εσύ θυμήθηκες να χερετίσεις μετά απο 2 χρόνια?
ή τώρα το βρήκες το thread?
δεν χρειάζεται να πω καλοδεχούμενος ψηλέ που δεν σε λένε φώτη. _________________
Xairetizo tou synadelfous animaniacs (fysika den enoo tin omonymi seira cartoon)....gia na kano sefte to proto mou post.
Eimai o Thomas kai eimai kala!!!
Kai episis eimai apo Athina[!].
Kainourios sta forum sas,alla palios sta anime.
Den mou aresoun katholou,anime me ellinikous yotitlous...alla katalabeno apllyta oti prepei na yparxoun kai afta gia kapoious.
ONLY: Jap Audio + Eng Subs, teleftaia perissotero anime tainies & akoma perissotero se HD.
stin Animeclipse gia ta koryfaias poiotitas releases pou vgazei!!
Pragmatika merika einai san REMASTERED
Aftaaaaaaa.....!!!
YOo καλησπέρα Animeclipseσιότες ονομάζομαι Κώστας πάω 2 λυκείου μένω Θεσσαλονίκη και βλέπω Anime δύο χρόνια(μόνο ).θα ήθελα να τονίσω ότι κάνετε καταπληκτική δουλειά έχω κατεβάσει πάρα πολλά project σας θα ήθελα να συμμετέχω και σε μερικά αν γίνετε φυσικά.Αυτάάά _________________ Όποιος δεν έχει διαβάσει το chapter 453 του Naruto να μην δει την υπογραφή
Καλωσόρισες και καλά να περάσεις. Αν θέλεις να συμμετέχεις σε κάποια δουλειά επικοινώνησε με το συντονιστή της σειράς που σε ενδιαφέρει αναφέροντας τι μπορείς να κάνεις. Για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ τσέκαρε τους συνδέσμους Rules, Playback FAQ, Project Status και Συχνές Ερωτήσεις αριστερά στο κύριο μενού (ή και στην υπογραφή μου ). Have Fun!!! _________________
Ευχαριστώ lexalkon-Senpai έχω ήδη δει τους κανόνες του site για να μην κάνω καμιά γκάφα και το project status.Θα δω και τα υπόλοιπα.. _________________ Όποιος δεν έχει διαβάσει το chapter 453 του Naruto να μην δει την υπογραφή
καλησπερα σε ολοους μετα απο πολυυυυυυυυυ καιρο,ημουν με αυτο το ψευδωνυμο ακομη απο το dragonball.gr μελςο #83 μετα θυμαμαι που χαν χαθει κατι database η κατι τετοιο και εγινε animexclusive..μετα δεν ειχα ιντερνετ για καποιο καιρο και τελικα να μαι και παλι...αληθεια ο webmaster αντωνης ειναι ακομη υπο τη διαχειριση του site?
ποιος θυμαται εναν user jimrobot-καπως ετσι- κατι τετοιο στο dragonball.gr που εμπαινε και spamαρε συνεχεια?
ενα μελος με το nickname mixter ή καπως ετσι ειναι ακομη εδω αραγε
gmt δε θυμαμαι αλλα nicknames απο τοτε...τεσπα!τα λεμε παιδια!
Ειμαι κανα μηνα μελος και τωρα ειδα το thread:oops: !! Γεια σας λοιπον, ειμαι πολυ τυχερος που σας βρηκα και ευχομαι να συνεχισετε την καλη δουλεια που κανετε ως τωρα( ), ιδιαιτερα στα naruto και bleach(ειμαι φανατικος και των δυο!!!).
Αυτα!!!
Καλωσόρισες στην παρέα μας και καλή διαμονή στο forum.
Και για ο,τι χρειαστείς εδώ είμαστε. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Εγώ έχω συστηθεί? δε νομίζω...
Γεια σε όλα τα παιδιά!
Είμαι ο GeRi(Γκέρι) 20 χρονών και είμαι από Αθήνα!
αυτά.... Γεια και πάλι!
εε!! και περιμένω πολλά άτομα να με καλωσορίσουν!!
Geri koso!
Καλή διαμονή στο forum και ό,τι χρειαστείς μην τολμήσεις και με ενοχλήσεις τομάρι!
Btw, μιας και δεν έχω γράψει ποτέ εδώ... Είμαι ο Νίκος, 20 χρονών, φοιτητής (έτσι λέω στον κόσμο). Καλώς σας βρήκα. Μου εύχομαι (από μόνος μου ) καλή διαμονή στο forum. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
アニメ日食
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nick7LF στις Τρι Σεπ 22, 2009 8:24 pm, 1 φορά
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας