά στην επικότητα της απόγνωσης των πρωταγωνιστών της σειράς, δεν υπάρχει (κατ' εμέ), και δεν ξέρω αν θα υπάρξει αντίστοιχο επεισόδιο μέχρι να φτάσει στο τέλος (αν φτάσει δλδ ποτέ στο τέλος).
Κορυφαίο το σημείο της εμφάνισης του Dark King, όπου σώζει την κατάσταση.
Δεν περιγράφω άλλο.
Indeed, indeed...!
Αν και δεν το ειδα ακομά το επεισόδιο, θυμάμαι ότι εγώ είχα φτάσει σε απόγνωση όταν το διάβαζα! Φαντάσου οι πρωταγωνιστές!
Με βλέπω να "δανείζομαι" κάνα προτζέκτορα από το πανεπιστήμιο για να το δω...
Ενα παράπονο έχω μόνο.Τον ...spoiler τίτλο του επεισοδίου.
Ελεος πια.Το έχω παρατηρήσει και άλλες φορές και όχι μόνο στο One Piece.
Δεν γίνεται να βάζεις για τίτλο αυτό που θα γίνει στο επεισόδιο.Μεγάλη ξενέρα.
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 15, 2009 12:11 pm
Τίτλος:
Ε, δεν είναι και τόσο spoiler δεδομένου ότι η αρχή είχε γίνει στο τέλος του προηγούμενου...
Υ.Γ. Τα επόμενα 2 επεισόδια θα είναι filler τα οποία γράφουν σαν εισαγωγικό τίτλο:
" Special Historical Arc: "
Αν θα είναι όντως ιστορικά (flashback π.χ. καταστάσεις σε γεγονότα που δεν έχουν δείξει; ) θα είναι καλό αλλιώς υπομονή 2 επεισόδια ( το 408 θα είναι κανονικό )
Epic...
Τα δυο special μάλλον που δε θα τα δω καθόλου...
Η σκηνή all the money του επεισοδίου:
O Kuma μπαίνει στη μέση της μάχης του Kizaru και του Dark King, κάτι ψιθυρίζει, ο Dark King μένει ολίγον τι κάγκελο/αδρανής, και στέλνει και τους υπόλοιπους για πτήση.
Αν θα είναι όντως ιστορικά (flashback π.χ. καταστάσεις σε γεγονότα που δεν έχουν δείξει; ) θα είναι καλό αλλιώς υπομονή 2 επεισόδια ( το 408 θα είναι κανονικό )
καμια σχεση. θα ειναι εκεινες οι ιστοριες με τους χαρακτηρες στην ιαπωνια ( δεν θυμαμαι πως λεγεται εκεινη η εποχη τωρα...). _________________
Στο manga έχει εξηγήσει "ικανοποιητικά" ποια είναι ακριβώς η δύναμη του Kuma?
Πολύ μούφα μου φάνηκε αυτο που ο Luffy ταξιδεύει στον αέρα για μέρες και προσγειώνεται σε ένα τυχαίο(?) νησί.
Κατά τα άλλα ένα καλό μεταβατικό epp.
Εννοώ ότι δεν θα ήθελα μια απλή εξήγηση του στυλ:
"τους κάνει repel και απλά τους στέλνει μακρυά και οπου σκάσουνε".
Αλλά μια εξήγηση του στύλ "τους στέλνει σε μια άλλη διασταση π.χ και πρέπει να βρουν
ένα ειδικό τρόπο για να γυρίσουν πίσω κτλ" .Περίμενα κάτι πιο "Οda-ίστικο"...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας