Φοβερά επεισόδια τα τελευταία.
Νομίζω από το 14 περίπου μέχρι το 18 ( ως τώρα) φαίνεται ξεκάθαρα το "μεγαλείο" του
Takamura.Ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες που παίζουν σε anime αυτή την εποχή και όχι μόνο.Ευτυχώς που υπάρχει το new challenger αλλιώς κάποιοι που είχαν σταματήσει στη πρώτη σειρά χωρίς να διαβάσουν τη συνέχεια, θα έχαναν ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας.
Δεν βλέπω κίνηση στο thread.Και αυτό σταματήσατε να το βλέπετε???
Posted: Tue May 12, 2009 1:14 pm
Post subject:
Είναι δυνατόν; Σταματά κανείς να βλέπει Ippo; Τώρα πάνω στο καλύτερο που αρχίζει η μάχη του Takamura για τον τίτλο;! Τι κι αν έχουμε διαβάσει το manga; Το anime το έχουν κάνει καταπληκτικό για άλλη μια φορά! _________________
Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Όχι απλά δεν σταματάμε να το βλέπουμε..Εγώ προσωπικά τρώω τα νύχια μου μέχρι να το βγάλουν οι frostii.Στήνομαι από την Πέμπτη και περιμένω.Καλά τώρα με Takamura είμαι ένα βήμα πριν ξεκινήσω το manga αλλά καταβάλω υπερπροσπάθειες.
Τελικά ένα πράγμα σιχαίνομαι στο Hajime no Ippo.Τόσα επισόδεια ένα διπλό δεν έχουν βάλει ποτέ!!!Ακόμα και στο επόμενο να ξεκινήσει ο αγώνας είναι σίγουρο ότι θα το κόψουν στο καλύτερο.
[Off Topic]Για όποιον ενδιαφέρεται για cool sport anime ας τσεκάρει το One Outs http://anidb.net/a6139 .Το ξεκίνησα και είναι κολλητικό[/Off Topic] _________________
Posted: Tue May 12, 2009 8:49 pm
Post subject:
.::Rey::. καλό φαίνεται... αν μπορείς να δόσεις και οδηγίες για dl
Αν και δε το πολυέψαξα αλλά βαριέμαι να ψάχνω ένα ένα τα επεισόδια. _________________
Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Posted: Tue Jun 09, 2009 2:44 pm
Post subject:
Hajate wrote:
21:Αλλο ένα priceless επισόδειο.
Σκηνοθετικά δεν παίζεται το Ippo.
Same goes for 22...
Το περίμενα ότι θα ήταν ΤΕΛΕΙΑ επεισόδια αλλά όχι τόσο...
Τα εφφέ (high speed attack) και η σκηνοθεσία είναι απλώς απίστευτα...
Έκανα τη βλακεία και έτρωγα όταν έβλεπα το 21... Μου δέθηκε το στομάχι από τη συγκίνηση...
Και τα καλά έπονται στο επόμενο...
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Takamura σε berserk mode με το "αλλαγμένο" μαλλί...
Posted: Tue Jun 09, 2009 3:04 pm
Post subject:
Tzolis wrote:
Hajate wrote:
21:Αλλο ένα priceless επισόδειο.
Σκηνοθετικά δεν παίζεται το Ippo.
Same goes for 22...
Το περίμενα ότι θα ήταν ΤΕΛΕΙΑ επεισόδια αλλά όχι τόσο...
Τα εφφέ (high speed attack) και η σκηνοθεσία είναι απλώς απίστευτα...
Έκανα τη βλακεία και έτρωγα όταν έβλεπα το 21... Μου δέθηκε το στομάχι από τη συγκίνηση...
Και τα καλά έπονται στο επόμενο...
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Takamura σε berserk mode με το "αλλαγμένο" μαλλί...
Ανυπομονω για το επομενο.Πραγματικα λετε να τελειωσει η μαχη?Γιατι εγω εχω τρελαθειιιι
Επίσης πληροφοριακά η μάχη αναμένεται να τελειώσει στο επεισόδιο 24 (με βάση ανεπίσημες ανακοινώσεις) και μέχρι το 26 θα μπουν 2 επεισόδια που προσπαθήσουν να "δέσουν" λίγο την πλοκή. Μέχρι εκεί έχουν ανακοινωθεί επεισόδια και δε σας κρύβω ότι αυτό με ανησυχεί. Ελπίζω να μην σταματήσουν εκεί...
Posted: Wed Jun 10, 2009 4:18 pm
Post subject:
Deykalionas17 wrote:
Επίσης πληροφοριακά η μάχη αναμένεται να τελειώσει στο επεισόδιο 24 (με βάση ανεπίσημες ανακοινώσεις) και μέχρι το 26 θα μπουν 2 επεισόδια που προσπαθήσουν να "δέσουν" λίγο την πλοκή. Μέχρι εκεί έχουν ανακοινωθεί επεισόδια και δε σας κρύβω ότι αυτό με ανησυχεί. Ελπίζω να μην σταματήσουν εκεί...
Posted: Sat Jun 13, 2009 7:35 pm
Post subject:
Την διάβασα πριν μπω και ήθελα να την αναφέρω και εγώ αυτή την είδηση (από την ίδια πηγή...)
Αλλά για όσους βαριούνται να την διαβάσουν, λέει και επίσημα ότι αυτή η σειρά σταματάει στο 26...
Επίσης η ανεπίσημη πηγή είναι η φωνή του Τακαμούρα ( σα να λέμε η φωνή του θεού )
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3, 4Next
Page 3 of 4
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum