Ένταξη: 01 Νοέ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 09, 2009 3:11 pm
Τίτλος:
E τότε πώς αφού πέθανε έφυγε στον πραγματικό κόσμο και έγινε "οικογενειάρχης"? Εμένα δε μου κολάνε αυτά.
Επίσης, ο Kaien δεν έδειξε τόσο δυνατός ούτε ήταν taichu (αν δεν κάνω λάθος).
Απ την αλλη ο Isshin όχι μόνο φοράει τη στολή του taichu αλλα δείχνει και πολύ δυνατός ενώ έχει πληροφόρηση περί arrancar κλπ.
Άρα μου φαίνεται άκυρο να σχετίζονται.
Είναι σαν να πιάσουμε εμείς μια συζήτηση απ τη μ@λακία που ειπα οτι παίζει να ήταν ο παλιός captain commander και μετά να αρχίσουν και σε άλλα φόρουμ να το λένε επειδή το διάβασαν εδώ...... _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Μάλλον δεν διάβασες καλά τι είπε ο Howl. Ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό, αλλά ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα. Το διάβασε σαν μια υποθετική θεωρία σε ένα Bleach forum. Δεν σημαίνει ότι το ενστερνίζεται κιόλας.
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 09, 2009 10:35 pm
Τίτλος:
E καλά δεν τρέχει τίποτα...και γώ εκείνη τη θεωρία σχολιάζω. Συζήτηση να γίνεται...μιάς και ο Kubo θα φροντίσει την άκυρη στιγμή να μας φρικάρει πάλι.... χεχεχε _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Δεν είπα ότι ο Kaien εγινε οικογενειάρχης. Είπα ότι ίσως ο Isshin να είναι Shiba. Ωστόσο ούτε κι εγώ είμαι υπέρ αυτής της άποψης. Έχει κενά πολλά. Σίγουρα κάπως θα μας φρικάρει ο Κubo.
Το ότι ο Isshin έχει πληροφόριση για τους arrancar μπορεί να σχετίζεται και με το φίλο του Urahara Kisuke που στο κάτω κάτω ξέρει μπόλικα... Κάποια στιγμή σίγουρα θα μάθουμε για τη zero squad. Οπότε ίσως λυθούν πολλά ερωτήματα. _________________ After all we are stardust...
Ένταξη: 21 Οκτ 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 10, 2009 1:57 am
Τίτλος:
Αν δεν κάνω λάθος σε κάποιο bleach forum είχε διατυπωθεί επίσης η θεωρία οτι ίσως ο Isshin να υπήρξε captain της 10th squad πρίν τον Hitsugaya. Προσωπικά το θεωρώ κάπως υπερβολικό αλλά ποτέ δεν ξέρεις.....Τέλος δεν νομίζω να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο η ομοιότητα του Ichigo με τον Kaien άν και έχει αναφερθεί νομίζω και δέυτερη φορά σε κάποιο άλλο σημείο. Anyway θα συμφωνήσω οτι ίσως άν μάθουμε περισσότερα για τη zero squad, θα ξεδιαλυθούν ορισμένα ερωτήματα. _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
Όντως ο παππούς έγραψε πάλι!!! Ανυπομωνώ να δώ πότε θα αρχίσει τι ξυλίκι, να δούμε τι θα κάνει και ο Itsi με τον Uroqiora.Επίσης θα ήθελα να προσθέσω πως το opening μου θυμίζει κάτι από δεκαετία του 80 ίσως και ποιο πριν.Πάντως το προηγούμενο opening ήταν καλύτερο, ομολογώ πως πρέπει να το πω αυτό
Έχει επεξεργασθεί από τον/την chrisovalantis7030 στις Σαβ Απρ 18, 2009 1:26 pm, 1 φορά
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 30, 2009 2:17 pm
Τίτλος:
neo^ έγραψε:
Γνωμες για το 215??
Φτάσαμε στο 217 και ακόμα κανένα comment.
Tί έγινε ρε παιδιά? Βαρεθήκατε και αλλάξατε anime ή απλά αρχίσατε όλοι το manga και είστε απασχολημένοι? _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Άποψη μου πως το 217 ήταν ένας συνδιασμός γέλιου και σοβαρότητας αφού υπάρχει κόντρα για το ποιος είναι ο πιο ομορφος , ειδικά στα σημεία όπου εκεί ο μορφονιός-μαλλέας (βλέπε Charllot) κάνει τις ειδικές επιθέσεις του
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας