Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 06 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 06, 2006 9:33 am
Τίτλος: Πρόβλημα με Codec
|
|
|
Καταρχην μια που ειμαι νεο μελος καλως σας βρηκα ολους και συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια σας!
Εχω ακολουθησει τις οδηγιες και εκανα unistall ολα τα προηγουμενα codecs που ειχα (k lite pack) ελεγχοντας να μην υπαρχει και το ffdshow.ax
Εγκατεστησα το codec pack που προτεινετε, αλλα ανοιγοντας το plawres sanshiro 16 στο media player classic μου βγαζει ενα παραθυρακι με τιτλο haali media splitter και το μηνυμα:
"invalid first byte of EBML ID:00"
Παταω ok, το βγαζει αλλη μια φορα και μετα ξεκιναει να κανει buffering. Επειτα ξεκιναει να παιζει, πηδωντας συνεχως μπροστα, πηγαινοντας γρηγορα, με την εικονα πειραγμενη (πρασινα κοκκινα τετραγωνα στη μιση οθονη) και χωρις τους υποτιτλους.
Αν μπορει κανεις please ας βοηθησει 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Ιούν 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 06, 2006 2:50 pm
Τίτλος:
|
|
|
Δηλαδή είναι το μόνο επεισόδιο που έχεις;
Λοιπόν καταρχήν δες εάν έχεις κατεβάσει σωστά το επεισόδιο. Αυτό μπορείς να το ελέγξεις από το CRC32 νουμεράκι που έχει στο filename. Για το επεισόδιο 16 είναι το 64E7BE32.
Για να βρούμε το CRC32 του αρχείου χρησιμοποιούμε κάποιο πρόγραμμα υπολογισμού CRC32.
π.χ HashCalc
Δες εάν το CRC32 που θα σου βγάλει είναι το ίδιο με αυτό που σου έχω γράψει παραπάνω.
Σε περίπτωση που δεν είναι το ίδιο, το αρχείο που έχεις είναι χαλασμένο και γιαυτό δεν μπορεί να γίνει η αναπαραγωγή του.
Γράψε σχετικά με τα ανωτέρω.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάι 07, 2006 9:37 am
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 08, 2006 12:11 am
Τίτλος:
|
|
|
hehe ενταξει κατεβηκε και το 16 και το 17 και παιζουν κανονικα. Αρα φαινεται αυτο το πρωτο που ειχα κατεβει απ το dc πριν βρω το site σας ειχε το προβλημα. Ισως αυτος απ το οποιο το πηρα να μη το χε κατεβασει ολοκληρο και να το χε βαλει share γι αυτο να εβγαζε προβλημα. Ιδιο μεγεθος εδειχνε βεβαια και δεν γινοταν να ξεραμε, και γω οσο το κατεβαζα με το utorrent το τελικο μεγεθος εδειχνε, οχι ποσο ειχε κατεβει.
Anyway, τελος καλο ολα καλα, τα ειδα και τα 17 (ελιωσα  ) και περιμενω οποτε με το καλο ανεβει το 18! Ευχαριστω για τη βοηθεια!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|