και εγω θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στην animeclipse και στην ομαδα που τα ανεβαζει
μια ερωτηση: μπορω να ανεβασω τα επεισοδια σε αλλον tracker και συγκεκριμενα στο gamato.info
Καλό θα ήταν να μιλήσεις με τον συντονιστή του SE, για το συγκεκριμένο θέμα _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
εγω πρεπει να του εστειλα μηνυμα(πρωτη φορα στελνω σε καποιον) αλλα δεν ξερω αν το πηρε και στα απεσταλμενα μου λεει οτι δεν υπαρχει τιποτα
αν μπορειτε βοηθηστε με
Καλώς όρισες φίλε ruler, ή μαλλον Pergantis. Θα αναλάβω να σου απαντήσω εγώ, εκ μέρους της ομάδας.
Εκτιμούμε τα καλά σου λόγια, καθώς και την προσφορά σου να το ανεβάσεις και κάπου αλλού, για να διαδοθεί περισσότερο. Ωστόσο, όπως θα γνωρίζεις πολύ καλά, ο καλός διαμοιρασμός και οι καλές ταχύτητες, εξαρτώνται άμεσα από τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν στον διαμοιρασμό του torrent, τόσο ως seeders όσο και ως leechers (Γιατί ναι, στο πρωτόκολλο bittorrent προσφέρουν και οι Leechers.). Αν λοιπόν μοιράζονται τα άτομα σε 2 trackers για το ίδιο torrent, δε θα έχει παρά αρνητικό αποτέλεσμα, ειδικά τις πρώτες μέρες του διαμοιρασμού. Γιατί οι ταχύτητες, θα πάνε δια 2. Και ήδη ο tracker μας δεν έχει τις ταχύτητες που θα έπρεπε.
Ωστόσο, υπάρχουν κάποια άτομα σε άλλους tracker, που δε γνωρίζουν καν την ύπαρξη του Soul Eater, ώστε να το κατεβάσουν από εδώ. Οπότε ναι, ανέβασέ το, αλλά με τις εξής προϋποθέσεις:
1. Να αναφέρεις ευδιάκριτα ότι είναι ένα project της animeclipse, και ότι μπορούνε να το βρούνε και στο www.animeclipse.com
2. Να διατηρείς αυτούσιο το filename και το περιεχόμενο των αρχείων, έτσι ώστε αν κάποιος θέλει να μπορεί να το seedάρει και σε μας
3. Να αφήνεις ένα χρονικό περιθώριο (τουλάχιστον 1 βδομάδα), για να προλαβαίνει να διαμοιραστεί σωστά και με καλές ταχύτητες και εδώ.
οπως ξερετε(μαλλον) ανεβαζω και τα dragonball kai στο gamato.info και πιστευω οτι εχω την αδεια σας γιατι ο phantomduck ειχε πει καποιος να αναλαβει να κανει αυτη τη δουλεια και αναλαβα εγω(το λεω για να μην γινουν παρεξηγησεις)
δηλαδη να το ανεβασω ετσι??????
οσο για τους κανονες μην ανησυχειτε τους ξερω και θα τους τηρησω οπως παντα
ευχαριστω παρα πολυ και παλι συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας
edit:α,και αν θελετε να επικοινωνησετε μαζι μου στο gamato για οτιδηποτε το ονομα μου εκει ειναι pergantis
Ναι, ανέβασέ το (όταν περνάει τουλάχιστον 1 βδομάδα από το κάθε επεισόδιο)
A, και btw, σου μείωσα το μέγεθος της υπογραφής σου γιατί ήταν πολύ μεγάλη.
Και με την ευκαιρία, να υπενθυμίσω μερικές οδηγίες του καλού φορουμίτη, προς όλους, γιατί πολλοί παραπάνω έγραψαν σεντόνια χωρίς λόγο.
1. Μην κάνετε Quote τον απο πάνω σας, είναι εμφανές το τι λέει, μην το ξαναγράφετε με quote.
2. Μην κάνετε Quote ολόκληρο το μακρύ κείμενο που έχει πει κάποιος, παρά μόνο το σημείο στο οποίο στο οποίο θέλετε να απαντήσετε.
3. Μην κάνετε Quote πάνω από 1 επίπεδο. Απαντήστε στον προηγούμενο, και μην ξαναμεταφέρετε ολόκληρη την παραπάνω συζήτηση από post σε post. Δηλαδή να μην γίνεται αυτό:
(πατήστε το κουμπάκι να δείτε το δείγμα)
Ο πρώτος έγραψε:
Ο δεύτερος έγραψε:
Ο τρίτος έγραψε:
Και ξανά ο πρώτος έγραψε:
Και ξανά ο δεύτερος έγραψε:
Και ξανά ο τρίτος έγραψε:
Ένας τέταρτος έγραψε:
μπλα μπλα μπλα
Όλα τα παραπάνω post που δεν τηρούσαν αυτά τα 3, υπέστησαν μια μικρή επεξεργασία.
Πολύ ωραίο και το 3ο επεισόδιο! Έχω πωρωθεί άγρια με τη σειρά, άπαιχτος ο Death the Kid!!! Ανυπομονώ για τα επόμενα επεισόδια, συνεχίστε guys είναι κορυφαίο anime.
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 26, 2009 2:02 pm
Τίτλος:
Να'στε καλά παιδιά! Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος καθώς αυτό είναι επιτέλους το 1ο επεισόδιο της AC που γίνεται release και έχω κάνει εγώ τη μετάφρασή του!!! Νιώθω πολύ συγκινημένος!! _________________
Ένταξη: 12 Δεκ 2008
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 27, 2009 7:18 pm
Τίτλος:
Deykalionas17 έγραψε:
Να'στε καλά παιδιά! Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος καθώς αυτό είναι επιτέλους το 1ο επεισόδιο της AC που γίνεται release και έχω κάνει εγώ τη μετάφρασή του!!! Νιώθω πολύ συγκινημένος!!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας