Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 30 Μάι 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 18, 2005 1:23 pm
Τίτλος:
|
|
|
Left64Vegeta: Μηπως αυτο το φιλτρο βοηθησει ωστε να διαγραψεις τα logo?
Attached File ( Number of downloads: 11 )
Attached File logoaway_v401.zip (15.82 kb) _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Αύγ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Ιούν 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 03, 2005 8:04 pm
Τίτλος:
|
|
|
Dio έγραψε:
|
Hi Guys,
Eida sto Forum oti anazitate ta Dragon Ball GT se RAW, ta exo ola se DVD me aggliki kai Iaponeziki glosa kai me agglikous ypotitlous an ta thelete akoma. File Left64Vegeta contact me if you want!
|
An kai to 8ema me ta raw logika prepei na exei ly8ei an einai na pai3ei kati 8a se idopoihsoumai, thnx for your help  ! _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Φεβ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Φεβ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Ιούν 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 05, 2006 11:52 pm
Τίτλος:
|
|
|
hi guyz!!!!!!!!!wazzup????exw ola ta dbz se teleia analisi kai psaxnw apegnosmena ta prwta eps mazi me oles tis tainies!!!!!!(se kali analsi 200mb me agglika subz ta eps kai oi movies antistoixa).opoios ta exei tha ton parakalousa na epikoinomisei mazi mou sto kosmasjapman@hotmail.com i as steilei pm.EPEIGH MAGES!!!plz help!!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 21, 2006 1:50 pm
Τίτλος:
|
|
|
gpanos, μιας και φαινεται να εισαι αρκετα πισω (εποχες οπου το isdn ηταν πολυτελεια και ετσι αρκουμασταν στα rm), κανε μια βολτα στο adn ( www.anime.gr/forum ) Και θα βρεις εκει περα τα gt: http://www.anime.gr/forum/viewtopic.php?t=111
(οπως και ολα τα υπολοιπα db και dbz, αλλα και τις 15 ταινιες) σε dvdrip μορφη (220 mb/επεισοδιο και 700 mb/ταινια).
Διαβασε ομως πρωτα τους κανονες του ADN, προτου σε πιασει αδηφαγια  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Σεπ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 21, 2006 2:57 pm
Τίτλος:
|
|
|
xHATEBREEDx έγραψε:
|
gpanos, μιας και φαινεται να εισαι αρκετα πισω (εποχες οπου το isdn ηταν πολυτελεια και ετσι αρκουμασταν στα rm), κανε μια βολτα στο adn ( www.anime.gr/forum ) Και θα βρεις εκει περα τα gt: http://www.anime.gr/forum/viewtopic.php?t=111
(οπως και ολα τα υπολοιπα db και dbz, αλλα και τις 15 ταινιες) σε dvdrip μορφη (220 mb/επεισοδιο και 700 mb/ταινια).
Διαβασε ομως πρωτα τους κανονες του ADN, προτου σε πιασει αδηφαγια
|
Κοίτα, τα συγκεκριμένα επεισόδια όντως τα κατέβασα όταν είχα ακόμα dial-up όμως επιμένω ότι η ποιότητα τους είναι πολύ καλύτερη από κάποια avi που είναι 5πλάσια σε όγκο. Για παράδειγμα κατεβάζω το robotech το οποίο είναι σε avi των 150ΜΒ αλλά υστερεί πολύ σε ποιότητητα σε σχέση με τα DB GT που είναι σε .rmvb. Έχει 10 μέρες που είμαι κι εγώ χρήστης DSL αλλά στο ιντερνετ είμαι απο τους παλιότερους πάω στοίχημα ( 10 Ιανουαρίου 1997), και σε θέματα ήχου όπως έχω πει και σε άλλο σημείο του φορουμ έχω το μικρόβιο του DJ και μπορώ να κρίνω την ποιότητα.
Ο στόχος μου είναι να σας βοηθήσω. Η ποιότητα των συγκεκριμένων αρχείων είναι αντίστοιχη των avi του plawres sanshiro.
(Ο τόνος του παραπάνω μηνύματος είναι τελείως φιλικός.)
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 21, 2006 3:02 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ηehehe, τοτε μην παρεις μερος στην αλυσιδα.
Μπορω να ριπαρω τον ηχο των επεισοδιοων και να στον στειλω
Αν ακομη δεν μπηκες στο λινκ που σου δωσα, προκειται περι ελευθερης διακινησης anime (μεσω ταχυδρομειου), οποτε, δεν χρειαζεται να τα κατεβασεις.
Θα τα χεις ετοιμα στο πιατο(η μαλλον γραμματοκιβωτιο) και προπαντως, δωρεαν!!!  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|