Και μιας και επειδή η απάντηση του κυρίου βεδζιμ δεν ήταν αρκετή, θα προβούμε σε πιο εμπεριστατωμένες απόψεις.
Δυστυχώς όμως επειδή τα σήματα ΒΑΝ του κου Βαρώτσου δε λειτουργούν σήμερο, θα καταφύγουμε στις κάρτες ταρώ, μετά στις τασίγμα, και μετά στις τατά(υ).
Και μαθαίνουμε ότι θα είναι έτοιμα σε έξι τέρμενα.
Είμαι η Πετρούλα, και μόλις τελείωσα. _________________
Ελπίζω να την ευχαριστηθήκατε και σεις, όσο και γω. Σοβαρά τώρα.
G_altair, δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Το θα βγουν όταν είναι έτοιμα είναι η καλύτερη απάντηση που μπορεί να δοθεί, όσο κι αν ακούγεται απόμακρη και ψυχρή. _________________
Παιδιά χαλαρώστε, πρώτα για εσάς και μετά για εμάς γίνονται όλα. To Soul Eater ζει και βασιλεύει. Αν και δεν είμαι ο συντονιστής, αλλά και ούτε και ο αρμόδιος για τα press conference, θα ήθελα να ξέρετε ότι αναποδιές συμβαίνουν, αλλά θέληση για δημιουργία υπάρχει ακόμα.
Παιδιά, πραγματικά αυτό το επεισόδιο ήταν άθλος. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι πέρασε η ομάδα και ειδικότερα ο vegeta και lex. Πιστεύω όμως, πως το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Δεν είμαι συντονιστής, αλλά θα ήταν αγένεια να μην πω τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στην ομάδα για τον κόπο που έκανε.
Βρε από τώρα ανυπομονείς? Ξέρω ξέρω, δικαιολογημένα άλλωστε το anime "τα σπάει" και σε κανέναν δεν είναι εύκολο να περιμένει.
Τώρα όσον αφορά το επεισόδιο 4, έχουν ετοιμαστεί αρκετά πράγματα οπότε πιστεύουμε να το έχουμε σύντομα ολοκληρωμένο αν όλα πάνε καλά. Δε θέλω να σου δώσω συγκεκριμένο χρόνο μιας και πολλές φορές τυχαίνουν αναποδιές που δεν είναι καν στο χέρι μας. Όπως και να έχει, το project προχωράει με γοργούς ρυθμούς οπότε stay tuned _________________
Βρε από τώρα ανυπομονείς? Ξέρω ξέρω, δικαιολογημένα άλλωστε το anime "τα σπάει" και σε κανέναν δεν είναι εύκολο να περιμένει.
Τώρα όσον αφορά το επεισόδιο 4, έχουν ετοιμαστεί αρκετά πράγματα οπότε πιστεύουμε να το έχουμε σύντομα ολοκληρωμένο αν όλα πάνε καλά. Δε θέλω να σου δώσω συγκεκριμένο χρόνο μιας και πολλές φορές τυχαίνουν αναποδιές που δεν είναι καν στο χέρι μας. Όπως και να έχει, το project προχωράει με γοργούς ρυθμούς οπότε stay tuned
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα που έπιασε ένα από τα αγαπημένα μου Anime Death Kid F.T.W! _________________ Όποιος δεν έχει διαβάσει το chapter 453 του Naruto να μην δει την υπογραφή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας