Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 19 Ιούν 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Αύγ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 29, 2009 7:37 pm
Τίτλος:
|
|
|
θα απαντησω απλα.
γουστα ειναι αυτα...
ειναι περιεργη σειρα το DtB... αρχιζει με δραση, χωνει μυαλοστιψιμο, συνεχιζει με δραση, μετα σου λεει πολλα και εξηγει λιγα... και μετα τελειωνει αφου ξες λιγα, εχεις χαρει θεαμα, αλλα κατι θα σου λειπει...
ετσι ενιωσα εγω τουλαχιστον... το φχαριστηθηκα αλλα ηθελα και αλλα... _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Ιούν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 29, 2009 7:55 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 29, 2009 11:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
Αναμένεται να ξαναξεκινήσουν εργασίες στη σειρά από το καλοκαίρι. Αυτά...  _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάι 03, 2009 10:56 am
Τίτλος:
|
|
|
Δεν ξέρω, σφυράω αδιάφορα.
Απλά ελπίζω κι εγώ να ολοκληρωθεί η σειρά...  _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Μάι 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Δεκ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 20, 2009 8:42 am
Τίτλος:
|
|
|
Ρε παιδιά τι θα γίνει αυτή η σειρά τελικά, θα βγάλετε άλλα επεισόδια γιατί θέλω να δω την συνέχεια και έχετε κάνει φοβερή δουλειά σε αυτά τα 8 επεισόδια που έχετε βγάλει, αν πάλι δεν βρίσκεται raw για τα υπόλοιπα απλά πείτε μου να σας τα ανεβάσω εγώ που τα έχω...._________________ [SIZE="5"] A HERO MUST RISE-BELIEVE (28/02/09) [/SIZE]
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 20, 2009 1:23 pm
Τίτλος:
|
|
|
Raw υπάρχουν, ο συντονιστής απουσιάζει...  _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 20, 2009 3:23 pm
Τίτλος:
|
|
|
Θα επιστρέψει κάποια στιγμή σωστά ή θα γίνει drop;_________________ [SIZE="5"] A HERO MUST RISE-BELIEVE (28/02/09) [/SIZE]
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 20, 2009 3:33 pm
Τίτλος:
|
|
|
Απ' το στόμα σου και στου συντονιστά τ' αυτί.  _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 20, 2009 3:34 pm
Τίτλος:
|
|
|
Μπορείς να με κάνεις add να τα λέμε από το msn το e-mail μου είναι geoclop@hotmail.com
Αν θέλετε μπορώ να σας βοηθήσω με αυτό το project.... _________________ [SIZE="5"] A HERO MUST RISE-BELIEVE (28/02/09) [/SIZE]
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Ιούν 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Οκτ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 30, 2009 10:42 pm
Τίτλος:
|
|
|
Μόλις χθες τελείωσα το καταπληκτικό αυτό anime και έχοντας νωπές ακόμα τις αναμήσεις μου απο αυτό, ένιωσα την επιθυμία να εκφράσω τα συναισθήματα που μου προκάλεσε. Πρόκειται λοιπόν για ένα αριστούργημα με αρκετά βαθύ σενάριο το οποίο μπορεί να σε κρατήσει μπροστά απο τον υπολογιστή για αρκετές ώρες, μεταφέροντας στον θεατή ποικίλα συναισθήματα αγωνίας,ικανοποίησης και προβληματισμού. Σίγουρα δέν συνίσταται σε μονοδιάστατους φανατικούς οπαδούς shounen αλλά κατά τη γνώμη μου αποτελεί ενα must για τους λάτρεις των ειδών mystery,conspiracy κλπ, καθώς πετυχαίνει με μοναδικό τρόπο να σας μεταφέρει στον κόσμο του με όλες τις ''παρενέργειες'' που μπορεί να περιλαμβάνει κάτι τέτοιο.  .Θα ήθελα επίσης να δώσω ένα μεγαααάλο μπράβο στα παιδιά της AnimeClipse που έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο project για την καταπληκτική δουλειά που έχουν κάνει μέχρι τώρα  . Έχοντας δεί τη δουλειά των sudo και συγκρίνοντας την με τη δουλειά των παιδιών, διαπιστώνει κανείς το υψηλό επίπεδο ποιότητας που έχει επιτευχθεί στο συγκεκριμένο project. Ανυπομονούμε λοιπόν για τη συνέχιση του! 
Υ.Γ By the way σύντομα ξεκινάει και δεύτερος κύκλος http://www.youtube.com/watch?v=A8RR9wQcCAA&feature=related. Να έχουμε ελπίδες?  _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|