Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Διαβάστε και επιλέξτε a, b ή g για το τι θέλετε να γίνει σχετικά με τη διανομή του blue noah |
a) |
|
68% |
[ 15 ] |
b) |
|
27% |
[ 6 ] |
g) |
|
4% |
[ 1 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 22 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 06 Δεκ 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 22, 2006 11:52 am
Τίτλος: Αλυσίδα ανταλλαγής Υποβρύχιο Κεραυνός (Blue Noah)
|
|
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deamon στις Δευ Ιαν 22, 2007 5:51 am, 36 φορές συνολικά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Μάι 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 22, 2006 7:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
Εγώ από 5-20 Ιουλίου θα λείπω. Αν φτάσει η σειρά μου "πηδήξτε" με. Αν παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα, βγάλτε με και τα παίρνω άλλη φορά  _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases// Saint Seiya Collection// High Definition Movies
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 22, 2006 7:50 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 22, 2006 8:26 pm
Τίτλος: Re: Alusida antalaghs YPOBRYXEIO KERAYNOS (BLUE NOAH)
|
|
|
Deamon έγραψε:
|
Υποβρύχειο κεραυνός VHS rip (μεταγλωτισμένο)(6 επεισόδια, 1.12 GB)
OPOIOS PISTEYEI OTI DEN MPOREI NA TA GRAPSEI KAI NA TA STEILEI GIA OTIDHPOTE PROBLHMA YPARXEI NA PEI NA TON BGALW APO TIN LISTA
Deite se poio meros tis alusidas eistai kai otan r8ei i seira sas dwste ta stoixeia sas kai kanoniste me auton pou prepei na sas ta steilei.
Na ste kala kai kalo kalokairi[/b]
yparxoun 9 epeisodia metaglwtismena pou pextikan stin Ellhnikh TV. Ta exw ola.Einai 3 VHS apo 3 epeisodia i ka8e mia.Dystuxws ta prwta 3 epeisodia ta exw men alla den grafonte me tipota,dokimasa polla programata...oute kan anaparagwgh den kanoun kolaei kapou stin mesh...etsi ksekinisa kai psaxnw na ta ksana brw kai na ta kanw upload se kapoia selida kai na ta katebasete.
|
Διάβασε αν θέλεις αυτά και κάντα μου ανάλυση γιατί δεν καταλαβαίνω! και τα Greekhish είναι κάπως δισνόητα οπότε μπορείς να μου πεις τι δεν κατάλαβα ;
**
Εγώ μάλλον θα λοίπο και μέχρι αρχές αυγούστου! αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα θα ήθελα να μπω τελευταίος στην λίστα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Grim_Reaper στις Πεμ Ιούν 22, 2006 10:13 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 22, 2006 9:46 pm
Τίτλος: Re: Ευχάριστη έκπληξη!!
|
|
|
futuristic-gr έγραψε:
|
Κάτι άλλο: 14 ιουλίου με 6 αυγούστου όπως όλοι οι άνθρωποι υπολογίζω διακοπές. Αν υποθέσω σύμφωνα με τον deamon για 5-6 μέρες το άτομο είμαι στις 16 ιουλίου να παραλάβω, άρα θα λείπω, το ίδιο και ο phantom που είναι πριν από μένα. Αν μπορούμε να βρούμε μια λύση παίδες...
|
Thes na se balw pros to telos?Den mporw na skeftw kamia allh lush dialekste kai peste mou 'h opws leei kai o phantom duck:
Εγώ από 5-20 Ιουλίου θα λείπω. Αν φτάσει η σειρά μου "πηδήξτε" με. Αν παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα, βγάλτε με και τα παίρνω άλλη φορά
Grim_Reaper yparxei kai to "edit" apo to na kaneis 2 post apanota mesa se 2 lepta xwris logo...edw brikes na anebaseis ton ari8mo apo tis dhmosieuseis? kai telos pou les den katalabes h alusida auth perilanbanei to upobrixio keyranos apo to epeisodio 4 ews kai to 9 metaglwtismena,exw kai to 1 ews to 3 apla einai xalasmeno to dvd kai den grafete opote kukloforoun mono 4~9 anagkastika !!! mhn mou peis oti den katalabes kai twra tha aytoktonhsw _________________

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 22, 2006 10:10 pm
Τίτλος:
|
|
|
Όχι μην αυτοκτονής τώρα κατάλαβα το είπες απλά και δεν είμαι χαζός οπότε θα με βάλεις στην λίστα και θα είναι στην περίπτωση του Phantom Duck .Με ένα αστερίσκο *
Όσο για το
Παράθεση:
|
Grim_Reaper yparxei kai to "edit" apo to na kaneis 2 post apanota mesa se 2 lepta xwris logo...edw brikes na anebaseis ton ari8mo apo tis dhmosieuseis?
|
ΟΧΙ Deamon δεν είχα σκοπό να κάνω νέο Post αλλά έκανα λάθος και αντί να κάνω διόρθωση έκανα νέα απάντηση.! Λες να έχω κανέναν λόγο να ανεβάσω τα Posts μου ? Θα κερδίσω κάτι; απλός όταν το είδα αν το έκανα διόρθωση και μετά τι; θα ήταν μόνο και κενό! Αυτά θα περιμένω στην λίστα, την σειρά μου.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|